DeliDel butik

334 produkter

Filter
Gjort
  • palett kexpaket 200g
    3,95

    Tjocka och krispiga palettkex görs på traditionellt bretonskt sätt i salt smör. Gyllene rostade kex är en välsmakande njutning att njuta av som en kaffestund.

  • galette kexpaket 300g
    4,45

    Bretagnes berömda galettekex är gräddade i äkta smör, vilket garanterar kexens krispiga konsistens och oemotståndliga smak. DeliDel-galetter bakas enligt ett traditionellt recept utan tillsatser eller konserveringsmedel. Prova det och bli kär i galaxernas charmiga karamellliknande smak!

  • mjölksylt min
    4,50

    Mjölksylt, eller confiture de lait på franska, är också känd på spanska som "dulce de leche". Det är en kola tillagad av mjölk och socker, vars sammetsighet och karamell charmar alla söta älskare. Prova mjölksylt på både en våffla och en crepe, på bröd, med glass, som fyllning till en tårta eller bakelse, eller som sådan till doppning.

  • Reine de Dijon honung Dijonsenap 105g min
    3,85

    Reine de Dijons honungsdijonsenap passar särskilt bra till salladsdressingar. Senapen är förresten gjord med ett traditionellt recept endast av autentiska ingredienser, men läcker honung har tillsatts för att ge mjukhet och sötma till den annars starka senapen. Utöver sallader, prova honungsdijonsenap ovanpå skivor ost!

  • Fina oliver – mörkt kryddade med timjan 250g CR3
    5,80

    Fina små oliver passar som namnet antyder perfekt till en fin sallad eller andra sallader. Dessa fylliga små mörka oliver är smaksatta med timjan, vilket framhäver deras starka och läckra naturliga olivsmak. Prova och bli kär!

  • oliver – Provence mix 250g CR3
    5,80

    Du kan prova flera varianter av Olives Arnaud i dess Provence-blandning. Blandningen av fem olika oliver innehåller de bästa bitarna från Provences smakvärld och retar olivälskares smaklökar!

  • oliver – mörk kryddad med timjan 250g CR3
    5,80

    På ett fat med aptitretare, på ett fat med ost, ovanpå en pizza,... Oliver Hela oliver kryddade med Arnaudtimjan smakar gott till aperitif såväl som i matlagning. Mörka oliver konserverade i solrosolja och kryddade med timjan görs endast av de bästa oliverna och naturliga ingredienserna, vilket du kommer att märka i smaken!

  • 284 gröna oliver
    5,80

    Gröna oliver kryddade med provensalska örter är perfekta att bjuda på till en aperitif som en sallad, pizza eller vilken mat som helst. Endast rena råvaror och de bästa oliverna har använts i konserveringen. Prova och bli kär!

  • 3,90

    Och mariage de saurs!

    Den parmesansmakande tonfiskgrillen möter fransk traditionell tonfiskbearbetning och italienarnas stolthet, parmesanost. Denna smakharmoni längtar efter inget annat än gott rostat bröd!

  • linguine peperoncino pastificio Morelli
    5,75

    Linguine al Peperoncino Rosso från Morellis pastafabrik får en liten kick av chilipeppar. Denna speciella och uppiggande linguinepasta är perfekt att äta med örtolja eller med en fräsch tomatsås. Tillagningstid 6-7 minuter.

  • linguine Zafferano pastificio Morelli
    6,45

    Linguinepasta smaksatt med saffran från Morells pastafabrik i Toscana är en aromatisk och unik pasta. Pastan kombinerar traditionell italiensk med en touch av orientalisk krydda. Prova till exempel saffranspasta med skaldjur eller italiensk skinka. Tillagningstid 6-7 minuter.

  • linguine tartufo pastificio Morelli
    6,20

    En grad lyxigare och rent utsökt pastarätt kan enkelt tillagas med tryffelpasta! Linguinepasta gjord på durumvete, smaksatt med äkta svart tryffel från Morells pastafabrik i Toscana, är perfekt för krämiga såser. Prova pastan med tryffelolja också! Tillagningstid 6-7 minuter.

  • Hela kastanjer i vatten g
    7,50

    De hela kastanjerna från Clément Faugier, ett franskt företag som specialiserat sig på kastanjer, har först kokats i vatten och sedan konserverats hela i vatten. Hela kastanjer kan till exempel stekas som tillbehör eller användas i olika köttpannor. Genom att purera kastanjerna kan du få ett smakrikt tillbehör till både kött- och fågelrätter eller till exempel fyllning till efterrätter och bakning.

  • grått havssalt
    3,90

    Le Paludier de Guérandes fina, oraffinerade gråa havssalt, "sel de Guérande" är gjord av grovt atlantiskt havssalt insamlat från byn Guérande. Naturligtvis uppfyller grått och tillsatsfritt malet havssalt kraven för IGP-certifiering för lokala produkter och är ett idealiskt tillskott för alla livsmedel. Det är också bra som bordssalt.

  • citron ekologisk min
    3,50

    Citronringarna från Biscuiterie du Quercy är alla ekologiska och gjorda enligt ett traditionellt recept. Till sammansättningen är de underbart mjuka på insidan och lagom knapriga på utsidan. Smaken kompletteras av en fräsch, autentisk citron.

  • 6,20

    Sardiner kryddade med fruktiga aromer av tomat.

    Ibland är det enkla vackert, som sardinerna konserverade i la Belle-glad olivolja och smaksatt med en pastöriserad tomat. Inget annat behövs när smakerna av kvalitet och rena råvaror kommer till sin rätt. Prova på pizza eller bruscheta, i soppa eller pasta!