godard

  • 41,50

    Saatavus: vain Hakaniemen hallista

    La Maison Godardin kokonainen Lounais-Ranskassa (Sud-Ouest) kasvatetun ankan puolikypsä ankanmaksa on palkittu useaan otteeseen alan kilpailuissa. Kevyesti maustetussa liemessä kypsytetty ankanmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Siinä on löydettävissä jäljittelemätön Lounais-Ranskan ankoista valmistetun fois gras’n maku, joka on parhaimmillaan viileänä

    Lue Lisää
  • 1375 min
    58,20

    Saatavus: vain Hakaniemen hallista

    La Maison Godardin kokonainen Périgordin alueen puolikypsä hanhenmaksa on todellinen ranskalaisen keittiön kruununjalokivi. Kevyesti maustetussa liemessä puolikypsäksi kypsytetty hanhenmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Sen koostumus on samettinen ja maku pehmeän hienovarainen.

    Lue Lisää