Riisit

Halusitpa aitoa italialaista risottoa, thaimaalaista curryä tai marokkolaista taginea, mieltä löydät niihin palkitut ja suositut riisit ja kuskusit. Olemme valinneet tuotteet tuottajilta, jotka panostavat laatuun ja perinteisiin valmistustapoihin. Nämä taas takaavat riiseihin ja kuskusiin niiden autenttiset maut ja parhaan koostumuksen. Löydät meiltä myös luomuvaihtoehdot.

9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • Carnaroli
    5,80

    Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!

    Lisää ostoskoriin
  • 84407 couscous min
    6,20

    Ranskalaisen Le Renardin Couscous fin on karkeusasteeltaan hienojakoista kuskusta. Se on aitoa perinteistä kuskusta, joka on valmistettu korkealaatuisesta durumvehnästä. Valmistat siitä herkulliset lisukkeet, tabboulehit sekä muut ruokalajit.

    Lisää ostoskoriin
  • Bomba min
    7,50

    Espanjalaisen Arroz Brazalin bomba-riisilajike on lyhytjyväistä ja helmimäistä. Se imee itseensä runsaasti keitinvettä kypsennyksessä ja pitää hyvin muotonsa. Riisi soveltuu hyvin paelloihin, risottoihin sekä jälkiruokiin.
    Keittoaika 15 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. Bomba-riisi tarvitsee normaalia enemmän vettä keitettäessä.

    Lisää ostoskoriin
  • Maratelli min
    4,85

    Espanjalaisen Arroz Brazalin maratelli-riisilajike soveltuu ominaisuuksiltaan loistavasti paellariisiksi. Sen pyöreät ja helmimäiset jyvät imevät itseensä tehokkaasti kaikki liemen maut sekä kestävät haudutusta. Paellan lisäksi riisi soveltuu hyvin risottoihin sekä uunissa valmistettaviin ruokiin.
    Keittoaika 16–17 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.

    Lisää ostoskoriin
  • Guadiamar min
    4,85

    Espanjalaisen Arroz Brazalin guadiamar-riisilajike soveltuu täydellisesti sushiriisiksi. Se on viljelty ja käsitelty kokonaan Espanjassa. Lajikkeen riisinjyvät ovat lähes läpikuultavia, ja niiden keittoaika on lyhyt. Ne jäävät myös irtonaisiksi. Kokeile sushin lisäksi esimerkiksi lisukkeena.
    Keittoaika 11–13 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.

    Lisää ostoskoriin