Une huile entièrement Provençale!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.
Une huile entièrement Provençale!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Terre Francescanen Rossa- extra virgin -oliiviöljy on Umbrian alueelle tyypillinen tuote, joka on suojattu D.O.P.-alkuperämerkinnällä. Se on valmistettu Umbrian kivisillä rinteillä, Assisin ja Spoleton kaupungin ympärillä kasvaneiden oliivipuiden oliiveista. Öljy sisältää 60 % Moraiolo-lajiketta sekä Frantoio ja Leccino-lajikkeita.
Rosso-oliiviöljyn maussa on Umbrian öljyille tyypillistä pistävyyttä, mutta sitä leikkaa Frantoio-lajikkeen makeus. Tämä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat öljyssä voimakasta makua hedelmäisyyden sijaan sekä tomaatinlehtisiä ja virheitä aromeja.
Chateau Virantin Fruité Mûr -oliiviöljy on palkittu ja korkealaatuinen oliiviöljy. Se on maultaan pehmeä ja hyvin hedelmäinen. Siinä on matala happopitoisuus, vain <0,3 %. Kokeile niin suolaisissa ruoissa kuin leivonnassa voin korvaajana!
Italialaisen Galantinon valkosipulilla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta valkosipulia.
Kokeile keittojen, kastikkeiden, lihojen, kasvisten tai bruschetan maustajana. Se on myös täydellinen viimeistelijä pastan tai pizzan päälle.
Acanto Botanikal on korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti Picual-lajikkeesta. Sen intensiivisessä maussa on hedelmäistä vehreyttä yhdistettynä häivähdyksiin yrttisisistä, ruohomaisista, tomaatinlehtisistä, kiivin ja vihreän omenan aromeista. Öljyn suutuntumassa on katkeruutta ja pippurisuutta, jotka yhdistyvät öljyn aromeihin. Tämä oliiviöljy on lisäksi täynnä terveellisiä ominaisuuksia, kuten antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.
L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.
Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!
Mediterranean Collection -laatikko tuo esille välimeren makuja, tarjoten sopivan yhdistelmän suolaisia ja makeita herkkuja. Lorauta Vallon des Oliviers -luomuoliiviöljyä tuoreiden salaattien päälle tai nauti tuoreen leivän kanssa yhdessä pehmeän ja happaman Aceto Balsamico di Modena Sigillo Verde -balsamietikan kanssa.
Picholines-vihreät oliivit ovat täydellisiä alkupalaksi, ja niitä voi nauttia tonnikalatapenaden sekä oliivien ja kapristen kanssa. Päätä ateria makeasti hedelmäisellä viikunahillokkeella, joka sopii hyvin juustojen kanssa tai levitteeksi.
Gentleman Club gourmet box offers a thoughtfully curated selection of products for those
who appreciate a sophisticated palate. Begin by drizzling Coupage extra virgin olive oil and
Capirete Gran reserve sherry wine vinegar over fresh salads or artisan bread. The Provence
mix of olives and capers in salt adds a salty depth, complemented by the rich smokiness of
smoked garlic flakes. Create a dish with grilled artichokes in olive oil, a touch of summer
truffle mayonnaise, and a pinch of La Mancha saffron for a hint of luxury. Add Géléfine wine
jelly to your cheese board, and finish the experience with the smooth, sweet almond creme.
Sweet Dreams on suunniteltu makeiden ja suussa sulavien makujen ystäville. Aamu voi alkaa kupillisella Sumatra Mandheling -luomukahvia, joka sopii täydellisesti yhteen italialaisen Barberon mantelikakun kanssa. Kakku ei ole kovin makea ja se sopii jauhotonta ruokavaliota noudattavalle. Leivän päälle voi levittää pähkinäistä valkosuklaa-pistaasilevitettä tai pehmeää mantelilevitettä.
Mini-kirsikkamarengit tuovat kevyttä makeutta pieninä annoksina. Jos kaipaat todella jotain herkullista, saat sen Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatangosta. Helppo ranskalainen suklaakakku valmistuu käden käänteessä Patelierin luomusuklaakakku mixillä. Kakusta saa nopeasti jälkiruuan lisäämällä siihen siirapissa säilöttyjä hapankirsikoita kanssa tai lemon curdia.
Sweet & Savoury -herkkulaatikko yhdistää täydellisesti runsaiden ja herkullisten makujen tasapainon. Aloita rapeilla bruschetta-suolakekseillä ja Grissotti-leipätikuilla, jotka sopivat erinomaisesti yhteen hienostuneen hanhirilleten tai ylellisen ankanmaksapateen kanssa, ja lisää päälle kirsikkahilloketta. Näitä suolaisia makuja täydentää ripaus korkealaatuista Blue Label Modena -balsamikastiketta, joka tuo annoksiin makean ja happaman vivahteen.
Tämä kätevä salkku on täynnä parhaita DeliDelin makuja ja sopii erinomaisesti mm asiakaslahjaksi.
Perinteeksi jo muodostuneet ankankoivet on helppo valmistaa purkista löytyvän ohjeen mukaan, oli saaja sitten kotikokki tai gourmet kokki. Varmasti onnistuu.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
256 – Ankankoivet 4-5 koipea 1350g
9951 – Viinirypäleensiemen öljy DeliDeli 500 ml
4481 – Modenan Balsamico 250ml
4868 – Ranskalainen saksanpähkinäsinappi 200g
4885 – Siideri-omena-calvadoshyytelö Camembert juustolle 125g
4995 – Mansikka ja Samppanja hillo 125g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastaavaan.
Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.