Desserter

I DeliDel dessertsektionen hittar du himla läckra olika söta pålägg och konserverade frukter i sirap. Till exempel är mjölksylt och pistagedrömmar i dulce de leche-stil lämpliga som tillbehör till frukt, ovanpå kex, och bara direkt från en burk för att skeda eller fylla bakverk. Du hittar också palmoljefria choklad-hasselnötspålägg. Mandelkräm däremot är absolut värt att testa som mandelmassa på till exempel en bulle.

6 produkter

Filter
Gjort
  • mjölksylt min
    4,50

    Mjölksylt, eller confiture de lait på franska, är också känd på spanska som "dulce de leche". Det är en kola tillagad av mjölk och socker, vars sammetsighet och karamell charmar alla söta älskare. Prova mjölksylt på både en våffla och en crepe, på bröd, med glass, som fyllning till en tårta eller bakelse, eller som sådan till doppning.

  • choklad hasselnötspålägg 280g
    5,90

    När du vill ha ett riktigt högkvalitativt och utsökt chokladhasselnötspålägg till en godbit eller ett mellanmål, prova Lucien Georgelins chokladhasselnötspålägg! Inga palmolja, konstgjorda smakämnen, färgämnen eller tillsatser eller konserveringsmedel har använts i applikationen. De aromatiska hasselnötterna som används i applikationen samlas in inte mer än 30 km från tillverkarens anläggning i sydvästra Frankrike och har använts mer omfattande i applikationen än liknande applikationer från andra tillverkare. Prova och bli charmad!

  • Manteli creme 125g
    5,50

    DeliDels mandelcrème är en grad godare och pommes frites. Denna mandelmassa, som även innehåller äpplen, är en läcker fyllning för till exempel bakverk, crepes och vindjackor. Testa även äppelpaj som fyllning!

  • Pistaschdröm 180g
    8,90

    DeliDels egen pistaschdröm, som namnet antyder, är uppfyllelsen av varje pistolälskares dagliga drömmar. Det är en mjukspridande söt pasta med bara fantasin som gränser! Prova till exempel på ett kex, med pannkakor, som fyllning till makaroner, i en cheesecake eller bara som en sked.

  • körsbär i sirap 320g
    7,50

    Hela körsbär i sirap av italienska Mariangela Prunotto är som en bris av färska körsbär även utanför skördesäsongen. Deras exakta skörd och konservering garanterar bevarandet av körsbärens fräscha egenskaper. Färska körsbär lagras inom några timmar efter plockning i en lätt sirap, och inget annat behövs. Prova den som den är till delikatesser, med glass eller i olika desserter. Konserveringsbuljong ger dig också en fantastisk ingrediens för cocktails!

  • körsbär i sirap 320g
    7,50

    Mariangela Prunotto plommon i sockersirap är en läcker konserverad frukt som innehåller läckra plommon odlade i Piemontes fruktträdgårdar och en lätt sockersirap. Buljongen görs endast av vatten och rörsocker. Inget annat behövs för att bevara de läckra aromerna och mjuka konsistensen hos plommon plockade vid precis rätt tidpunkt.