La Belle Iloise

-
3,90
Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!
Sardinpastan smaksatt med whisky, 'Crème de Sardine au Whiskey', är en av dess största klassiker och den första fisken breder ut sig sedan 1968. En antydan av whisky tar fram fiskens egna aromer och ger karaktären till pastan. Prova det med bröd, smörgåskex eller till och med en Patong-fyllning!
-
6,20
Och festivalen är full av couleurs!
För älskare av värme är la Belle-glad chili och sardiner med citronsmak som konserveras i olivolja perfekt. De två olika chilipeprarna har inte använts för mycket för att skymma smakerna, utan är helt rätt för att få fram nya aromer. Prova även med bruscheta, lasagne eller pizza!
-
6,20
Bli kär i sardiner gjorda enligt ett recept inspirerat av det kreolska köket!
La Belle-glada kryddade sardiner i olivolja har inspirerats av det kreolska kryddiga köket. Den varma och autentiska smakkombinationen läker bara över tiden när den konserveras. Prova även aptitretare, tabbouleh-sallad eller en välsmakande paj!
-
6,20
Sardiner kryddade med fruktiga aromer av tomat.
Ibland är det enkla vackert, som sardinerna konserverade i la Belle-glad olivolja och smaksatt med en pastöriserad tomat. Inget annat behövs när smakerna av kvalitet och rena råvaror kommer till sin rätt. Prova på pizza eller bruscheta, i soppa eller pasta!
-
5,80
Fraîche et Légère!
Makrillfiléer i bergamott-citron och dillsås är underbart lätta och fräscha i all enkelhet. Innan den handgjorda konserveringen kokas makrillfiléerna snabbt. Så behåller de bäst sin smak och mjukhet. Till sist täcks de konserverade filéerna med en lätt konto, rosépeppar och en marinad smaksatt med citronbergamott. Prova även i en sommarpaj eller salladsskål!