Sylt
Vårt syltutbud innehåller ännu sällsynta smaker än traditionell fransk sylt. Vårt urval är också specialiserat på 100 % fruktsylt, som är gjord av inget vitt socker alls, utan endast frukt och bär och deras naturliga ingredienser. Du hittar även ekologisk sylt i vår egen produktavdelning.
-
3,50
Lucien Georgelins körsbärssylt är full av rika körsbärssmaker och innehåller upp till 65 % autentiska körsbär. Prova körsbärssylt med ostar, bröd och desserter. Denna körsbärssylt innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen alls, så du kan njuta av den med gott samvete!
-
4,50
Lucien Georgelins två körsbärssylt innehåller både ett sötare svart körsbär och, som namnet antyder, ett surare körsbär. Förutom själva körsbären får sylten bara sin sötma från naturlig fruktos. Sylten uppfyller kriterierna för även de mest krävande gourmeterna med sin rena sammansättning och autentiska körsbärssmak!
-
4,50
Lucien Georgelins apelsinsylt är gjord av råvaror från 100 %-frukter. Den soliga doften av apelsinerna har bevarats i den traditionella metoden för tillagning och tillagning. Sötman i sylten kommer från själva apelsinerna och den tillsatta fruktosen. Det finns upp till 58 % i apelsinsylt – utan några onödiga tillsatser eller konserveringsmedel.
-
5,90
Une association de saurs Divine!
Om du vill komma nära den sjunde smakhimlen bör du prova DeliDel Strawberry Champagne Jam. Endast de renaste ingredienserna av högsta kvalitet har använts i denna lyxiga sylt, utan något extra. Jordgubbssorten som används i sylten, Mara De Bois, är en av de mest prestigefyllda i Frankrike på grund av sin söta och vilda jordgubbarom. Prova sylten i bakverk, med glass eller som croissant eller topping! -
5,85
Orange Amère granatäppelsylt är bara marmelad gjord på rena ingredienser med mycket äkta granatäpple. Pomeranian är surare och något bitter än sin relativa apelsin, vilket gör den till den perfekta ingrediensen för söt marmelad. Prova den som den är på rostat bröd, med en croissant eller i bakningen!
-
4,50
För älskare av aprikossylt är Roussilons aprikossylt med Lucien Georgelins 100 % frukt det perfekta valet. Sylten innehåller 60 % hel frukt, och fruktsocker har använts för sötning. Utöver detta har endast naturligt pektin tillsatts till aprikossylten för att tjockna, samt lite citronsaft för att accentuera aprikosens egen fruktiga smak.