DeliDel butik
-
Vit tonfisk - kungen av tonfisk
När du vill vara säker på att du är säker på att äta kvalitetstonfisk och äkta tonfisk i allmänhet bör du välja la Belle-glad vit tonfisk i olivolja. Vit tonfisk är den mest uppskattade av tonfisken på grund av dess raffinerade smak och solida och finkorniga sammansättning. Prova själv!
-
La Maison Alziars högkvalitativa Cuvée Prestige extra virgin olivolja är en "cold cru" olivolja kallpressad från oliver som skördats i de bästa regionerna i Europa. Oliver av olika sorter skördas säkert när de är mogna, vilket ger oljan dess unika fruktiga smak. Oljans fina och mjuka aromer lämpar sig för att smaksätta både sallader och tillagade rätter.
-
Lucien Georgelins körsbärssylt är full av rika körsbärssmaker och innehåller upp till 65 % autentiska körsbär. Prova körsbärssylt med ostar, bröd och desserter. Denna körsbärssylt innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen alls, så du kan njuta av den med gott samvete!
-
Saltblomma är ett riktigt gourmetfingersalt som samlas upp i en delikat uppsamlingsprocess från ytan av en saltbassäng. Efter torkning behandlas inte blomkålen på något sätt längre. Saltblomman som produceras i Guérande -regionen, "fleur de sel de Guérande" anses vara den mest prestigefyllda saltblomman i världen. Dess speciella smak och konsistens tar fram det bästa i varje maträtt. Det är också en perfekt sista touch för att kröna till exempel en kötträtt, sallad eller gåslever.
-
Oliver Arnauds gröna tapenade är en läcker tapenad traditionellt gjord på provensalska oliver. Prova den som den är i salta munsbitar eller som tillbehör eller smaksättare till en mängd olika rätter. Det finns inget konstgjort i den gröna tapenaden och alla smaker kommer från rena och högkvalitativa ingredienser!
-
Och festivalen är full av couleurs!
För älskare av värme är la Belle-glad chili och sardiner med citronsmak som konserveras i olivolja perfekt. De två olika chilipeprarna har inte använts för mycket för att skymma smakerna, utan är helt rätt för att få fram nya aromer. Prova även med bruscheta, lasagne eller pizza!