DeliDel butik

326 produkter

Filter
Gjort
  • grått havssalt
    4,20

    Le Paludier de Guérandes fina, oraffinerade gråa havssalt, "sel de Guérande" är gjord av grovt atlantiskt havssalt insamlat från byn Guérande. Naturligtvis uppfyller grått och tillsatsfritt malet havssalt kraven för IGP-certifiering för lokala produkter och är ett idealiskt tillskott för alla livsmedel. Det är också bra som bordssalt.

  • citron ekologisk min
    3,95

    Citronringarna från Biscuiterie du Quercy är alla ekologiska och gjorda enligt ett traditionellt recept. Till sammansättningen är de underbart mjuka på insidan och lagom knapriga på utsidan. Smaken kompletteras av en fräsch, autentisk citron.

  • 6,20

    Sardiner kryddade med fruktiga aromer av tomat.

    Ibland är det enkla vackert, som sardinerna konserverade i la Belle-glad olivolja och smaksatt med en pastöriserad tomat. Inget annat behövs när smakerna av kvalitet och rena råvaror kommer till sin rätt. Prova på pizza eller bruscheta, i soppa eller pasta!

  • Tapas msc ansjovis 47g min
    3,85

    DeliDels egna ansjovisfiléer i olivolja är ett perfekt tillskott till exempelvis en tapastallrik. Spansk ansjovis har fångats i enlighet med MSC:s hållbarhetsstandarder.

  • madeleines kakut 500g min
    4,50

    Madeleinekakor är små skaldjursformade bakverk som är populära i Frankrike. Traditionella Madeleine-kakor finns tillgängliga för både barn och vuxna, med ett mellanmål på eftermiddagen eller fika. Madeleiner är särskilt lämpliga för att doppa i kaffe, te, kakao och till och med ett glas mjölk.

  • 6,90

    Sardin och fina oliver

  • 6,50

    Sardin i en tapenad

  • peru kaffe rent ursprung malet min
    7,50

    Intensitet: 7/12
    Dofter: choklad, fruktig, syrlig
    Detta högkvalitativa peruanska malda kaffe kommer från centrala Peru, där kaffebuskar växer i ett varmt och fuktigt klimat omgivet av grönska. Den mest idealiska tillväxtmiljön gör detta kaffe till en mycket hög kvalitet av rent ursprung eller enkaffe. Kaffebönor är 100 % arabica. Detta medelfylliga och intensiva kaffe har en hint av choklad, fruktighet och syra.

  • akacia honung
    10,90

    Acaciahonung från Mariangela Prunotto i Italien är en högkvalitativ och subtilt aromatisk honung. Det är en enkelblommig honung som produceras av bin som har pollinerat akaciaträden i deras närhet. Tack vare sin milda smak är akaciahonung lämplig för att söta ett brett utbud av desserter och drycker, eftersom dess arom inte maskerar aromerna av maten eller drycken som ska sötas.

  • alziari extra virgin olivolja Prestige 1l min
    28,50

    La Maison Alziars högkvalitativa Cuvée Prestige extra virgin olivolja är en "cold cru" olivolja kallpressad från oliver som skördats i de bästa regionerna i Europa. Oliver av olika sorter skördas säkert när de är mogna, vilket ger oljan dess unika fruktiga smak. Oljans fina och mjuka aromer lämpar sig för att smaksätta både sallader och tillagade rätter.

  • 3,95

    La Chinata rökt chilipepparpulver “Picante” är ett eldigt och aromatiskt rökt chilipepparpulver. Det är en lokal blandning av Pimentón de La Vera och har ett ursprungsintyg. Det finns tre varianter av Pimentón de la Vera pepparpulver: Picante, dulce och agridulce, alltså varmt, sötsyrligt sött. Den snygga och knallröda plåtburken är lätt att använda och lämnar gärna för att dekorera kökets kryddhylla.

  • godard tryffelolja
    12,00

    La Maison Godard vit tryffelolja är gjord av högkvalitativ olivolja och vit tryffel. Du avslutar det med pasta, risotto och sallader.

  • torkad delikatess
    8,98

    Torkad delikatess är också en uppskattad ingrediens i det franska köket. Med La Maison Godards torkade delikatesser gör du läckra risottor, pastasåser och pajer, även om svampglädjen inte har träffat platsen!

  • Citron Limone Pepe pastificio Morelli
    5,75

    Linguinepasta smaksatt med citron och peppar på Morells pastafabrik i Toscana är en fräsch, aromatisk pasta. Den rena citronsmaken kommer från färska, autentiska citroner. Prova citron & pepparpasta som enklast med olivolja, eller tillsätt riven parmesan eller pecorini och en liten smula färsk svartpeppar. Tillagningstid 6-7 minuter.

  • hel anklever 125g
    24,72

    Hel anklever är en uppskattad godbit i det franska köket. La Maison Godard anklever har producerats under kontrollerade förhållanden som säkerställer djurens välbefinnande. Servera som den är skivad ovanpå rostat lantbröd och med gott vin!

  • ankkaa ja riisia viherpippurikastikkeella min
    6,50

    Om den traditionella marknadshyllan inte längre lockar, kolla in La Belle Chauriennes traditionella franska tillagade rätter! Anka och ris i grönpepparsås görs endast av rena råvaror utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel. På bara 2 minuter får du en äkta fransk smakupplevelse.