Tunnelmalliset illanistujaiset
9223372036854775807 produkter
-
22,50Betygsatt 4.67 av 5
DeliDels peri-franska konserverade ankben är ett stycke lyx på matbordet, både för vardagliga och festliga tillfällen. Ankorna i produkten har fötts upp ansvarsfullt och utan tvångsmatning långsamt i sin egen takt. Ankor får leva utomhus och utfodras endast med GMO-fria majskärnor utan antibiotika. Denna typ av odling används endast i mindre än 5 % fransk produktion.
-
5,00
Ett klassiskt och charmigt smakpar är fikon- och getost. Som sylt med låg sockerhalt passar fikon perfekt till osttallrikar. Denna DeliDel fikonmarmelad är ytterligare smaksatt med valnötter, vilket ger ett perfekt tillskott och arom till sylten. Prova fikon- och valnötssylt med olika ädelostar också!
-
6,90Betygsatt 5.00 av 5
Saltblomma är ett riktigt gourmetfingersalt som samlas upp i en delikat uppsamlingsprocess från ytan av en saltbassäng. Efter torkning behandlas inte blomkålen på något sätt längre. Saltblomman som produceras i Guérande -regionen, "fleur de sel de Guérande" anses vara den mest prestigefyllda saltblomman i världen. Dess speciella smak och konsistens tar fram det bästa i varje maträtt. Det är också en perfekt sista touch för att kröna till exempel en kötträtt, sallad eller gåslever.
-
6,75
På en förrättstallrik, med fisk, på pizza,... Oliver De urkärnade oliverna kryddade med Arnaudtimjan smakar gott till aperitif såväl som i matlagning. Mörka oliver konserverade i solrosolja och kryddade med timjan görs endast av de bästa oliverna och naturliga ingredienserna, vilket du kommer att märka i smaken!
-
5,80
Grissotti-brödstaven är en traditionell, saltad, torkad brödpinne bakad i olivolja. De är goda som sådana till mellanmål, till exempel med ett glas vin. Prova dem till exempel med soppor istället för traditionellt bröd. Med Grissotti-brödstavar kan du även skapa smarriga antipastas: vira en skiva lufttorkad skinka runt pinnen och servera till exempel med soltorkade tomater!
-
33,20
Även utanför tryffelsäsongen kan du njuta av hela svart tryffel på La Maison Godards konserverade svarta tryffel. Servera den som den är tunt skivad eller använd för att krydda olika rätter. När den bevaras förstärks den lyxiga smaken av svart tryffel bara, vilket är anledningen till att den anses och värderas som en ingrediens i det franska köket.
-
2,90
DeliDels olivbruschetta är gjord av italienska oliver och är det perfekta pålägget för färskt bröd eller kex. Som sådan är den också utmärkt som tillbehör till en mängd olika kött och tillagade grönsaker, samt för att smaksätta rätter och rätter. Endast naturliga, högkvalitativa råvaror har använts i applikationen.
-
4,95
Paellakryddan från La Chinata, ett spanskt pepparkryddhus, består huvudsakligen av tillverkarens rökta paprikapulver och saffran. Det är en helt ekologisk produkt utan färgämnen eller konserveringsmedel alls. Kryddblandningen är också glutenfri och 100 % örtbaserade. Det finns fyra individuellt inslagna påsar i förpackningen, och en påse räcker till cirka 300 gram ris.
-
19,50
Italialaisen Frantoio D’Orazion Oltamare-oliiviöljyssä käytetyt kahdeksan eri lajiketta luovat harmonisen aromien sinfonian. Tämä korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy on maultaan kevyen hedelmäinen, ja sen tuoksussa korostuvat lehtien ja ruohon vivahteet. Frantoio D’Orazion Opera-sarjan oliiviöljyjen pulloissa on jokaisella eri tuotteella yksilöllinen ja kaunis kuosi, joka tekee oliiviöljystä kauniin välimerellisen elementin keittiöön.
-
3,95Betygsatt 5.00 av 5
Aito dijoninsinappi on uudenlainen ja vaivaton tapa käyttää perinteistä ja maailmalla tunnettua ranskalaista sinappia. Reine de Dijonin dijoninsinappi on valmistettu perinteisellä reseptillä luonnollisista raaka-aineista. Kokeile erilaisten punaisten lihojen ja siipikarjan kanssa, salaatinkastikkeissa, marinadeissa tai kuorrutteissa!