Italialainen Balilla-riisilajike on pieni- ja pyöreäjyväinen riisi, joka imee itseensä paljon nestettä kypsennettäessä. Se sopiikin loistavasti puuroon, keittoihin, riisijälkiruokiin sekä erilaisiin timbaaleihin, kroketteihin, arancineihin ja supplì-risottopalloihin. Sen keittoaika on noin 10 minuuttia.
Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.
Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!
Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.
Tämä compakti laatikko sisältää mm. palkitun Chateau Virantin korkealuokkaista matalahappoista luomuoliiviöljyä Aix en Provencen alueelta. Seurana saman talon napakat Picholine oliivit. Pieni maistiainen Bretagnesta Belle Iloisen tonnikalapateen muodossa, jossa oliivia ja kaprista mausteena. Öljyn kanssa maistuu salaatin päällä Modenalainen balsamiko ja juustojen päälle ehdoton suosikki on viikunahilloke.
Tämän pakkauksen voimme muuttaa gluteenittomaksi sekä kasvisruokavalioon tai vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
469 – Chateau Virant “Vallon des Oliviers” luomuoliiviöljy 0,5l FI-EKO-201
1517 – Aceto Balsamico di Modena IGP, Sigillo Verde 100 ml
1960 – Chateau Virant Picholines oliivit 220g
4380 – Tonnikalatahna -oliivi ja kapris 60g
5170 – Viikunahilloke 150g
Sweet Dreams on suunniteltu makeiden ja suussa sulavien makujen ystäville. Aamu voi alkaa kupillisella Sumatra Mandheling -luomukahvia, joka sopii täydellisesti yhteen italialaisen Barberon mantelikakun kanssa. Kakku ei ole kovin makea ja se sopii jauhotonta ruokavaliota noudattavalle. Leivän päälle voi levittää pähkinäistä valkosuklaa-pistaasilevitettä tai pehmeää mantelilevitettä.
Mini-kirsikkamarengit tuovat kevyttä makeutta pieninä annoksina. Jos kaipaat todella jotain herkullista, saat sen Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatangosta. Helppo ranskalainen suklaakakku valmistuu käden käänteessä Patelierin luomusuklaakakku mixillä. Kakusta saa nopeasti jälkiruuan lisäämällä siihen siirapissa säilöttyjä hapankirsikoita kanssa tai lemon curdia.
Tästä pakkauksesta löydät nimensä mukaisesti makeaa ja suolaista, maukasta pientä herkkua. Suolakeksit ja oliiviöljytikut voi nauttia pateiden ja hillon kanssa. Seurana vaikka salaattia, joka saa makua Blue Label Modenan balsamikokastikkeesta ja hasselpähkinöistä. Jälkiruuaksi Piedmontelaiselta talolta suklaata. Täydellinen iltapala vaikka ystävien kesken.
Tämä kätevä salkku on täynnä parhaita DeliDelin makuja ja sopii erinomaisesti mm asiakaslahjaksi.
Perinteeksi jo muodostuneet ankankoivet on helppo valmistaa purkista löytyvän ohjeen mukaan, oli saaja sitten kotikokki tai gourmet kokki. Varmasti onnistuu.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
256 – Ankankoivet 4-5 koipea 1350g
9951 – Viinirypäleensiemen öljy DeliDeli 500 ml
4481 – Modenan Balsamico 250ml
4868 – Ranskalainen saksanpähkinäsinappi 200g
4885 – Siideri-omena-calvadoshyytelö Camembert juustolle 125g
4995 – Mansikka ja Samppanja hillo 125g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastaavaan.