finca la barca 1

11 produkter

Filter
Gjort
  • 19,90

    Den spanska olivoljan Finca la Barca har fått sin speciella, rökiga arom genom den traditionella rökmetoden Extremadura. Endast förstklassigt ved används för rökning, och oljan får vila i ett "rökeri" i två veckor, varifrån oljan får sina rökiga nyanser.

  • Rökt majonnäs

    5,90

    Majonnäs gjord på rökt olivolja "Finca La Barca". Denna sås kommer att bli viktig i ditt kök. Med den kan du njuta av kött, smörgåsar, skaldjur... Glutenfri. Förvara på en sval, torr plats, skyddad från ljus. När den öppnats, lägg den i kylen i upp till sju dagar.

  • aioli

    5,90

    Aliolisås gjord på Finca La Barca rökt olivolja. Tack vare oljens rökiga doft och smak och den speciella vitlöken är denna sås ett måste i ditt kök. Du kan använda den till kött, smörgåsar, skaldjur...
    Glutenfri.
    Förvara på en sval, torr plats bort från direkt ljus. När den har öppnats förvaras den i kylskåp och används inom sju dagar.

  • piquillo min

    9,85

    Piquillo-peppar odlade i La Vera, Spanien, har valts ut för att konserveras för hand. Paprika tillhör släktet chilipeppar, men deras smak är mjukt söt och bränner inte alls. Finca La Barcas Piquillo-peppar rostas i området på traditionellt sätt i en vedeldad ugn.

  • getostpasta kryddad med rökta paprikaflingor 110g min

    5,90

    Getostpasta smaksatt med rökt paprika från Finca la Barca kombinerar läcker getost med Finca la Barcas egen specialitet, rökta paprikaflingor. Den smidiga pastan är perfekt för rostat bröd och som bas för olika såser. Kombinera pålägget med dina favoritfyllningar och skapa läckra salta snacks!

  • grissini olivolja brödpinne 180g min

    5,90

    Grissini-brödstavarna från den spanska Finca la Barca är traditionellt gjorda av olivolja av hög kvalitet. Stickorna smakar som rena ingredienser och är en härligt krispig goding att doppa och snacka.

  • tatueringspasta kryddad med tryffel 110g min

    5,90

    Tattpasta smaksatt med tryffel från Finca la Barca är ett lyxigt utsökt färskostbaserat pålägg. Smaken av dess autentiska tatin får en sista touch med en touch av tryffel. Prova detta mjuka krämiga och smidiga pålägg på ljust bröd, kex, doppning i grissini eller matlagning!

  • Iberisk possupat kryddad med rökt paprika 110g min

    5,90

    Den iberiska fläskpajen, smaksatt med rökt paprika från spanska Finca la Barca, är en mjuk, len och bredande paté gjord av det bästa köttet från det iberiska fläsket. Pålägget kröns av Finca la Barcas egen specialitet, rökt paprika. Denna paté kombinerar de bästa smakerna av Extremadura!

  • reganas extra virgin olivolja kex 180g min

    5,65

    De spanska Finca la Barca Regañás-kexen är salta kex bakade av rent vete och olivolja. De bakas med traditionella metoder utan konstgjorda ämnen. Kexen kombinerar en krispig konsistens med doften av ren olivolja och sesamfrön. Njut av en mängd olika pålägg, pasta och fyllningar!

  • sherryvinäger de Xerez Gran Reserva Finca la Barca 250ml min

    14,20

    Finca la Barca sherryvinäger "Gran Reserva" är en äkta sherryvinäger från regionen Jerez, som också har ett ursprungscertifikat. Vinäger har lagrats i 10 år på ekfat. Den har en subtil kryddnejlika och lövfällande arom och en intensiv smak av torkad frukt.