DeliDelin kuivatuotteiden valikoimasta löydät alkuperäiset ja korkealaatuiset raaka-aineet sekä mausteet resepteihin ympäri maailman. Esimerkiksi mausteiden, jauhojen ja kuivapastojemme valikoimasta löydät harvinaisemmatkin herkut vaativille gourmet-kokeille. Kuivatuotteemme säilyvät hyvin ruokakomerossa odottamassa inspiraatiota kokkailuun.
35 -tuotteet
-
6,20€ sis Alv
Pappardelle on perinteinen Toscanasta kotoisin oleva hyvin leveä nauhamainen pastalaji, joka sopii loistavasti erilaisten kastikkeiden kanssa. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pappardelle-pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Keittoaika 5–6 minuuttia
-
3,95€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.
-
6,90€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Suolankukka on todellinen gourmet-sormisuola, joka kerätään herkässä keruuprosessissa suola-altaan pinnalta. Kuivauksen jälkeen suolankukkaa ei enää käsitellä mitenkään. Guéranden alueella tuotettu suolankukkaa, ”fleur de sel de Guérande” pidetään maailman arvostetuimpana suolankukkana. Sen erityinen maku ja rakenne tuovat parhaat puolet esiin kaikista ruoista. Se on myös ihanteellinen viimeinen ripaus liharuuan, salaatin tai esimerkiksi hanhenmaksan kruunaamiseksi.
-
4,20€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Le Paludier de Guéranden karkea, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset. Kokeile sitä esimerkiksi graavauksessa tai vihannesten keittovedessä!
-
5,75€ sis Alv
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
-
4,20€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.
-
3,95€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.
-
4,60€ sis Alv
Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.
-
7,90€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
-
7,90€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Provencen perinteistäkin perinteisempi yrttisekoitus ”Herbes de Provence” on välimerellisen keittiön yksi kulmakivistä. Kauniiseen vintage-purkkiin on pakattu vain ensiluokkaisista yrteistä valmistettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan geenimuunneltuja kasveja (GMO) tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.
-
6,30€ sis Alv
La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.
-
6,80€ sis Alv
Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!
-
8,90€ sis Alv
Kauniiseen vintage-purkkiin pakattu kuivattu Provencen laventeli sopii niin mausteeksi, teehen kuin vaikka vaatekaapin tuoksupussiin. Laventeli tunnetaan sen rauhoittavasta tuoksustaan, joka tuo monelle apua illalla rentoutumiseen ja nukahtamiseen. Laventelia voi käyttää myös omatekoisessa kosmetiikassa.
-
6,80€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!
-
1,95€ sis Alv
Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.
-
4,95€ sis Alv
Espanjalaisen paprikaan erikoistuneen maustetalon, La Chinatan paellamauste koostuu pääasiasta valmistajan savustetusta paprikajauheesta ja sahramista. Se on täysin luonnonmukainen tuote, jossa ei ole lainkaan väri- tai säilöntäaineita. Mausteseos on myös gluteeniton ja 100 % kasviperäinen. Pakkauksessa on neljä yksittäispakattua pussia, ja yksi pussi riittää noin 300 grammalle riisiä.
-
7,20€ sis Alv
Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!