Byggnad

För älskare av pasta är DeliDels utbud av torra pastor en riktig skattkammare! Här hittar du en mängd olika typer av pasta, från kända former i Finland till mer ovanliga typer av pasta. Vi erbjuder även en mängd läckra kryddade pastasorter, som tomatpuré och tryffelpasta. Pastan i vårt urval kommer från Morellians pastahus i Toscana, som förlitar sig på traditionell pastaproduktion. Morellpastor är också kända för sitt mjöl, som är gjort av konserverade vetegroddar. Groddens bäst bevarade veteväxtproteiner och vitaminer, och dess konservering skapar också en unik smak i pastan.

22 produkter

Filter
Gjort
  • pappardelle pastificio Morelli
    6,20

    Pappardelle är en traditionell mycket bred remsliknande pasta från Toscana som passar utmärkt till en mängd olika såser. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin pappardelle-pasta av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Tillagningstid 5-6 minuter

  • troféer pastificio Morelli
    6,90

    Trofie-pastan kommer ursprungligen från Ligurien i norra Italien. Dess korta och vridna form gör den till den perfekta pastan för en mängd olika rejäla såser. Trofépastan på Morells pastafabrik är gjord av högkvalitativt durumvetemjöl med vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 15-16 minuter

  • ekologisk majspasta
    6,80

    Majspastaen på Morells pastafabrik i Toscana är naturligt glutenfri linguinepasta. Majsen som används i pastan är också ren ekologisk. Tillagningstid 7-9 minuter.

  • spagetti 8 min pastificio Morelli 1
    5,75

    Italiens kanske mest kända pasta, spagetti, smakar gott för alla från bebis till barnbarn. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin autentiska italienska spagetti av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 8 minuter.

  • linguine peperoncino pastificio Morelli
    5,75

    Linguine al Peperoncino Rosso från Morellis pastafabrik får en liten kick av chilipeppar. Denna speciella och uppiggande linguinepasta är perfekt att äta med örtolja eller med en fräsch tomatsås. Tillagningstid 6-7 minuter.

  • linguine Zafferano pastificio Morelli
    6,45

    Linguinepasta smaksatt med saffran från Morells pastafabrik i Toscana är en aromatisk och unik pasta. Pastan kombinerar traditionell italiensk med en touch av orientalisk krydda. Prova till exempel saffranspasta med skaldjur eller italiensk skinka. Tillagningstid 6-7 minuter.

  • linguine tartufo pastificio Morelli
    6,20

    En grad lyxigare och rent utsökt pastarätt kan enkelt tillagas med tryffelpasta! Linguinepasta gjord på durumvete, smaksatt med äkta svart tryffel från Morells pastafabrik i Toscana, är perfekt för krämiga såser. Prova pastan med tryffelolja också! Tillagningstid 6-7 minuter.

  • Citron Limone Pepe pastificio Morelli
    5,75

    Linguinepasta smaksatt med citron och peppar på Morells pastafabrik i Toscana är en fräsch, aromatisk pasta. Den rena citronsmaken kommer från färska, autentiska citroner. Prova citron & pepparpasta som enklast med olivolja, eller tillsätt riven parmesan eller pecorini och en liten smula färsk svartpeppar. Tillagningstid 6-7 minuter.

  • spagetti 1 kg
    7,90

    Italiens kanske mest kända pasta, spagetti, smakar gott för alla från bebis till barnbarn. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin autentiska italienska spagetti av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 8 minuter.

  • svart spagetti 500g min
    7,87

    Den svarta spaghettin från Morells pastafabrik, Spaghetti al Nero di Seppia, får sin vackra intensiva färg och sin marina arom från bläckfiskbläck. Enligt ett traditionellt sicilianskt recept serveras pasta med skaldjur. Tillagningstid 8 minuter.

  • tidigare förordning Morelli
    6,20

    Fregula Sarda Tostata är en sardinsk specialitet som ibland kallas sardisk couscous. Den lilla pärlformade pastan rostas till sist från ugnen, vilket gör att färgen blir vackert rostad. Fregegas unika tillverkningsmetod ger pastan även en lätt hasselnötsarom. Traditionellt serveras freregulapasta med en tomatbasilikabaserad musselsås. Tillagningstid 12 minuter.

  • fussilli 500g
    6,20

    Fullkornsfusillien från Morells pastafabrik är en hälsosam och läcker pasta som passar särskilt bra till en mängd olika smakande såser. Fullkornsfusilli absorberar såsen bra, vilket gör pastan ännu mer välsmakande. Den passar bra till rätter där man vill att pastan ska behålla sin form. Testa till exempel olika ugnspasta! Tillagningstid 8 minuter.

  • fjärilspasta 500g
    7,50

    Papillons fjärilspasta är en färgglad pastablandning gjord av durummjöl. "Fjärilar" i olika färger får sina nyanser från spenat, rödbetor, gurkmeja, peperoncino chili och bläckfiskbläck. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin pasta av durumvetemjöl, som använder hälsosamma vetegroddar. Tillagningstid 8 minuter.

  • paccheri
    5,75

    Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin pasta av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Paccheri är en traditionell typ av pasta från regionen Kampanien, känd för sin stora rörform. Tillagningstid 7 minuter.

  • penne germe grano pastificio Morelli
    6,20

    En av de mest populära typerna av pasta är multipurpose penne, som är särskilt lämplig att använda med såser som inte fastnar på pastan. Morells artesan-penne pasta är gjord av toskanskt durumvete och görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur.

  • spaghetti farro bio pastificio Morelli
    7,20

    Morellian fullkorns spaghetti spaghetti från Toscana är gjord av en gammal italiensk originalform av vete, fibrös dinkel. Dinken som används i spaghettin är 100 % italiensk ekologisk plåt. Spaghetti görs med den traditionella hantverksmetoden. Helkorns spaghetti spaghetti kommer till sin rätt med ett mycket enkelt tillbehör kryddat med tomat eller olja. Prova även kött- eller fiskbaserade såser utan tomater!