- Du kan inte lägga till "Hummerimousse -mausteena konjakki 63g" till varukorgen för produkten är slut i lager.
-
3,90
Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!
Sardinpastan smaksatt med whisky, 'Crème de Sardine au Whiskey', är en av dess största klassiker och den första fisken breder ut sig sedan 1968. En antydan av whisky tar fram fiskens egna aromer och ger karaktären till pastan. Prova det med bröd, smörgåskex eller till och med en Patong-fyllning!
-
9,45
Vit tonfisk - kungen av tonfisk
När du vill vara säker på att du är säker på att äta kvalitetstonfisk och äkta tonfisk i allmänhet bör du välja la Belle-glad vit tonfisk i olivolja. Vit tonfisk är den mest uppskattade av tonfisken på grund av dess raffinerade smak och solida och finkorniga sammansättning. Prova själv!
-
6,20
Bli kär i sardiner gjorda enligt ett recept inspirerat av det kreolska köket!
La Belle-glada kryddade sardiner i olivolja har inspirerats av det kreolska kryddiga köket. Den varma och autentiska smakkombinationen läker bara över tiden när den konserveras. Prova även aptitretare, tabbouleh-sallad eller en välsmakande paj!
-
8,95
En hint av konjak, en nypa curry och en hummers egen unika smak - så skapas en a la Belle-glad perfekt hummersoppa!
Receptet på hummersoppa förbereddes en gång i två år för att se till att alla delikata aromer kommer till sin rätt i en sammetsmjuk helhet. Prova det som det är eller i en gratäng!
-
5,80
Fraîche et Légère!
Makrillfiléer i bergamott-citron och dillsås är underbart lätta och fräscha i all enkelhet. Innan den handgjorda konserveringen kokas makrillfiléerna snabbt. Så behåller de bäst sin smak och mjukhet. Till sist täcks de konserverade filéerna med en lätt konto, rosépeppar och en marinad smaksatt med citronbergamott. Prova även i en sommarpaj eller salladsskål!
-
4,80
Den lilla ön i Karibien, Marie-Galante, har inspirerat smakvärlden för denna konserverade tonfisk. Den prestigefyllda och högkvalitativa vita Germon-tonfisken är kryddad med en blandning av kokos, paprika, lime och Colombo-krydda. Njut av den som den är eller använd den som fyllning till exempelvis en paj eller bröd.