DeliDel butik

337 produkter

Filter
Gjort
  • 5,90

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    La Belle-glada en av de stora klassikerna är sardiner i olivolja. Premium extra virgin olivolja framhäver fiskens egen smak och framhäver de bästa aromerna av sardiner. Prova i en sallad, saltpaj eller på pizza!

  • troféer pastificio Morelli
    6,90

    Trofie-pastan kommer ursprungligen från Ligurien i norra Italien. Dess korta och vridna form gör den till den perfekta pastan för en mängd olika rejäla såser. Trofépastan på Morells pastafabrik är gjord av högkvalitativt durumvetemjöl med vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 15-16 minuter

  • ankleverblock sydvästra Frankrike 2
    7,50

    La Maison Godards ankleverblock är gjord av äkta anklever och kryddor. Dess konsistens är slät och mjuk. Ankleverblocket görs vanligtvis i en tegelformad form, som kallas för det ursprungliga franska namnet "block". Produkten innehåller inga tillsatser och är en autentisk original foie gras från sydvästra Frankrike.

  • gåsfett 320g min
    4,95

    Med gåsfett kan du krydda traditionell stekt potatis på ett unikt sätt. Det är också en nödvändig ingrediens i traditionell Sarlandais potatis, "pommes de Terre sarlandaises".

  • foie gras hel 125g
    33,30

    Den prisbelönta hela gåslevern från Oie du Périgord är den finaste av foie gras-produkter. Hela foie graset kommer alltid från samma gås och bearbetas endast genom att skära och tillagas i dess burk i ett tryckkärl. När hela foie graset är klippt kan du märka dess sofistikerade, elfenbensfärgade och lätt rosa färg. Dess smak är mjuk och sofistikerad. Hela gåslevern blir bara bättre med tiden!

  • 3,90

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    Sardinpastan smaksatt med whisky, 'Crème de Sardine au Whiskey', är en av dess största klassiker och den första fisken breder ut sig sedan 1968. En antydan av whisky tar fram fiskens egna aromer och ger karaktären till pastan. Prova det med bröd, smörgåskex eller till och med en Patong-fyllning!

  • 3,90

    Aromatisk och sammetsmjuk tonfiskmousse

    Tonfiskmoussen smaksatt med basilika har en sammetsmjuk munkänsla och en härligt aromatisk smak. Den färdiga tonfiskmoussen passar till salta munsbitar såväl som till att fylla Patong till exempel!

  • 3,90

    Festen känns som en vardaglig hummersylt!

    Sofistikerad hummermousse med inslag av konjak ger lätt lyx till vardagen. Den lätta kompositionen smälter i munnen. Prova som det är med till exempel smörgåskex, grissini eller blin!

  • tonfisk oliv kapris
    3,90

    Smakrik och färdig välsmakande munsbit

    Tonfiskpasta smaksatt med oliver och kapris är en läcker ätfärdig pasta som t ex äts på bröd eller med potatis. Provences örter och olivolja skapar en värld av medelhavssmaker i pastan. Prova även med pasta!

  • kastanjespridning 1 kg
    9,50

    Kastanjepålägg, eller kastanjepasta, är en populär tillbehör till frukost såväl som ett eftermiddagssnack i Frankrike. Clément Faugiers recept på kastanjpålägg har inte förändrats under århundradena och använder endast naturliga ingredienser. Prova detta läckra söta pålägg direkt som det är på bröd, frukt eller ostmassa eller bakning. Ett kilospaket räcker för en längre tid eller för en större grupp!

  • 5,25

    Kastanjepuré från Clément Faugier, ett franskt företag specialiserat på kastanjer, är en traditionell, osötad puré gjord av rena kastanjer och vatten. Som sådan passar den som tillbehör till olika kött- och fågelrätter samt till bakning

  • ekologisk majspasta
    6,80

    Majspastaen på Morells pastafabrik i Toscana är naturligt glutenfri linguinepasta. Majsen som används i pastan är också ren ekologisk. Tillagningstid 7-9 minuter.

  • druvkärneolja 500g
    7,90

    Druvfröolja tål mycket höga temperaturer, så det är den bästa oljan för stekning. Druvkärnoljan från Huilerie Cauvin i Frankrike är rik på bra fettsyror och är därför en naturlig del av en hälsosam kost.

  • 24,80

    Huilerie Cauvins Délicate ekologiska olivolja är perfekt för medelhavsköket med massor av smaker. Det smakar bra på rostat bröd, vinägretter och sallader. Den passar även bra för stekning och fritering.

  • rökt paprikapulver söt min
    3,95

    La Chinata rökt pepparpulver "dulce" är fullt av aromer av paprika som mognat av den spanska solen. Det är en lokal blandning av Pimentón de La Vera och har ett ursprungsintyg. Det finns tre varianter av Pimentón de la Vera pepparpulver: Picante, dulce och agridulce, alltså varmt, sötsyrligt sött. Den snygga och knallröda plåtburken är lätt att använda och lämnar gärna för att dekorera kökets kryddhylla.

  • alziari extra virgin olivolja Prestige 500ml min
    16,90

    La Maison Alziars högkvalitativa Cuvée Prestige extra virgin olivolja är en "cold cru" olivolja kallpressad från oliver som skördats i de bästa regionerna i Europa. Oliver av olika sorter skördas säkert när de är mogna, vilket ger oljan dess unika fruktiga smak. Oljans fina och mjuka aromer lämpar sig för att smaksätta både sallader och tillagade rätter.