32 1

LUCIEN GEORGELIN - SYLT OCH SYLT

Lucien Georgel och hans bror har gjort sylt i 30 år. Lucien, infödd i Lot-et-Garonne-regionen, såg frukterna och bären i regionen från en tidig ålder och startade en liten by i Virazeil med fruktträdgårdar på ena sidan och ankor på den andra. Sylt tillagas på sommaren och ankprodukter på vintern.

Lucien Georgelins sylt tillagas alltid av färsk frukt i koppargrytor över öppen eld. De är inte sötade för mycket med socker och smaken på frukten är tydlig.

DeliDels urval inkluderar 100% frukt, ekologiska serier, traditionella serier och syltserier, samt en utsökt nyhet utan palmolja choklad-hasselnötspålägg

18 produkter

Filter
Gjort
  • ekologisk apelsin grapefrukt citronsylt min
    4,50

    Lucien Georgelins apelsin-grapefrukt-citronsylt är en frisk bris från soliga sydvästra Frankrike. Aromerna av de bittra citrusfrukterna mjuknar med det söta äpplet och bildar en harmonisk kombination av smaker. Dessutom behöver den högkvalitativa ekologiska sylten gjord med ett traditionellt recept inga konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel!

  • ekologisk aprikossylt min
    4,50

    Lucien Georgelins ekologiska aprikossylt påminner om de soliga aprikosträdgårdarna i sydvästra Frankrike. Sylten är full av autentiska aprikoser och inga onödiga konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen behövs. Det traditionella sättet att göra sylten skapar dess underbara smak och konsistens. Hitta din nya favoritsylt här!

  • ekologisk williams paarynahillo min
    4,50

    Lucien Georgelin päronsylt gjord på Williams päron och kryddad med vanilj är en högkvalitativ ekologisk sylt för även de mest krävande gourmeterna. Den är endast gjord av de bästa och renaste ingredienserna utan konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel. Alla älskar detta från bebis till morfar!

  • körsbärssylt min
    3,50

    Lucien Georgelins körsbärssylt är full av rika körsbärssmaker och innehåller upp till 65 % autentiska körsbär. Prova körsbärssylt med ostar, bröd och desserter. Denna körsbärssylt innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen alls, så du kan njuta av den med gott samvete!

  • fikonmarmelad 150g min
    3,50

    Autentisk fransk fikonmarmelad är den perfekta följeslagaren till en ostbricka. Prova även fikonmarmelad med olika kött. Lucien Georgelin fikonmarmelad innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen. Njut av den fylliga och autentiska smaken av fikon!

  • mjölksylt min
    4,50

    Mjölksylt, eller confiture de lait på franska, är också känd på spanska som "dulce de leche". Det är en kola tillagad av mjölk och socker, vars sammetsighet och karamell charmar alla söta älskare. Prova mjölksylt på både en våffla och en crepe, på bröd, med glass, som fyllning till en tårta eller bakelse, eller som sådan till doppning.

  • fikonmarmelad röd fikon min
    3,90

    Äkta fransk fikonmarmelad är den perfekta partnern till både ostar och bakning. Lucien Georgelins traditionella fikonmarmelad innehåller inga konstgjorda smakämnen, färgämnen, tillsatser eller konserveringsmedel. Bara den charmiga smaken av fikon räcker, c'est tout!

  • bonbons a la violette 150 g min
    3,50

    Pensé karamell

  • Svart körsbär surkörsbärssylt 100 300g
    4,50

    Lucien Georgelins två körsbärssylt innehåller både ett sötare svart körsbär och, som namnet antyder, ett surare körsbär. Förutom själva körsbären får sylten bara sin sötma från naturlig fruktos. Sylten uppfyller kriterierna för även de mest krävande gourmeterna med sin rena sammansättning och autentiska körsbärssmak!

  • Apelsinsylt från 100 frukter 300g
    4,50

    Lucien Georgelins apelsinsylt är gjord av råvaror från 100 %-frukter. Den soliga doften av apelsinerna har bevarats i den traditionella metoden för tillagning och tillagning. Sötman i sylten kommer från själva apelsinerna och den tillsatta fruktosen. Det finns upp till 58 % i apelsinsylt – utan några onödiga tillsatser eller konserveringsmedel.

  • choklad hasselnötspålägg 280g
    5,90

    När du vill ha ett riktigt högkvalitativt och utsökt chokladhasselnötspålägg till en godbit eller ett mellanmål, prova Lucien Georgelins chokladhasselnötspålägg! Inga palmolja, konstgjorda smakämnen, färgämnen eller tillsatser eller konserveringsmedel har använts i applikationen. De aromatiska hasselnötterna som används i applikationen samlas in inte mer än 30 km från tillverkarens anläggning i sydvästra Frankrike och har använts mer omfattande i applikationen än liknande applikationer från andra tillverkare. Prova och bli charmad!

  • aprikos 100 300g
    4,50

    För älskare av aprikossylt är Roussilons aprikossylt med Lucien Georgelins 100 % frukt det perfekta valet. Sylten innehåller 60 % hel frukt, och fruktsocker har använts för sötning. Utöver detta har endast naturligt pektin tillsatts till aprikossylten för att tjockna, samt lite citronsaft för att accentuera aprikosens egen fruktiga smak.

  • ekologisk hallonsylt g
    4,80

    Lucien Georgelins ekologiska hallonsylt är en härligt bärig hallonsylt gjord på rena råvaror och med mindre socker. Sylten är gjord med ett traditionellt recept, kokt länge som hemma och av rena råvaror. Sylten innehåller 50 stycken % fulla hallon samt 11 st % äpplen, vilket minskar behovet av syltsocker.

  • landsbygdsplåster 220g bio min
    7,90

    Lucien Georgelins ekologiska paté är gjord med ett traditionellt recept helt på ekologiska råvaror. Dessutom är köttet som används i den helt franskt. Den ekologiska gammaldags patejen smakar som en äkta gammaldags paté, som de franska mormödrarna brukade göra förr!