DeliDel butik
-
19,50
Sigillo Verde balsam från La Bonissima, en modern balsamicotillverkare, har lagrats på ekfat i minst fem år. Den har utvecklat intensiva fruktiga aromer och en klassisk mörk färg. Prova Sigillo Verde balsamico, speciellt som smaksättare för stekar och köttbullar, eller som en elegant sås till kokta grönsaker.
-
25,00
Intensitet: 8/12
Dofter: aprikos och jasmin
Detta medelfylliga, rena ursprungskaffe eller kaffe med fruktiga och aromatiska nyanser växer på de böljande platåerna i Limu, Etiopien. Kaffebönorna kommer från lokala små plantager och är 100 % arabica. Kaffet använder en blandning av tvättade bönor samt naturligt bearbetade bönor, vilket ger både styrka och fruktiga aromer till kaffet. -
19,90
Intensitet: 7/12
Dofter: choklad, fruktig, syrlig
Detta högkvalitativa peruanska kaffe kommer från centrala Peru, där kaffebuskar växer i ett varmt och fuktigt klimat omgivet av grönska. Den mest idealiska tillväxtmiljön gör detta kaffe till en mycket hög kvalitet av rent ursprung eller enkaffe. Kaffebönor är 100 % arabica. Medelfylligt och intensivt kaffe har en hint av choklad, fruktighet och syra. -
25,00
Intensitet: 6/12
Doft: hasselnöt och rostad mandel
Detta kaffe växer på den bolivianska sidan på Andernas sluttningar och drar nytta av ett varmt och fuktigt klimat, och är mjukt och milt aromatiskt. Kaffebönorna är 100 % arabica och kaffe med rent ursprung eller enstaka ursprung. Kaffe odlas ekologiskt och ansvarsfullt i enlighet med Fair Trade-kriterier. Det mjuka men balanserade och starka kaffet har en hint av både hasselnöt och rostad mandel. -
48,50
Stoltheten för La Bonissima i Modena är Sigillo Platino balsamico som har mognat i minst 15 år. Lagrad på ekfat, denna mörka balsamico är tätt aromatisk med sina flerdimensionella men ändå delikata, söta aromer. Prova det speciellt med jordgubbar och desserter. Här hittar du även en oskiljaktig partner för parmesanost!
-
saatavuus: 22.6
28,50Cuvée Pauline extra virgin olivolja är en ekologisk "grand cru" olivolja av högsta kvalitet. Denna kallpressade olivolja använder oliver av noggrant utvalda sorter från de bästa regionerna i Europa, som fortfarande skördas i mycket ung ålder. Tidig insamling ger oljan dess raka smak och livfulla aromer. Prova det speciellt på sallader, tomater och andra färska grönsaker!
-
6,50
Ännu mer traditionell än den provensalska traditionen är örtblandningen "Herbes de Provence" en av hörnstenarna i medelhavsköket. Den vackra vintageburken är förpackad med en blandning av endast premiumörter som inte innehåller några genetiskt modifierade växter (GMO) eller konstgjorda färger, smaker eller konserveringsmedel.
-
5,90
La Ponote Du Puy-linser är gröna linser som odlas i centrala Frankrike på 1 100 meters höjd. Traditionell linsodling har bedrivits i området i 2 000 år. Klimatet och jorden i området ger dem deras unika aromatiska smak, fina konsistens och tunna skal. Förutom sin utsökta smak är de rika på antioxidanter, järn och magnesium, samt protein och fiber.
-
6,20
Fregula Sarda Tostata är en sardinsk specialitet som ibland kallas sardisk couscous. Den lilla pärlformade pastan rostas till sist från ugnen, vilket gör att färgen blir vackert rostad. Fregegas unika tillverkningsmetod ger pastan även en lätt hasselnötsarom. Traditionellt serveras freregulapasta med en tomatbasilikabaserad musselsås. Tillagningstid 12 minuter.