Mausteet

DeliDelin maustevalikoimasta löydät korkealaatuiset ja harvinaisemmatkin helmet eurooppalaisilta tuottajilta. Maut on kuitenkin kerätty ympäri maailman aina Provencen yrttipelloilta burmalaisiin kurkumaviljelyksiin. Ensiluokkaisten makujen lisäksi olemme valikoineet mukaan pakkaukseltaan tyylikkäitä, joita on ilo katsella keittiössä.

26 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • savustettu paprikajauhe sweet min
  3,95

  La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

 • 3,95

  La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

 • Provencen yrttisekoitus vintage
  6,50

  Provencen perinteistäkin perinteisempi yrttisekoitus ”Herbes de Provence” on välimerellisen keittiön yksi kulmakivistä. Kauniiseen vintage-purkkiin on pakattu vain ensiluokkaisista yrteistä valmistettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan geenimuunneltuja kasveja (GMO) tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

 • laventeli
  7,90

  Kauniiseen vintage-purkkiin pakattu kuivattu Provencen laventeli sopii niin mausteeksi, teehen kuin vaikka vaatekaapin tuoksupussiin. Laventeli tunnetaan sen rauhoittavasta tuoksustaan, joka tuo monelle apua illalla rentoutumiseen ja nukahtamiseen. Laventelia voi käyttää myös omatekoisessa kosmetiikassa.

 • mustapippurimylly
  10,50

  Kreikkalaisen Salt Odysseyn mustapippurimylly sisältää 100-prosenttisesti aitoa mustapippuria tyylikkäässä keraamisessa myllyssä. Rouhaise haluamasi määrä lihalle, vihanneksille, siipikarjalle ja keittoon. Mustapippuri on täydellinen makupari etenkin punaisille lihoille.

 • harissa 70g
  1,55

  Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.

 • tahtianis kiina 11g
  4,20

  Tähtianis on kaunis mauste sellaisenaan lisättäväksi juomiin tai ruokien mausteeksi. Se näyttää myös koristeelliselta erilaisissa säilykkeissä ja esimerkiksi joulupöydässä. Maison Espigin tähtianis on maultaan miellyttävän lakritsainen, ja sillä saakin lisättyä eksoottisen häivähdyksen erilaisiin ruokiin. Kokeile esimerkiksi uunibroilerin mausteena!

 • kaneli jauhettu luomu madagaskarilta 23g
  3,89

  Jokaisella on omat suosikkitapansa käyttää kanelia, ja se onkin yksi joka kodin perusmausteista. Maison Espigin madagaskarilainen jauhettu luomukaneli maustaa niin puurot, pullat, pataruoat kuin vaikka kahvijuomat. Madagaskarin kaneli tunnetaan samankaltaisista ominaisuuksistaan kuin ceyloninkaneli. Sen maku on pehmeämpi ja aromaattisempi, eikä se sisällä yhtä paljon kumariinia kuin kanelipuusta saatava kassiakaneli.

 • punainen curry seos 44g
  4,69

  Punainen curry on maukas ja lempeän tulinen mausteseos niin lihalle, kalalle kuin kasvisruoille. Maison Espigin oma punainen curryseos valmistetaan ja pakataan Ranskan Provencessa perinteisellä reseptillä. Tästä löydät kotikeittiöösi uuden suosikin, jolla maustat helposti niin arki- kuin juhlaruoan!

 • curry luomu 37g
  4,68

  Curry on intialaisen keittiön lahja koko muulle maailmalle. Curryllä maustat niin vaaleat kuin punaiset lihat, kalaruoat sekä mitä maistuvimmat kasvisruoat. Maison Espigin luomucurry on korkealaatuinen mausteseos, joka on valmistettu ainoastaan luomumausteista. Kokeile itse ja ihastu!

 • korianteri kokonainen luomu ranska 26g
  3,70

  Ranskassa luomuviljellyt Maison Espigin kokonaiset korianterinsiemenet maustavat monentyyppiset ruoat aina intialaistyyppisestä keittiöstä provencelaisiin perinneherkkuihin. Kokeile korianteria myös leivonnassa!

 • provencen oregano luomu ranska 17g
  3,98

  Maison Espigin Provencen luomuoregano on aito provencelainen luomuviljelty aromaattinen suosikkiyrtti. Maustat sillä niin pizzat kuin erilaiset tomaattiset ruoat uusiin ulottuvuuksiin. Tässä on yksi joka keittiön perusmausteista, jota kannattaa pitää aina maustekaapissa varalta!

 • provencen timjami luomu ranska 12g
  3,98

  Etenkin Etelä-Ranskalaisen keittiön yksi tunnusmauista on timjami. Maison Espigin Provencen timjami on korkealaatuista luomutuotantoa, ja sillä on Provencen alueen tuotteen aitoussertifikaatti. Provencen timjamilla maustat niin lihat, kasvisruoat kuin kanaruoat à la provençale!

 • kurkuma jauhettu luomu burma 38g
  3,98

  Ranskalaisen Maison Espigin jauhettu luomukurkuma on kasvatettu Burman trooppisilla alueilla. Sen kevyesti pippurisessa ja myskisessä aromissa löytyy myös hieman katkeruutta. Kurkuma sopii maustamaan monenlaisia ruokia aina itämaisista ruoista kalaruokiin. Kurkuma tuo lisäksi kauniin värin niin ruokiin kuin juomiin. Kokeile esimerkiksi trendikästä kurkumalattea!

 • muskottipahkina min
  6,49

  Muskottipähkinällä on hyvin tunnistettava maku ja tuoksu. Maustat sillä monet klassikot, kuten béchamel-kastikkeen, perunasoseen ja murekkeet. Muskottipähkinä sopii myös maustamaan jälkiruokia, kuten omenapiirakan, ja juomia, kuten glögin.

 • maustesuola min
  4,55

  Ranskalaisen La Maison Espigin maustesuola myllyssä on herkullinen sekoitus merisuolaa, korianterin, sarviapilan, kuminan ja sinapinsiemeniä, Nora-chiliä ja kuminaa. Rouhaise lämpimän mausteinen tuulahdus kaikkiin ruokiisi.