Andra oljor

När du vill ha variation och nya smaker för matlagning, prova andra oljor än bara oliv- eller rapsolja. Oljorna som pressats från en mängd olika nötter och frön ger en smakrik variation till sallader, såser och portionsavslut. Olika oljor har också alltid en annan fettsyrasammansättning som ger variation i din kost.

9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • viinirypaleensiemenoljy min
    7,90

    Druvfröolja tål mycket höga temperaturer, så det är den bästa oljan för stekning. Druvkärnoljan från Huilerie Cauvin i Frankrike är rik på bra fettsyror och är därför en naturlig del av en hälsosam kost.

  • kylmapuristettu virgin saksanpahkinaoljy 100ml min
    6,90

    La Noyeraie des Borderies’n palkittu kylmäpuristettu virgin-saksanpähkinäöljy on harvinainen ja hienovarainen herkku. Se sisältää vain saksanpähkinästä puristetun ”mehun”, jonka maku on hienovarainen ja hennon pähkinäinen. Kylmäpuristuksessa öljy vain puristetaan mekaanisesti pähkinästä ulos ilman lämpöä.
    Saksanpähkinät viljellään valmistajan omalla tilalla luontoa kunnioittaen, ja öljyjen tuotanto seuraa tarkkaan valvottua prosessia.

  • virgin saksanpahkinaoljy 100ml min
    6,90

    La Noyeraie des Borderies’n virgin-saksanpähkinäöljy on todellinen artesaaniöljy. Hienoarominen saksanpähkinäöljy on puristettu lämmön avulla, mikä takaa öljyn voimakkaan pähkinäisen maun.
    Pähkinät viljellään tilalla luontoa kunnioittaen, ja öljyjen tuotanto seuraa tarkkaan valvottua prosessia.

  • sesamolja 250ml
    6,90

    Sesamolja från franska Huilerie Cauvin är gjord av rostade, ekologiskt odlade sesamfrön genom kallpressning. Att rosta fröna förstärker den nötaktiga aromen av fröna. Sesamfröolja är en utmärkt krydda för alla sallader. Dessutom är den perfekt för att smaksätta asiatiska rätter.

  • valnötsolja 250ml
    6,90

    Huilerie Cauvin valnötsolja utvinns från de aromatiska valnötterna som finns inuti valnötsskalet. Oljan är gyllengul eller till och med lätt grönaktig och har en igenkännbar valnötsarom. Valnötsolja används bäst kall i sallader, till exempel för att bevara alla dess hälsosamma omega-3 och -6 fettsyror.