Kuivatuotteet

DeliDelin kuivatuotteiden valikoimasta löydät alkuperäiset ja korkealaatuiset raaka-aineet sekä mausteet resepteihin ympäri maailman. Esimerkiksi mausteiden, jauhojen ja kuivapastojemme valikoimasta löydät harvinaisemmatkin herkut vaativille gourmet-kokeille. Kuivatuotteemme säilyvät hyvin ruokakomerossa odottamassa inspiraatiota kokkailuun.

Suodatimet

30 -tuotteet

  • baldo risotto ja keittoriisi 500g
    5,80 sis Alv

    Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.

  • balila puuro ja keittoriisi 500g
    5,50 sis Alv

    Italialainen Balilla-riisilajike on pieni- ja pyöreäjyväinen riisi, joka imee itseensä paljon nestettä kypsennettäessä. Se sopiikin loistavasti puuroon, keittoihin, riisijälkiruokiin sekä erilaisiin timbaaleihin, kroketteihin, arancineihin ja supplì-risottopalloihin. Sen keittoaika on noin 10 minuuttia.

  • carnarolli 500g
    6,80 sis Alv

    Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!

  • carnaroli taysjyva risottoriisi 500g
    6,95 sis Alv

    Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!

    Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.

  • italialainen kypsa borlottipapu 310g
    3,75 sis Alv

    Kauniin kirjavat italialaiset pavut. Täyteläinen maku ja mukavan kiinteä rakenne.

  • italialainen kypsa cannellinipapu 310g
    3,75 sis Alv

    Kermaisen pehmeät valkoiset pavut. Sopivat erinomaisesti Italian keittiöön.

  • italialainen kypsa kikherne 290g
    3,65 sis Alv

    Pehmeät ja maukkaat. Hyvä lisuke tai hummusten raaka-aine.

  • italialainen kypsa linssi 310g
    3,85 sis Alv

    Nopeita valmistaa, täynnä proteiinia ja kuitua. Täydellisiä salaatteihin ja keittoihin.

  • luomu maissipasta
    6,20 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

  • mustasilmapapu 500g
    5,90 sis Alv

    Tunnistettavat mustasta “silmästään”. Perinteinen raaka-aine etelävaltioiden ruoissa.

  • busiate pastificio morelli
    6,20 sis Alv

    Busiate-pasta on ohuita nauhapastan pätkiä,, jotka on rullattu spiraalimaiseen muotoon erityisellä koneella. Busiate, kuten käsintehty pasta, on hyvin huokoista, minkä ansiosta kastikkeiden maut imeytyvät siihen erityisen hyvin. Busiate-pastaa on myös helppo esikypsentää, sillä se ei muutu ylikypsäksi eikä tartu toisiinsa edes kattilaan jätettynä. Busiate-pasta sopii erityisen hyvin tarjottavaksi peston tai merenelävien kera.

  • fussilli 500g
    6,20 sis Alv

    Morellin pastatehtaan täysjyväfusilli on terveellinen ja herkullinen pasta, joka sopii erityisen hyvin maistuvien erilaisten kastikkeiden kanssa. Täysjyväfusilli imee itseensä hyvin kastiketta, minkä takia pastasta tulee entistäkin maistuvampaa. Se sopii hyvin ruokalajeihin, joissa pastan halutaan säilyttävän muotonsa. Kokeile esimerkiksi erilaisissa uunipastoissa! Keittoaika 8 minuuttia.

  • gigli pastificio morelli
    5,80 sis Alv

    Gigli on tyypillinen toscanalainen pastalaji, joka valmistetaan toscanalaisesta durum-vehnästä perinteiseen artesaanitapaan. Gigli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Gigli-pastan keittoaika on vain 4 minuuttia, ja se sopiikin erityisen hyvin nopeasti valmistettaviin kasvis- tai lihapohjaisiin annoksiin.

  • paccheri
    5,75 sis Alv

    Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Paccheri on perinteinen Campanian alueelta kotoisin oleva pastatyyppi, joka on tunnettu suuresta putkilomaisesta muodostaan. Keittoaika 7 minuuttia.

  • perhospasta 500g
    7,50 sis Alv

    Papillons-perhospasta on durumjauhoista valmistettu värikäs pastasekoitus. Eriväriset ”perhoset” saavat sävynsä pinaatista, punajuuresta, kurkumasta, peperoncino-chilistä sekä mustekalan musteesta. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana terveellistä vehnänalkiota. Keittoaika 8 minuuttia.

  • penne germe grano pastificio morelli
    6,20 sis Alv

    Yksi suosituimmista pastalajeista on monikäyttöinen penne, joka sopii erityisesti käytettäväksi sellaisten kastikkeiden kanssa, jotka eivät jää kiinni pastaan. Morellin artesaani-penne-pasta on valmistettu toscanalaisesta durum-vehnästä ja valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa.

  • spaghetti 1kg
    7,90 sis Alv

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • linguine tartufo pastificio morelli
    6,20 sis Alv

    Astetta ylellisemmän ja puhtaasti herkullisen pastaruokalajin saat valmistettua helposti tryffelipastalla! Toscanalaisen Morellin pastatehtaan aidolla mustalla tryffelillä maustettu durumvehnästä tehty linguine-pasta sopii täydellisesti kermaisille kastikkeille. Kokeile pastaa myös tryffeliöljyn kanssa! Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • spaghetti farro bio pastificio morelli
    7,20 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!

  • musta spaghetti 500g min
    7,90 sis Alv

    Morellin pastatehtaan musta spagetti eli Spaghetti al Nero di Seppia saa kauniin intensiivisen värinsä sekä merellisen arominsa mustekalan musteesta. Perinteisen sisilialaisen reseptin mukaan pasta tarjoillaan merenelävien kera. Keittoaika 8 minuuttia.