Kastanjer och nötter
I vårt urval av kastanjer och nötter hittar du autentiska europeiska nötprodukter, såsom olika konserverade franska kastanjer och äkta Piemonte-rostade hasselnötter. Prova dem på en mängd olika sätt att baka!
-
Kastanjepålägg, eller kastanjepasta, är en populär tillbehör till frukost såväl som ett eftermiddagssnack i Frankrike. Clément Faugiers recept på kastanjpålägg har inte förändrats under århundradena och använder endast naturliga ingredienser. Prova detta läckra söta pålägg direkt som det är på bröd, frukt eller ostmassa eller bakning. Ett kilospaket räcker för en längre tid eller för en större grupp!
-
De hela kastanjerna från Clément Faugier, ett franskt företag som specialiserat sig på kastanjer, har först kokats i vatten och sedan konserverats hela i vatten. Hela kastanjer kan till exempel stekas som tillbehör eller användas i olika köttpannor. Genom att purera kastanjerna kan du få ett smakrikt tillbehör till både kött- och fågelrätter eller till exempel fyllning till efterrätter och bakning.
-
Kastanjepålägg eller kastanjepasta är ett populärt pålägg både till frukost och vid ett eftermiddagsmellanmål i Frankrike. Receptet på Clément Faugiers kastanjpasta har inte förändrats genom århundradena och använder endast naturliga ingredienser. Prova denna läckra söta pasta direkt som den är på bröd, frukt eller ostmassa eller bakning! Det praktiska tubpaketet är lätt att använda och förvara.