La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!
La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.
Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
Tämä herkku on yksi valmistajansa myydyimpiä tuotteita. Ranskalaisen aromikkaan viipaloidun kinkun sisään on piilotettu aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Herkun kruunaa makeaan sauternes-valkoviiniin tehty hyytelö, joka luo täydellisen suolaisen ja makean yhdistelmän. Tarjoile viipaloituna.
La Maison Godardin nyhtöankka valmistetaan herkullisesta pitkään kypsyneestä ja omaan rasvaan säilötystä confit de canardista eli ns. ”hilloankasta”. Säikeiksi nyhdetty liha on suussa sulavan pehmeätä ja aromikasta. Kokeile perinteikkäässä parmentier-reseptissä, suolaisissa alkupaloissa tai erilaisissa täytetyissä leivissä.
Lafitten ankanmaksa-bloc on valmistettu vain ja ainoastaan ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää, ja siksi se sopiikin täydellisesti paahtoleivän päällä tarjoiltuna. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”.
La Maison Godardin hanhenmaksa-bloc on valmistettu aidosta Périgord-hanhen maksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Hanhenmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon tuotteen alkuperäinen ranskankielinen nimi ”bloc” viittaa. Blocissa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
La Maison Godardin kokonainen Lounais-Ranskassa (Sud-Ouest) kasvatetun ankan puolikypsä ankanmaksa on palkittu useaan otteeseen alan kilpailuissa. Kevyesti maustetussa liemessä kypsytetty ankanmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Siinä on löydettävissä jäljittelemätön Lounais-Ranskan ankoista valmistetun fois gras’n maku, joka on parhaimmillaan viileänä
La Maison Godardin kokonainen Périgordin alueen puolikypsä hanhenmaksa on todellinen ranskalaisen keittiön kruununjalokivi. Kevyesti maustetussa liemessä puolikypsäksi kypsytetty hanhenmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Sen koostumus on samettinen ja maku pehmeän hienovarainen.