9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • sardiini tapenadissa 115g min
    6,50

    Sardin i en tapenad

  • peru kaffe rent ursprung malet min
    7,50

    Intensitet: 7/12
    Dofter: choklad, fruktig, syrlig
    Detta högkvalitativa peruanska malda kaffe kommer från centrala Peru, där kaffebuskar växer i ett varmt och fuktigt klimat omgivet av grönska. Den mest idealiska tillväxtmiljön gör detta kaffe till en mycket hög kvalitet av rent ursprung eller enkaffe. Kaffebönor är 100 % arabica. Detta medelfylliga och intensiva kaffe har en hint av choklad, fruktighet och syra.

  • akaasiahunaja min
    10,90

    Acaciahonung från Mariangela Prunotto i Italien är en högkvalitativ och subtilt aromatisk honung. Det är en enkelblommig honung som produceras av bin som har pollinerat akaciaträden i deras närhet. Tack vare sin milda smak är akaciahonung lämplig för att söta ett brett utbud av desserter och drycker, eftersom dess arom inte maskerar aromerna av maten eller drycken som ska sötas.

  • alziari extra virgin olivolja Prestige 1l min
    28,50

    La Maison Alziars högkvalitativa Cuvée Prestige extra virgin olivolja är en "cold cru" olivolja kallpressad från oliver som skördats i de bästa regionerna i Europa. Oliver av olika sorter skördas säkert när de är mogna, vilket ger oljan dess unika fruktiga smak. Oljans fina och mjuka aromer lämpar sig för att smaksätta både sallader och tillagade rätter.

  • 3,95

    La Chinata rökt chilipepparpulver “Picante” är ett eldigt och aromatiskt rökt chilipepparpulver. Det är en lokal blandning av Pimentón de La Vera och har ett ursprungsintyg. Det finns tre varianter av Pimentón de la Vera pepparpulver: Picante, dulce och agridulce, alltså varmt, sötsyrligt sött. Den snygga och knallröda plåtburken är lätt att använda och lämnar gärna för att dekorera kökets kryddhylla.

  • kuivattu herkkutatt min
    6,90

    Torkad delikatess är också en uppskattad ingrediens i det franska köket. Med La Maison Godards torkade delikatesser gör du läckra risottor, pastasåser och pajer, även om svampglädjen inte har träffat platsen!

  • 33,00

    Hanhenrasva

  • hel anklever 125g
    24,90

    Hel anklever är en uppskattad godbit i det franska köket. La Maison Godard anklever har producerats under kontrollerade förhållanden som säkerställer djurens välbefinnande. Servera som den är skivad ovanpå rostat lantbröd och med gott vin!

  • chateau virant aop Provence medelstark extra jungfruolja 3l 2
    78,00

    Une huile entièrement Provençale!
    Provence AOP olivolja från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna medelstark extra jungfruolja är gjord av en blandning av fem sorter och pressas omedelbart efter insamling i gårdens egen press- och tappningsanläggning.
    Oljan kan användas för att smaka gröna dofter som gräs, grön tomat och mandel. Denna mångfacetterade, balanserade och fylliga olja har en lång munkänsla och den ljusa pepprigheten gör oljan medium till stark. Den är idealisk för användning som sådan till sallader, fisk och kött samt till matlagning.

  • kex 1
    4,30

    Bakade enligt Terrenostres traditionella recept ger produkterna en äkta Puglia -smak till ditt matbord.
    Bruschette saltade kex görs helt utan tillsatser.
    Deras neutrala smak är perfekt med en mängd olika pålägg och ostar. Prova saltade kex med patéer, fiskpannor eller tapenader. Du kan enkelt få en äkta italiensk bruschetta-aptitretare med vår vitlöksbruschetta. Salta kex är också ett bra tillbehör till fisksoppa: strö en näbb rouillesås ovanpå kexen och servera till fisksoppan.

  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30

    La Maison Godards rustika vildsvinspastej med Armagnac-smak är ett utsökt val för höst- och vinterfester och kvällsfester. Armagnac framhäver snyggt spelets smak och skapar dess karakteristiska, trevliga doft i pateen. Pate använder inte alls onödiga tillsatser och konserveringsmedel eller konstgjorda smaker.

  • oliver – mörk kryddad med timjan urkärnad 250g
    6,75

    På en förrättstallrik, med fisk, på pizza,... Oliver De urkärnade oliverna kryddade med Arnaudtimjan smakar gott till aperitif såväl som i matlagning. Mörka oliver konserverade i solrosolja och kryddade med timjan görs endast av de bästa oliverna och naturliga ingredienserna, vilket du kommer att märka i smaken!

  • 5,90

    Balsamico de Modena är en högkvalitativ och mjuk, autentisk modal balsamico. Prova det till exempel för att krydda kött och till starkare ostar som parmesan. Till desserter smaksätter Balsamico de Modena både jordgubbar och till och med vaniljglass!

  • 5,20

    DeliDels vita balsamico är en omsorgsfullt och traditionellt tillverkad lätt balsamvinäger. Dess subtila fruktiga aromer är perfekta för att smaksätta sallader. Prova vit balsamico till fisk och skaldjur och till och med fruktsallad!

  • 4,20

    DeliDel rödvinsvinäger är gjord på noggrant utvalda druvor och lagras i 12 månader på ekfat. Tack vare mognaden får rödvinsvinäger sin karakteristiska runda och ekaktiga arom. Druvorna som används i vinägern, å andra sidan, ger vinägerns djupa rubinröda färg utöver dess aromer. Vår rödvinsvinäger passar bra till både sallader och kötträtter.

  • 4,30

    De grundläggande ingredienserna i varje kök inkluderar vitvinsvinäger av hög kvalitet. DeliDel vitvinsvinäger är gjord av vitvinsvinäger och ett druvjuicekoncentrat från Chardonnay-druvor, vilket ger vinägern en mjuk, fruktig och delikat träig arom. Den är särskilt lämplig för fiskrätter samt traditionell beurre Blanc -sås.