La Belle Iloise

20 produkter

Filter
Gjort
  • makrillfilé curry med mandelsås 1125g min 1
    5,60

    La Belle Iloinens makrillfiléer i currymandelsås är en förtjusande smakupplevelse som kombinerar Indiens varma smaker och smulande grillade mandelbitar. Såsen kröns av sin vackra gula färg perky förpackning.

  • makrillfilé i vitt vin 176g min
    8,49

    La Belle Iloinen makrillfiléer i vitt vin är ett mästerverk av traditionellt kunnande och subtilt hantverk. Endast den bästa ansvarsfångade makrillen och de rena ingredienserna används i produkten. Njut som sådan eller som en del av ditt favoritrecept!

  • White Germon tonfisk - tonfiskens kung g
    9,48

    Vit tonfisk - kungen av tonfisk

    När du vill vara säker på att du är säker på att äta kvalitetstonfisk och äkta tonfisk i allmänhet bör du välja la Belle-glad vit tonfisk i olivolja. Vit tonfisk är den mest uppskattade av tonfisken på grund av dess raffinerade smak och solida och finkorniga sammansättning. Prova själv!

  • makrilldill med citron
    5,60

    Fraîche et Légère!

    Makrillfiléer i bergamott-citron och dillsås är underbart lätta och fräscha i all enkelhet. Innan den handgjorda konserveringen kokas makrillfiléerna snabbt. Så behåller de bäst sin smak och mjukhet. Till sist täcks de konserverade filéerna med en lätt konto, rosépeppar och en marinad smaksatt med citronbergamott. Prova även i en sommarpaj eller salladsskål!

  • makrill mot diabetes
    5,60

    Mnee av hälsa och kvalitet!

    Makrillfiléer, som fan, kombinerar smakernas harmoni med en liten djävulsk kick back. Senap, röd chilipeppar och vitlök blandas naturligt tillsammans eftersom citronen ger lätt fräschör. Prova även med bruscheta, lasagne eller pizza!

  • pannardardiner med kärnmjölk och citron 115g
    5,80

    Pannusardiner stekt i kärnmjölken från franska La Belle Iloinen och smaksatt med citron är i all sin enkelhet en utsökt produkt. Pannusardiner äts varma som sådana, till exempel ovanpå bröd eller som en del av en portion fisk.

  • Sardiner kryddade med chili och citron 115g
    5,50

    Och festivalen är full av couleurs!

    För älskare av värme är la Belle-glad chili och sardiner med citronsmak som konserveras i olivolja perfekt. De två olika chilipeprarna har inte använts för mycket för att skymma smakerna, utan är helt rätt för att få fram nya aromer. Prova även med bruscheta, lasagne eller pizza!

  • Sardiner i kryddbuljong 115g
    5,50

    Bli kär i sardiner gjorda enligt ett recept inspirerat av det kreolska köket!

    La Belle-glada kryddade sardiner i olivolja har inspirerats av det kreolska kryddiga köket. Den varma och autentiska smakkombinationen läker bara över tiden när den konserveras. Prova även aptitretare, tabbouleh-sallad eller en välsmakande paj!

  • 5,20

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    La Belle-glada en av de stora klassikerna är sardiner i olivolja. Premium extra virgin olivolja framhäver fiskens egen smak och framhäver de bästa aromerna av sardiner. Prova i en sallad, saltpaj eller på pizza!

  • Sardiner benfria i olivolja smaksatt med citron 115g la Belle delightful
    5,50

    Upplev fräscha och medelhavssmaker utan ben!

    Sardinerna smaksatta med citron i olivolja är helt benfria fulla av fräscha och autentiska smaker. Tack vare den subtila tillagningstekniken hålls fisken hel under tillagningen, då den behåller sin mjukhet och arom. Prova det i en sallad, smörgås eller salta paj!

  • 5,20

    Sardiner kryddade med fruktiga aromer av tomat.

    Ibland är det enkla vackert, som sardinerna konserverade i la Belle-glad olivolja och smaksatt med en pastöriserad tomat. Inget annat behövs när smakerna av kvalitet och rena råvaror kommer till sin rätt. Prova på pizza eller bruscheta, i soppa eller pasta!

  • 3,90

    Festen känns som en vardaglig hummersylt!

    Sofistikerad hummermousse med inslag av konjak ger lätt lyx till vardagen. Den lätta kompositionen smälter i munnen. Prova som det är med till exempel smörgåskex, grissini eller blin!

  • 3,90

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    Sardinpastan smaksatt med whisky, 'Crème de Sardine au Whiskey', är en av dess största klassiker och den första fisken breder ut sig sedan 1968. En antydan av whisky tar fram fiskens egna aromer och ger karaktären till pastan. Prova det med bröd, smörgåskex eller till och med en Patong-fyllning!

  • 3,90

    Aromatisk och sammetsmjuk tonfiskmousse

    Tonfiskmoussen smaksatt med basilika har en sammetsmjuk munkänsla och en härligt aromatisk smak. Den färdiga tonfiskmoussen passar till salta munsbitar såväl som till att fylla Patong till exempel!

  • 3,90

    Och mariage de saurs!

    Den parmesansmakande tonfiskgrillen möter fransk traditionell tonfiskbearbetning och italienarnas stolthet, parmesanost. Denna smakharmoni längtar efter inget annat än gott rostat bröd!