Matkahuollon toimitustavat lisätty
Postal deliveries to the consumer from 6,90€
FREE SHIPPING in Finland FOR
OVER 60€ ORDERS
Syksyn savuinen lammasjauhelihakeitto

Syksyn savuinen lammasjauhelihakeitto

4:lle tarvitset

iso kattilallinen
500g lampaan jauhelihaa
3 isoa porkkanaa
1 kesäkurpitsa
1 salottisipuli
4 valkosipulin kynttä
3 tsp DeliDelin Modenan balsamikoa
1/2 pulloa Prunotton tomaattipassataa
3 tsp La Chinata sweet savupaprikaa
5 tl salt flower
1 tl Delin provencen yrttisekoitusta
1 dl Puyn linssejä
Päälle:
2 tbsp valkosipuli cremeä
3 rkl mietoa Alziarin oliiviöljyä
Lehtipersiljan lehtiä

Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Laita isoon kattilaan öljyä ja sipulit pehmenemään.
Lisää yrttisekoitus. Älä paahda liian kuumalla, anna rauhassa maustua.
Lisää lampaan jauheliha ja paista kypsäksi. Sitten lisää suola ja balsamiko ja kiehuta hetki.
Pilko kesäkurpitsa ja porkkanat pieniksi kuutioiksi ja valkosipulin kynnet hienoksi.
Lisää kesäkurpitsat, valkosipuli ja savupaprika kattilaan ja kuullota kurpitsaa hetki ennen porkkanoiden ja passatan lisäystä.
Lopuksi lisää 1dl linssejä ja 2 l vettä ja anna porista ainakin tunti hiljalleen kypsyen.
Tarkista suola maun mukaiseksi.
Sekoita valkosipuli cremestä ja öljystä kastike sopan päälle ja koristele persiljan lehdillä.

Share with your friends