Kuivatuotteet

DeliDelin kuivatuotteiden valikoimasta löydät alkuperäiset ja korkealaatuiset raaka-aineet sekä mausteet resepteihin ympäri maailman. Esimerkiksi mausteiden, jauhojen ja kuivapastojemme valikoimasta löydät harvinaisemmatkin herkut vaativille gourmet-kokeille. Kuivatuotteemme säilyvät hyvin ruokakomerossa odottamassa inspiraatiota kokkailuun.

Suodatimet

37 -tuotteet

  • pappardelle pastificio morelli
    6,20

    Pappardelle on perinteinen Toscanasta kotoisin oleva hyvin leveä nauhamainen pastalaji, joka sopii loistavasti erilaisten kastikkeiden kanssa. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pappardelle-pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Keittoaika 5–6 minuuttia

    Lisää ostoskoriin
  • luomu maissipasta
    6,20

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • savustettu paprikajauhe sweet
    3,95

    La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

    Lisää ostoskoriin
  • suolankukka 125g
    6,90

    Suolankukka on todellinen gourmet-sormisuola, joka kerätään herkässä keruuprosessissa suola-altaan pinnalta. Kuivauksen jälkeen suolankukkaa ei enää käsitellä mitenkään. Guéranden alueella tuotettu suolankukkaa, ”fleur de sel de Guérande” pidetään maailman arvostetuimpana suolankukkana. Sen erityinen maku ja rakenne tuovat parhaat puolet esiin kaikista ruoista. Se on myös ihanteellinen viimeinen ripaus liharuuan, salaatin tai esimerkiksi hanhenmaksan kruunaamiseksi.

    Lisää ostoskoriin
  • harmaa merisuola karkea min
    4,20

    Le Paludier de Guéranden karkea, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset. Kokeile sitä esimerkiksi graavauksessa tai vihannesten keittovedessä!

    Lisää ostoskoriin
  • spaghetti 8 min pastificio morelli 1
    5,75

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • linguine peperoncino pastificio morelli
    5,75

    Morellin pastatehtaan chilinauhapasta eli Linguine al Peperoncino Rosso saa hienoisen jälkipotkunsa chilipaprikasta. Tämä erikoinen ja piristävä linguine-pasta sopii sellaisenaan nautittavaksi yrttiöljyn kera tai raikkaan tomaattikastikkeen kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • linguine zafferano pastificio morelli
    6,20

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sahramilla maustettu linguine-pasta on aromikas ja omintakeinen pasta. Pastassa yhdistyy perinteinen italialaisuus sekä häivähdys itämaisia mausteita. Kokeile sahramipastaa esimerkiksi merenelävien tai italialaisen kinkun kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • linguine tartufo pastificio morelli
    6,20

    Astetta ylellisemmän ja puhtaasti herkullisen pastaruokalajin saat valmistettua helposti tryffelipastalla! Toscanalaisen Morellin pastatehtaan aidolla mustalla tryffelillä maustettu durumvehnästä tehty linguine-pasta sopii täydellisesti kermaisille kastikkeille. Kokeile pastaa myös tryffeliöljyn kanssa! Keittoaika 6–7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • harmaa merisuola
    4,20

    Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.

    Lisää ostoskoriin
  • savustettu paprikajauhe hot
    3,95

    La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

    Lisää ostoskoriin
  • beluga linssi le bon semeur min
    4,60

    Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • spaghetti 1kg
    7,90

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • tagliolini pomodoro pastificio morelli
    5,75

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan Tagliolini-tomaattipasta on täynnä Toscanan tomaattien ja durumvehnän aromeja. Yksinkertaisimmillaan tarjoa keitetty pasta laadukkaan oliiviöljyn ja tuoreen basilikan kera sellaisenaan! Keittoaika 5 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • Provencen yrttisekoitus vintage
    7,90

    Provencen perinteistäkin perinteisempi yrttisekoitus ”Herbes de Provence” on välimerellisen keittiön yksi kulmakivistä. Kauniiseen vintage-purkkiin on pakattu vain ensiluokkaisista yrteistä valmistettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan geenimuunneltuja kasveja (GMO) tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • puyn linssi aop 2
    6,30

    La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.

    Lisää ostoskoriin
  • laventeli
    8,90

    Kauniiseen vintage-purkkiin pakattu kuivattu Provencen laventeli sopii niin mausteeksi, teehen kuin vaikka vaatekaapin tuoksupussiin. Laventeli tunnetaan sen rauhoittavasta tuoksustaan, joka tuo monelle apua illalla rentoutumiseen ja nukahtamiseen. Laventelia voi käyttää myös omatekoisessa kosmetiikassa.

    Lisää ostoskoriin
  • tryffelisuola 50g 1
    6,80

    Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!

    Lisää ostoskoriin
  • harissa 70g
    1,95

    Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.

    Lisää ostoskoriin
  • paccheri
    5,75

    Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Paccheri on perinteinen Campanian alueelta kotoisin oleva pastatyyppi, joka on tunnettu suuresta putkilomaisesta muodostaan. Keittoaika 7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin