Voimakkuus: 6/12
Aromit: hasselpähkinä ja paahdettu manteli
Tämä Bolivian puolella Andien rinteillä kasvava, kuumasta ja kosteasta ilmastosta hyötyvä kahvi on pehmeä ja lempeän aromikas. Kahvipavut ovat 100 % arabicaa sekä pure origine- eli single origin -kahvia. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Pehmäessä mutta tasapainoisessa ja voimakkaassa kahvissa on häivähdys niin hasselpähkinästä kuin paahdetuista manteleista.
Voimakkuus: 7/12
Aromit: hunaja ja suklaa
Lobodis’n Guatemalasta peräisin oleva pure origine eli single origin -kahvi kasvaa tuliperäisessä maastossa vuoren rinteillä keskellä villiä luontoa. Kahvinviljelijöistä suurin osa on mayojen jälkeläisiä, jotka pystyvät kulkemaan ja työskentelemään hankalassa maastossa. Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti viljellyt kahvipavut ovat 100 % arabicaa. Keskitäyteläisessä paahdetussa kahvissa voi havaita niin hunajaisia kuin suklaisia aromeja.
Voimakkuus: 6/12
Aromit: hasselpähkinä ja paahdettu manteli
Tämä Bolivian puolella Andien rinteillä kasvava, kuumasta ja kosteasta ilmastosta hyötyvä kahvi on pehmeä ja lempeän aromikas. Kahvipavut ovat 100 % arabicaa sekä pure origine- eli single origin -kahvia. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Pehmeässä mutta tasapainoisessa ja voimakkaassa kahvissa on häivähdys niin hasselpähkinästä kuin paahdetuista manteleista.
Voimakkuus: 8/12
Aromit: vaniljainen ja puumainen
Nämä Karibianmeren saarten tulivuorten rinteiltä kerättävät kahvipavut tuottavat monitahoisen ja hienovaraisen kahvielämyksen. Kyseessä on pure origine- eli single origin -kahvi, joka on valmistettu arabica-pavuista. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Voimakkaassa ja intensiivisessä maussa on vaniljaisia ja puumaisia aromeja.
Voimakkuus: 12/12
Aromit: suklaa ja mausteet
Lobodis’n aromaattinen, täyteläinen ja intensiivinen Sumatra Mandheling -kahvi viljellään ainutlaatuisessa ympäristössä pohjoisessa Acehin maakunnassa Sumatran saarella Indonesiassa. Tämä pure origine- eli single origin -kahvi on valmistettu luomuviljellyistä arabica-pavuista. Hallitsevina aromeina tummapaahtoisessa kahvissa voi havaita tumman suklaan sekä täyteläiset mausteet. Tässä on kokeilemisen arvoinen, erityisen poikkeuksellinen kahvi!
Voimakkuus: 8/12
Aromit: vaniljainen ja puumainen
Karibianmeren saarten tulivuorten rinteiltä kerätään kahvipapuja, joista jauhetaan tämä maultaan monitahoinen ja hienovarainen kahvi. Kyseessä on pure origine- eli single origin -kahvi, joka on valmistettu arabica-pavuista. Kahvi on viljelty puhtaana luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Voimakkaassa ja intensiivisessä maussa on löydettävissä niin vaniljaisia kuin puumaisia aromeja.
Voimakkuus: 12/12
Aromit: suklaa ja mausteet
Lobodis’n aromaattinen, täyteläinen ja intensiivinen Sumatra Mandheling -kahvi tulee pohjoisesta Acehin maakunnasta Sumatran saarelta Indonesiasta. Tämä pure origine- eli single origin -kahvi on valmistettu arabica-pavuista ja on puhdasta luomutuotantoa. Hallitsevina aromeina tummapaahtoisessa kahvissa voi havaita tumman suklaan sekä täyteläiset mausteet. Tässä on kokeilemisen arvoinen, erityisen poikkeuksellinen kahvi!
Voimakkuus: 6/12
Aromit: hunaja ja kuivatut hedelmät
Lobodis’n kofeiiniton luomukahvi on luontaisesti kofeiiniton kahvi, jonka valmistuksessa ei ole käytetty liuotteita tai muita kemiallisia aineita. Maultaan kahvi on keskivahva, ja mukana on pientä vivahteikkuutta. Sekoituksen arabica-kahvipavut on viljelty Latinalaisessa Amerikassa luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen.
Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan maitosuklaasta ja tummasta suklaasta valmistetut suklaakonvehdit ovat käsintehtyjä luomusuklaaherkkuja. Rasiasta löytyy eri makuja, mm. manteli- ja hasselpähkinätäytteisiä konvehteja niin maitosuklaalla kuin tummalla suklaalla päällystettyinä. Konvehdeissa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Lajitelman tumma suklaa sisältää 72 % kaakaota.
Tumman suklaan ystäviä ilahduttavat Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan tummasuklaakonvehdit, jotka on valmistettu luomuraaka-aineista. Lajitelmasta löytyy eri makuja, mm. manteli- ja hasselpähkinätäytteisiä konvehteja. Konvehdeissa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Suklaa sisältää 72 % kaakaota. Konvehdit valmistetaan käsityönä ja vain parhaista raaka-aineista.
Chevalier d’Argouges’in suklaatryffeli on herkku, josta monen on vaikea kieltäytyä. Reilun kaupan luomusuklaasta valmistetut tryffelit sisältävät 72 % kaakaota ja ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Suklaatryffelit on tehty käsityönä ja perinteisellä reseptillä vain parhaimmista raaka-aineista.
Tyylikkääseen metallirasiaan pakatut käsintehdyt konvehdit sisältävät valikoiman niin valkosuklaisia, maitosuklaisia, tummasta suklaasta valmistettuja kuin hasselpähkinällä höystettyjä konvehteja. Konvehdeissa on käytetty vain luomuraaka-aineita sekä Reilun kaupan standardien mukaan tuotettuja ainesosia. Chevalier d’Argouges’in konvehdeissa ei käytetä lainkaan palmuöljyä, ja ne ovat tarkkaa käsityötä pinnan praliini-rouheesta lähtien.
hevalier d’Argouges’in Café Gourmand -suklaalajitelma sisältää valikoiman herkullisia maustettuja suklaita. Ne ovat Reilun kaupan suklaata sekä puhdasta luomutuotantoa. Suklaalajitelman nimi viittaa suosittuun ranskalaiseen jälkiruokaan, jossa samalle lautaselle on kerätty pieniä maistiaisia ravintolan useammasta jälkiruokavaihtoehdosta. Café Gourmand -suklaalajitelma onkin täydellinen kumppani kahvikupillisen oheen tarjottavaksi!
Tummaan suklaan ystäville Chevalier d’Argouges’in käsin valmistettu luomutummasuklaalevy on täydellinen herkku, jonka voi nauttia hyvällä omatunnolla. Se on Reilun kaupan suklaata, ja sen pakkaus on täysin kierrätettävä ilman muovia tai alumiinia. Tumma suklaa sisältää 72 % kaakaota ja vain aitoa kaakaovoita. Kokeile ja ihastu!