Suodatimet

38 -tuotteet

  • luomu maissipasta
    6,20 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

  • luomutomaatti passata pullo min
    4,55 sis Alv

    Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.

  • 9203 pesto rosso
    4,90 sis Alv

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

  • 9204 pesto bio
    4,95 sis Alv

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

  • pistaasi unelma 180g
    8,90 sis Alv

    DeliDelin oma pistaasiunelma on nimensä mukaisesti jokaisen pistaasinystävän päiväunelmien täyttymys. Se on pehmeästi levittyvä makea tahna, jonka käytölle on vain mielikuvitus rajana! Kokeile esimerkiksi keksin päällä, letuilla, macaronien täytteenä, juustokakussa tai vain sellaisenaan lusikoituna.

  • Luomukastike Pizzalle 340g
    4,85 sis Alv

    Italialaisen Mariangela Prunotton valmis tomaattikastike pizzalle on käyttövalmis, luomutomaateista valmistettu tomaattikastike aitoon italialaistyyliseen pizzaan. Kastike on tehty perinteisellä reseptillä ja vain parhaista, käsin valituista lähialueen raaka-aineista. Pizzan lisäksi kokeile tomaattikastiketta myös pastan kanssa!

  • kokonaiset kuoritut italialaiset tomaatit 550g
    5,50 sis Alv

    Kesän parhaimpana ajankohtana, elokuussa poimitaan käsin nämä Italian auringon alla kypsyneet herkulliset luomutomaatit. 48 tunnin kuluttua ne ovat jo muuttuneet täksi herkulliseksi säilykkeeksi. Tuoreet tomaatit kuoritaan ja täytetään luomu-passatalla ja keitetään ilman lisättyä suolaa. Tomaatteja voi käyttää aivan kuten tuoreitakin tomaatteja.

  • spaghetti farro bio pastificio morelli
    7,20 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!

  • luomubalsamiko min
    6,50 sis Alv

    Mariangela Prunotton balsamico on aito modenalainen luomubalsamico. Sen monitahoiset aromit tekevät siitä täydellisen monenlaisten annosten viimeistelyyn. Käytä myös sellaisenaan marinadeihin ja salaatteihin. Sopii vegaaneille.

  • frantoio dorazio simone lajikkeen extra virgin oliivioljy 100ml min
    7,60 sis Alv

    Italialaisen Frantoio D’Orazion laadukas Simone- extra virgin -oliiviöljy on ns. monovarietal oliiviöljy, eli se on tehty ainoastaan alueen Simone-lajikkeen oliiveista. Se on maultaan kevyt ja hienostunut. Suutuntuma on melko katkera, ja siinä on keskivahvaa pippurisuutta.

    Simone-lajike on jo pitkään Apulian Conversano-alueella viljelty lajike, joka saa sille tyypillisen arominsa alueen maaperästä ja ilmastosta.

    Tämä öljy on ollut Frantoio D’Orazion ylpeydenaihe jo 50 vuotta!

  • luomu omenaviinietikka 250ml
    5,50 sis Alv

    Italialaisen Mariangela Prunotton omenaviinietikka on suodattamaton luomuomenaviinietikka. Vaikka nimi viittaakin viiniin, se on tehty omenasiideristä perinteisin menetelmin. Kokeile salaateissa, lihan tai kalan marinadeissa, vinaigreteissä tai esimerkiksi säilönnässä chutney-tyyppisissä säilykkeissä.

  • aprikoosit siirapissa 320g min
    5,90 sis Alv

    Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.

    Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.

    Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!

  • ruusunmarjahillo 110g min
    3,90 sis Alv

    Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.

    Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!

  • viinirypaleensiemenoljy delideli 500ml
    7,50 sis Alv

    Viinirypäleensiemenöljy kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se on mitä parhain öljy paistamiseen. DeliDelin oma Italiassa valmistettu viinirypäleensiemenöljy sisältää paljon hyviä rasvahappoja ja E-vitamiinia, mikä tekee siitä luonnollisen osan terveellistä ruokavaliota.

  • oliivioljy litaliano 5 l
    92,00 sis Alv

    L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.

  • baldo risotto ja keittoriisi 500g
    5,80 sis Alv

    Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.

  • carnaroli taysjyva risottoriisi 500g
    6,95 sis Alv

    Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!

    Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.

  • oliivioljy litaliano 250ml min
    7,60 sis Alv

    L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.

  • oliivioljy litaliano 10l
    19,50 sis Alv

    L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.