Etik
Vinvinäger är en integrerad del av medelhavsköket. Du avslutar dem med olika såser, krukor och sallader. Vinäger är en viktig ingrediens i det italienska köket, särskilt i tomatsås. Det tar också fram smakerna bättre i olika marinader och salladsdressingar. Kolla in vårt breda urval av olika smaksatta och opromerade vinäger.
-
DeliDel rödvinsvinäger är gjord på noggrant utvalda druvor och lagras i 12 månader på ekfat. Tack vare mognaden får rödvinsvinäger sin karakteristiska runda och ekaktiga arom. Druvorna som används i vinägern, å andra sidan, ger vinägerns djupa rubinröda färg utöver dess aromer. Vår rödvinsvinäger passar bra till både sallader och kötträtter.
-
De grundläggande ingredienserna i varje kök inkluderar vitvinsvinäger av hög kvalitet. DeliDel vitvinsvinäger är gjord av vitvinsvinäger och ett druvjuicekoncentrat från Chardonnay-druvor, vilket ger vinägern en mjuk, fruktig och delikat träig arom. Den är särskilt lämplig för fiskrätter samt traditionell beurre Blanc -sås.
-
Sigillo Verde balsam från La Bonissima, en modern balsamicotillverkare, har lagrats på ekfat i minst fem år. Den har utvecklat intensiva fruktiga aromer och en klassisk mörk färg. Prova Sigillo Verde balsamico, speciellt som smaksättare för stekar och köttbullar, eller som en elegant sås till kokta grönsaker.
-
Stoltheten för La Bonissima i Modena är Sigillo Platino balsamico som har mognat i minst 15 år. Lagrad på ekfat, denna mörka balsamico är tätt aromatisk med sina flerdimensionella men ändå delikata, söta aromer. Prova det speciellt med jordgubbar och desserter. Här hittar du även en oskiljaktig partner för parmesanost!
-
Vinäger smaksatt med fikon från södra Frankrike är en fräsch sås och smaksättare för en mängd olika sallader, gåslever och andmat. Kombinationen av syran i vinägern och fikonets aromatiska sötma skapar ett par smaker som fungerar väldigt bra tillsammans. Fikonvinäger innehåller upp till 40 % fikon.
-
Modetas Acetaia La Bonissima Sigillo Bordeaux-balsam är full av multidimensionella och unika aromer som skapas under den långsamma jäsningsprocessen i träfaten från familjen De Pietri. Dess sirapsliknande sammansättning är perfekt för kallskuret, rustika sallader eller de mest kreativa portionerna.