-
10,90
Acaciahonung från Mariangela Prunotto i Italien är en högkvalitativ och subtilt aromatisk honung. Det är en enkelblommig honung som produceras av bin som har pollinerat akaciaträden i deras närhet. Tack vare sin milda smak är akaciahonung lämplig för att söta ett brett utbud av desserter och drycker, eftersom dess arom inte maskerar aromerna av maten eller drycken som ska sötas.
-
3,95
Mariangela Prunottos ekologiska tomatpass är gjort av solmogna italienska tomater plockade i precis rätt ögonblick. Tomatpurén, alltså de pastöriserade tomaterna, har kokats och konserverats av rena ekologiska tomater och inget annat har tillsatts. Använd som sådan som en tomatsås eller annan såsbas.
-
4,90
Äkta italiensk röd pesto är gjord av bland annat solmogna ekologiska tomater och cashewnötter, vilket ger denna läckra ekologiska pesto en egen speciell arom. Den starkt smakande men balanserade peston är lämplig för många användningsområden, från bruscheta till pasta och crostines. Prova den också som sådan, som tillbehör eller fyllning med rött kött eller kyckling!
-
4,90
Äkta italiensk grön pesto är gjord av färsk ekologisk basilika, extra virgin olivolja, pinjenötter, havssalt och citronjuice - utan konstgjorda smaker eller ingredienser. Basilika, handplockad i augusti, används färsk omedelbart, vilket garanterar de autentiska och läckra aromerna av pesto. Prova och hitta din nya favoritpesto!
-
7,50
Hela körsbär i sirap av italienska Mariangela Prunotto är som en bris av färska körsbär även utanför skördesäsongen. Deras exakta skörd och konservering garanterar bevarandet av körsbärens fräscha egenskaper. Färska körsbär lagras inom några timmar efter plockning i en lätt sirap, och inget annat behövs. Prova den som den är till delikatesser, med glass eller i olika desserter. Konserveringsbuljong ger dig också en fantastisk ingrediens för cocktails!
-
3,95
På sommaren erbjuder blomman, som blommar i full blom, aromatisk nektar till närliggande bin, vilket ger denna speciella och intensiva honung. Doften av honung gör den till det perfekta paret för te och örtdrycker. Det är också bra för att fördjupa smaken i recept som kräver honung och färsk mynta. Prova med starka, långlagrade ostar och fårkött!
-
4,60
När du vill ha ett enkelt sätt att mogna tomater som mognat under den italienska solen när som helst, se till att du har Mariangela Prunottos ekologiska tomatsmula i din garderob. Tomatpuré görs inom 48 timmar efter att man plockat tomater helt utan salt, socker, koncentrat eller torkade örter. Endast 100 % färska ekologiska tomater och full smak.
-
5,50
Vid den bästa tiden på sommaren, augusti, plockas dessa läckra ekologiska tomater som mognat under den italienska solen för hand. Efter 48 timmar har de redan förvandlats till denna läckra burkmat. Färska tomater skalas och fylls med ekologisk passata och kokas utan tillsatt salt. Tomater kan användas precis som färska tomater.
-
7,50
Mariangela Prunotto plommon i sockersirap är en läcker konserverad frukt som innehåller läckra plommon odlade i Piemontes fruktträdgårdar och en lätt sockersirap. Buljongen görs endast av vatten och rörsocker. Inget annat behövs för att bevara de läckra aromerna och mjuka konsistensen hos plommon plockade vid precis rätt tidpunkt.