Mina hälsosamma oljor

17 produkter

Filter
Gjort
  • Marques de Valdueza extra Virgin olivolja
    9,20

    Marques de Valdueza Extra Virgin olivolja från Spanien är en extra virgin olivolja med en frodig doft av vår, med en tydlig örtighet och fruktighet av unga oliver. En blandning av de fyra sorterna framställs genom kallpressning. Dess smak är medium, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för matlagning och smaksättning.

  • Marques de Valdueza extra Virgin olivolja
    16,90

    Marques de Valdueza Extra Virgin Olive Oil från Spanien är en extra virgin olivolja med en frodig vårdoft, med en tydlig örtighet och fruktighet av en ung oliv. En blandning av de fyra sorterna framställs genom kallpressning. Dess smak är medium, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för matlagning och smaksättning.

  • Merula extra Virgin olivolja burk 500ml
    10,60

    Marula de Valduezas Merula extra virgin olivolja från Spanien är en medelstark olivolja som domineras av fruktiga aromer. Den perfekta harmonin av oljans smaker erhålls från oliver som skördats i precis rätt tid och transporteras omedelbart för kallpressning.

  • druvkärneolja 500g
    7,90

    Druvfröolja tål mycket höga temperaturer, så det är den bästa oljan för stekning. Druvfröolja innehåller mycket bra fettsyror och är därför en naturlig del av en hälsosam kost.

  • olivolja aglandau
    23,50

    En karaktär för slaktkroppen!
    Aglandau olivolja från franska vin- och olivproducenten Chateau Virant har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna starka och till och med peppriga extra jungfruolja tillverkas uteslutande av oliver av aglandau -sorten, som växer på producentens egna fruktträdgårdar. Efter skörd kallpressas oliverna omedelbart vid gårdens egen kvarn. På detta sätt bevaras oljorna i oljan bäst och det höga antioxidantinnehållet och syrahalten kan hållas så låga som möjligt. Helheten är balanserad, flerdimensionell, harmonisk och långvarig. De rika dofterna i oljan inkluderar färskt gräs, tomatblad, rönnbär och basilika. Tack vare sin styrka är Aglandau olivolja lämplig för ännu starkare livsmedel, som ratatouille och andra tomatbaserade grytor och såser, kött, med ansjovis och aioli.

  • 35,00

    Une huile entièrement Provençale!
    Provence AOP olivolja från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna medelstark extra jungfruolja är gjord av en blandning av fem sorter och pressas omedelbart efter insamling i gårdens egen press- och tappningsanläggning.
    Oljan kan användas för att smaka gröna dofter som gräs, grön tomat och mandel. Denna mångfacetterade, balanserade och fylliga olja har en lång munkänsla och den ljusa pepprigheten gör oljan medium till stark. Den är idealisk för användning som sådan till sallader, fisk och kött samt till matlagning.

  • chateau virant aop Provence medelstark extra jungfruolja 3l 2
    75,00

    Une huile entièrement Provençale!
    Provence AOP olivolja från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna medelstark extra jungfruolja är gjord av en blandning av fem sorter och pressas omedelbart efter insamling i gårdens egen press- och tappningsanläggning.
    Oljan kan användas för att smaka gröna dofter som gräs, grön tomat och mandel. Denna mångfacetterade, balanserade och fylliga olja har en lång munkänsla och den ljusa pepprigheten gör oljan medium till stark. Den är idealisk för användning som sådan till sallader, fisk och kött samt till matlagning.

  • chateau virant 500ml aop
    23,50

    Une huile entièrement Provençale!
    Provence AOP olivolja från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna medelstark extra jungfruolja är gjord av en blandning av fem sorter och pressas omedelbart efter insamling i gårdens egen press- och tappningsanläggning.
    Oljan kan användas för att smaka gröna dofter som gräs, grön tomat och mandel. Denna mångfacetterade, balanserade och fylliga olja har en lång munkänsla och den ljusa pepprigheten gör oljan medium till stark. Den är idealisk för användning som sådan till sallader, fisk och kött samt till matlagning.

  • olivolja salonenque
    23,50

    Behöver inte göra det, Complexe och kvalitet!
    Olivoljorna till Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, är de mest prisbelönta olivoljorna i landet. Denna extra jungfruolja tillverkad av Salonenque oliver ensam är mild och lätt men balanserad i doften. Oliverna samlas in från producentens egna fruktträdgårdar och kallpressas omedelbart efter insamlingen, vilket bevarar aromer och antioxidanter i oljan och säkerställer ett lågt syrainnehåll. Dofter av kronärtskocka, valnöt och grönt äpple finns i oljan. På grund av sin låga vikt är oljan också särskilt lämplig för lättare livsmedel, till exempel olika risottor, pasta, gratänger, fisk, kokta grönsaker och sallader.

  • extra virgin olivolja 2 min
    45,00

    Den kallpressade extra jungfruoljan från franska Huilerie Cauvin är en bra köksolja som passar för all slags matlagning och efterbehandling.