DeliDelin säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään niin arkeen kuin juhlaan. Tästä saat taatusti herkullisen ruokapöydän kruunun suuremmallekin seurueelle suoraan kotiin kuljetettuna. DeliDelin periranskalaiset säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään, niin arkeen kuin juhlaan. Ankat saavat elää ulkona, ja niitä ruokitaan vain GMO-vapailla maissinjyvillä ilman antibiootteja. Tämäntyyppinen kasvatus on käytössä vain alle 5 %:ssa ranskalaisesta tuotannosta.
Messolonghin merisuola on tunnettu tuote kulinaristien keskuudessa. Suola tunnetaan puhtaudestaan ja aidosta maustaan. Salt Odysseyn Messolonghin merisuola on pakattu tyylikkääseen ja kestävään myllyyn, jolla on helppo maustaa ruoat kuin ruoat
Espanjalaisen Arroz Brazalin guadiamar-riisilajike soveltuu täydellisesti sushiriisiksi. Se on viljelty ja käsitelty kokonaan Espanjassa. Lajikkeen riisinjyvät ovat lähes läpikuultavia, ja niiden keittoaika on lyhyt. Ne jäävät myös irtonaisiksi. Kokeile sushin lisäksi esimerkiksi lisukkeena.
Keittoaika 11–13 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.