Kastanjer och nötter

I vårt urval av kastanjer och nötter hittar du autentiska europeiska nötprodukter, såsom olika konserverade franska kastanjer och äkta Piemonte-rostade hasselnötter. Prova dem på en mängd olika sätt att baka!

9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • kastanjapurae min
    5,25

    Kastanjepuré från Clément Faugier, ett franskt företag specialiserat på kastanjer, är en traditionell, osötad puré gjord av rena kastanjer och vatten. Som sådan passar den som tillbehör till olika kött- och fågelrätter samt till bakning

  • kastanjerör
    2,20

    Kastanjepålägg eller kastanjepasta är ett populärt pålägg både till frukost och vid ett eftermiddagsmellanmål i Frankrike. Receptet på Clément Faugiers kastanjpasta har inte förändrats genom århundradena och använder endast naturliga ingredienser. Prova denna läckra söta pasta direkt som den är på bröd, frukt eller ostmassa eller bakning! Det praktiska tubpaketet är lätt att använda och förvara.

  • Piemonten rostad hasselnöt IGP 200g
    10,50

    Piemonte rostade hasselnötter, IGP 200 g

  • Pistage nötter
    3,90

    Italialaisen D. Barberon kokonaiset paahdetut pistaasipähkinät ovat arvostettua Bronte-lajiketta (“Pistacchio Verde di Bronte”), joka kasvaa tuliperäisellä maaperällä Sisiliassa Etnan kupeessa. Tuliperäinen kasvualusta antaa pistaaseille niiden tunnusomaisen maun. Pähkinöillä on myös PDO-alkuperäissertifikaatti, mikä takaa niin aitouden.

  • 84406 halva pistaasi min 1
    6,90

    Halva är en traditionell medelhavsdelikatess gjord på tahini eller sesampasta. Halva smaksatt med pistagenötter från Franska Samia görs på traditionellt sätt utan några konstgjorda ingredienser.

  • 4405 halva vanilja min
    6,90

    Halva är en traditionell medelhavsdelikatess gjord på tahini eller sesampasta. Vaniljen smaksatt med vanilj från Franska Samia görs på traditionellt sätt utan några konstgjorda ingredienser. Vanilj ger den en härligt mjuk arom.

  • kastanjespridning 1 kg
    9,50

    Kastanjepålägg, eller kastanjepasta, är en populär tillbehör till frukost såväl som ett eftermiddagssnack i Frankrike. Clément Faugiers recept på kastanjpålägg har inte förändrats under århundradena och använder endast naturliga ingredienser. Prova detta läckra söta pålägg direkt som det är på bröd, frukt eller ostmassa eller bakning. Ett kilospaket räcker för en längre tid eller för en större grupp!

  • Hela kastanjer i vatten g
    7,50

    De hela kastanjerna från Clément Faugier, ett franskt företag som specialiserat sig på kastanjer, har först kokats i vatten och sedan konserverats hela i vatten. Hela kastanjer kan till exempel stekas som tillbehör eller användas i olika köttpannor. Genom att purera kastanjerna kan du få ett smakrikt tillbehör till både kött- och fågelrätter eller till exempel fyllning till efterrätter och bakning.

  • 8,90

    Kastanjemjöl är ett glutenfritt och aromatiskt mjölalternativ för både bakning och matlagning. Kastanjmjöl är också fiberrikt. Clément Faugiers kastanjmjöl är förpackat i en glasburk, där det behåller sin arom och konsistens väl.