LA MAISON GODARD - PATEET OCH FOIE GRAS
La Maison Godard grundades av Alain och Michele Godard 1978. Barn Pascal et Annabel fortsätter värderingarna i ett familjeföretag idag; Uppskattning av traditioner och goda smaker och atmosfären i ett familjeföretag.
Företaget finns i den medeltida byn Goudron i Périgord-regionen, mitt i Frankrikes rika smaker; anklever, patéer, ankben och bönrätter och vilt.

Godard on myös Chambon & Marrel
Alain Godard, som var en extrem gourmet, lärde känna Chambo och Marrel. Detta ett av de äldsta tryffelhusen var känt för att ha levererat produkter till den ryske tsaren Nicolas II tidigare. Han köpte företaget 1992, då husets utbud ökade med tryffel, tryffeljuice och t.ex. med tryffelsåser.

DeliDels urval inkluderar flera biffar och foie gras. ankfett och gåsfett

9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • Presentförpackning med 10 olika patéer
    36,00

    La Maison Godards presentförpackning är en läcker present till den som uppskattar det franska köket. Det är också ett enkelt köp för en gourmetkväll, där du vill smaka på så många olika foie gras-patéer och andra typiska patéer från sydvästra Frankrike som möjligt. Beställ till dig själv eller som present!

  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2 min
    7,50

    La Maison Godards ankleverblock är gjord av äkta anklever och kryddor. Dess konsistens är slät och mjuk. Ankleverblocket görs vanligtvis i en tegelformad form, som kallas för det ursprungliga franska namnet "block". Produkten innehåller inga tillsatser och är en autentisk original foie gras från sydvästra Frankrike.

  • gåsfett 320g min
    6,50

    Med gåsfett kan du krydda traditionell stekt potatis på ett unikt sätt. Det är också en nödvändig ingrediens i traditionell Sarlandais potatis, "pommes de Terre sarlandaises".

  • foie gras hel 125g
    33,30

    Den prisbelönta hela gåslevern från Oie du Périgord är den finaste av foie gras-produkter. Hela foie graset kommer alltid från samma gås och bearbetas endast genom att skära och tillagas i dess burk i ett tryckkärl. När hela foie graset är klippt kan du märka dess sofistikerade, elfenbensfärgade och lätt rosa färg. Dess smak är mjuk och sofistikerad. Hela gåslevern blir bara bättre med tiden!

  • ankanpata jossa 50 ankanmaksa min
    5,95

    La Maison Godards traditionella ankpastej är en högkvalitativ foie gras-delikatess från södra Frankrike. Den innehåller 50 högkvalitativa ankleverblock från %. Inga konstgjorda smakämnen eller tillsatser och konserveringsmedel har använts i ankgrytan.

  • ankfett 350g min
    5,60

    Med ankfett kan du göra den bästa stekta potatisen någonsin. Det är också en traditionell ingrediens i tillverkningen av "pommes de Terre sarlandaises" och "confit de canard".

  • godard tryffelolja
    12,00

    La Maison Godard vit tryffelolja är gjord av högkvalitativ olivolja och vit tryffel. Du avslutar det med pasta, risotto och sallader.

  • 33,00

    Hanhenrasva

  • hel anklever 125g
    24,90

    Hel anklever är en uppskattad godbit i det franska köket. La Maison Godard anklever har producerats under kontrollerade förhållanden som säkerställer djurens välbefinnande. Servera som den är skivad ovanpå rostat lantbröd och med gott vin!

  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30

    La Maison Godards rustika vildsvinspastej med Armagnac-smak är ett utsökt val för höst- och vinterfester och kvällsfester. Armagnac framhäver snyggt spelets smak och skapar dess karakteristiska, trevliga doft i pateen. Pate använder inte alls onödiga tillsatser och konserveringsmedel eller konstgjorda smaker.

  • Sommar tryffelcarpaccio
    14,90

    Sommartryffelcarpaccioen från franska La Maison Godard är en fin sommartryffelskiva konserverad i olivolja. Servera som den är med rostat bröd eller ovanpå en traditionell carpaccio till exempel!

  • janispate maustettu armagnacilla min
    4,30

    La Maison Godards hare-paté med Armagnac-smak är en charmigt rustik smakupplevelse direkt från den franska landsbygden. Armagnac betonar lämpligt smaken av harekött, som finns i produkt 28 %.

  • hanhirillette min
    4,30

    La Maison Godard goose grillette är en högkvalitativ och autentisk fransk gåsköttsrillette, eller burkmat av bredbar paté. Utsökt ännu mer på en skiva varm rostat bröd eller lantbröd!

  • maalaisterrini maust tryffelilla 3 min
    4,90

    La Maison Godards autentiska lanttistel med tryffelsmak är full av rustika, franska smaker. Terrinen gjord på fläsk och lever är kryddad med äkta svart tryffel från produkt 3 %.

  • Tryffel Brossees Extra hel 1
    33,20

    Även utanför tryffelsäsongen kan du njuta av hela svart tryffel på La Maison Godards konserverade svarta tryffel. Servera den som den är tunt skivad eller använd för att krydda olika rätter. När den bevaras förstärks den lyxiga smaken av svart tryffel bara, vilket är anledningen till att den anses och värderas som en ingrediens i det franska köket.

  • enchaud min
    12,90

    La Maison Godards Enchaud-fläsk är en långkokt fläskfilé gjord enligt ett traditionellt recept. Köttet är även kryddat med vitlök, salt och peppar. Denna spargris är i bästa fall kall och lättast att skära direkt från kylen.