9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • spagetti 1 kg
    5,95

    Italiens kanske mest kända pasta, spagetti, smakar gott för alla från bebis till barnbarn. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin autentiska italienska spagetti av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 8 minuter.

  • ziti pasta 500g min
    6,50

    Ziti är en typisk typ av pasta från Neapelområdet. Den är gjord av italienskt durumvete med traditionella hantverksmetoder. Ziti-pastan görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur. På grund av strävheten absorberar pastan dock mer av såsens smaker. Ziti-pasta är särskilt lämplig för feta ugnspasta. Den kan också serveras med en rik sås tillagad som den är. Tuberna med Ziti-pasta skärs vanligtvis i mindre bitar före tillagning.

  • Anelli pasta 500g min
    5,75

    Anelli pasta är, som namnet antyder, en ringformad pasta från Sicilien. Anelli pasta är gjord av italienskt durumvete med traditionella hantverksmetoder. Anelli-pastan görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur. På grund av strävheten absorberar pastan dock mer av såsens smaker. Tack vare sin form är Anelli-pastan perfekt för såväl ugnspasta som soppor och buljonger.

  • svart spagetti 500g min
    7,87

    Den svarta spaghettin från Morells pastafabrik, Spaghetti al Nero di Seppia, får sin vackra intensiva färg och sin marina arom från bläckfiskbläck. Enligt ett traditionellt sicilianskt recept serveras pasta med skaldjur. Tillagningstid 8 minuter.

  • tagliolini pomodoro pastificio Morelli
    5,75

    Tagliolini tomatpasta från toskanska Morelli-pastafabriken är full av aromer av toskanska tomater och durumvete. I sin enklaste form erbjuder den kokt pasta med olivolja av hög kvalitet och färsk basilika som den är! Tillagningstid 5 minuter.

  • penne germe grano pastificio Morelli
    6,20

    En av de mest populära typerna av pasta är multipurpose penne, som är särskilt lämplig att använda med såser som inte fastnar på pastan. Morells artesan-penne pasta är gjord av toskanskt durumvete och görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur.