La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Hanki nyt yhteispakkauksessa La Maison Alziarin huippulaatuinen Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy sekä sen tarjoiluun täydellisesti sopiva metallinen kaatokannu.
Välimerellisen retroon tyylin suunniteltu La Maison Alziarin oliiviöljykannu sekä koristaa keittiötä että tekee oliiviöljyn annostelusta helpompaa. Kannun tilavuus on 500 ml. Kannu myydään tyhjänä.
La Maison Alziarin tryffeliöljyllä maustat helposti niin pastat, risotot kuin munakokkelin. Tämä aidolla tryffelillä maustettu oliiviöljy sopii yhteen myös erityisen hyvin parmesaanin kanssa. Öljyssä on käytetty ainoastaan puhtaita ja parhaimpia raaka-aineita.
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Ranskalaisen La Maison Alziarin omena-hunajaetikka on raikas ja sopivan hapokas maustettu etikka. Lempeä hunaja pyöristää omenan hapokkuutta, mikä tekee etikasta täydellisen salaatinkastikkeisiin, foie gras’n maustamiseen, porsaanlihalle sekä mereneläville.
La Maison Alziarin aprikoosi-vaniljaetikka on monipuolinen annosten viimeistelijä ja maustaja. Se sopii niin salaatteihin, vaaleille lihoille kuin jälkiruoillekin. Hedelmäisen ja raikkaan maun takaa aito aprikoosimehu, jota on mukana jopa 42 %.
Italialaisen Mariangela Prunotton omenaviinietikka on suodattamaton luomuomenaviinietikka. Vaikka nimi viittaakin viiniin, se on tehty omenasiideristä perinteisin menetelmin. Kokeile salaateissa, lihan tai kalan marinadeissa, vinaigreteissä tai esimerkiksi säilönnässä chutney-tyyppisissä säilykkeissä.
La Maison Alziarin vadelmaviinietikka on raikas ja hedelmäinen maustaja lihalle, maksalle ja siipikarjalle. Kokeile sitä myös yhdessä hasselpähkinä-, saksanpähkinä-, pistaasipähkinä- tai manteliöljyjen kanssa ja saat luotua tyrmäävän hyviä makuyhdistelmiä!
Saat meiltä La Maison Alziarin oliiviöljypakkauksiin ja etikkapulloihin täydellisesti sopivan kaatonokan. Sen avulla voit annostella öljyjä ja etikoita entistäkin helpommin ja siistimmin.