Mariangela Prunotto

16 produkter

Filter
Gjort
  • ekologisk tomat passata flaska min
    3,95

    Mariangela Prunottos ekologiska tomatpass är gjort av solmogna italienska tomater plockade i precis rätt ögonblick. Tomatpurén, alltså de pastöriserade tomaterna, har kokats och konserverats av rena ekologiska tomater och inget annat har tillsatts. Använd som sådan som en tomatsås eller annan såsbas.

  • grillad kronärtskocka i olivolja
    10,20

    För att njuta av äkta italienska kronärtskockor, prova Mariangela Prunottos grillade kronärtskockor i olivolja. Här hittar du ett enkelt och gott tillbehör till många olika rätter, en ingrediens i en sallad eller en antipasta tallrik att bjuda på. Prova även kronärtskockspasta!

  • 9203 pesto Rosso
    4,90

    Äkta italiensk röd pesto är gjord av bland annat solmogna ekologiska tomater och cashewnötter, vilket ger denna läckra ekologiska pesto en egen speciell arom. Den starkt smakande men balanserade peston är lämplig för många användningsområden, från bruscheta till pasta och crostines. Prova den också som sådan, som tillbehör eller fyllning med rött kött eller kyckling!

  • 9204 pesto bio
    4,90

    Äkta italiensk grön pesto är gjord av färsk ekologisk basilika, extra virgin olivolja, pinjenötter, havssalt och citronjuice - utan konstgjorda smaker eller ingredienser. Basilika, handplockad i augusti, används färsk omedelbart, vilket garanterar de autentiska och läckra aromerna av pesto. Prova och hitta din nya favoritpesto!

  • eukalyptushonung
    3,95

    Äkta italiensk eukalyptushonung är gjord av honung som produceras av bin som har pollinerat eukalyptusträd. Det sägs ha många hälsofrämjande effekter, allt från lungor till matsmältning. Prova det i en mängd olika varma drycker, bakverk och matlagning!

  • Ekologisk sås till pizza 340g
    4,50

    Den färdiga tomatsåsen för pizza av italienska Mariangela Prunotto är en färdig tomatsås gjord på ekologiska tomater för en äkta italiensk pizza. Såsen är gjord med ett traditionellt recept och endast de bästa, handplockade ingredienserna från området. Utöver pizza, prova tomatsås med pasta!

  • körsbär i sirap 320g
    7,50

    Hela körsbär i sirap av italienska Mariangela Prunotto är som en bris av färska körsbär även utanför skördesäsongen. Deras exakta skörd och konservering garanterar bevarandet av körsbärens fräscha egenskaper. Färska körsbär lagras inom några timmar efter plockning i en lätt sirap, och inget annat behövs. Prova den som den är till delikatesser, med glass eller i olika desserter. Konserveringsbuljong ger dig också en fantastisk ingrediens för cocktails!

  • mjöl00
    4,20

    När du vill vara säker på att du har en färsk pasta eller pizza i italiensk stil av hög kvalitet, använd Mariangela Prunotto ekologiskt mjöl som vetemjöl. Malningsgraden av ekologiskt vetemjöl är 00, vilket är bra, och passar därför särskilt bra till pastadegar och all slags bakning.

  • limeblomshonung 100 g
    3,95

    Limeblomshonung får sin aromatiska och starka smak från nektaren från lindeträd, som samlas in av bin i området. Det är 100% italiensk honung från kullarna i Piemonte. Dess smak är väl igenkännlig; samma smak finns i limeblomste.

  • mintblomma honung 100 g
    3,95

    På sommaren erbjuder blomman, som blommar i full blom, aromatisk nektar till närliggande bin, vilket ger denna speciella och intensiva honung. Doften av honung gör den till det perfekta paret för te och örtdrycker. Det är också bra för att fördjupa smaken i recept som kräver honung och färsk mynta. Prova med starka, långlagrade ostar och fårkött!

  • ekologisk tomatpuré 340g fi eko 201
    4,60

    När du vill ha ett enkelt sätt att mogna tomater som mognat under den italienska solen när som helst, se till att du har Mariangela Prunottos ekologiska tomatsmula i din garderob. Tomatpuré görs inom 48 timmar efter att man plockat tomater helt utan salt, socker, koncentrat eller torkade örter. Endast 100 % färska ekologiska tomater och full smak.

  • hela skalade italienska tomater 550g
    5,50

    Vid den bästa tiden på sommaren, augusti, plockas dessa läckra ekologiska tomater som mognat under den italienska solen för hand. Efter 48 timmar har de redan förvandlats till denna läckra burkmat. Färska tomater skalas och fylls med ekologisk passata och kokas utan tillsatt salt. Tomater kan användas precis som färska tomater.

  • ragout ekologisk vegansk pastasås 300g min
    6,05

    Italienska Mariangelo Prunottos ragoutpastasås är en pastasås gjord på ekologiska grönsaker av hög kvalitet som är helt vegansk. Den är full av smaken av färska italienska ekologiska tomater kryddade med modena balsamico. Förutom såsen behöver du inte längre pasta!

  • körsbär i sirap 320g
    7,50

    Mariangela Prunotto plommon i sockersirap är en läcker konserverad frukt som innehåller läckra plommon odlade i Piemontes fruktträdgårdar och en lätt sockersirap. Buljongen görs endast av vatten och rörsocker. Inget annat behövs för att bevara de läckra aromerna och mjuka konsistensen hos plommon plockade vid precis rätt tidpunkt.

  • ekologisk balsamico min
    6,50

    Mariangela Prunotto balsamic balsam är en autentisk modern ekologisk balsam. Dess komplexa aromer gör den perfekt för att avsluta en mängd olika portioner. Använd även som sådan för marinader och sallader. Lämplig för veganer.

  • akacia honung
    väntar på en ny skörd

    10,90

    Acaciahonung från Mariangela Prunotto i Italien är en högkvalitativ och subtilt aromatisk honung. Det är en enkelblommig honung som produceras av bin som har pollinerat akaciaträden i deras närhet. Tack vare sin milda smak är akaciahonung lämplig för att söta ett brett utbud av desserter och drycker, eftersom dess arom inte maskerar aromerna av maten eller drycken som ska sötas.