DeliDelin kuivatuotteiden valikoimasta löydät alkuperäiset ja korkealaatuiset raaka-aineet sekä mausteet resepteihin ympäri maailman. Esimerkiksi mausteiden, jauhojen ja kuivapastojemme valikoimasta löydät harvinaisemmatkin herkut vaativille gourmet-kokeille. Kuivatuotteemme säilyvät hyvin ruokakomerossa odottamassa inspiraatiota kokkailuun.
30 -tuotteet
-
5,80€ sis Alv
Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.
-
5,50€ sis Alv
Italialainen Balilla-riisilajike on pieni- ja pyöreäjyväinen riisi, joka imee itseensä paljon nestettä kypsennettäessä. Se sopiikin loistavasti puuroon, keittoihin, riisijälkiruokiin sekä erilaisiin timbaaleihin, kroketteihin, arancineihin ja supplì-risottopalloihin. Sen keittoaika on noin 10 minuuttia.
-
6,80€ sis Alv
Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!
-
6,95€ sis Alv
Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!
Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.
-
6,20€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Busiate-pasta on ohuita nauhapastan pätkiä,, jotka on rullattu spiraalimaiseen muotoon erityisellä koneella. Busiate, kuten käsintehty pasta, on hyvin huokoista, minkä ansiosta kastikkeiden maut imeytyvät siihen erityisen hyvin. Busiate-pastaa on myös helppo esikypsentää, sillä se ei muutu ylikypsäksi eikä tartu toisiinsa edes kattilaan jätettynä. Busiate-pasta sopii erityisen hyvin tarjottavaksi peston tai merenelävien kera.
-
6,20€ sis Alv
Morellin pastatehtaan täysjyväfusilli on terveellinen ja herkullinen pasta, joka sopii erityisen hyvin maistuvien erilaisten kastikkeiden kanssa. Täysjyväfusilli imee itseensä hyvin kastiketta, minkä takia pastasta tulee entistäkin maistuvampaa. Se sopii hyvin ruokalajeihin, joissa pastan halutaan säilyttävän muotonsa. Kokeile esimerkiksi erilaisissa uunipastoissa! Keittoaika 8 minuuttia.
-
5,80€ sis Alv
Gigli on tyypillinen toscanalainen pastalaji, joka valmistetaan toscanalaisesta durum-vehnästä perinteiseen artesaanitapaan. Gigli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Gigli-pastan keittoaika on vain 4 minuuttia, ja se sopiikin erityisen hyvin nopeasti valmistettaviin kasvis- tai lihapohjaisiin annoksiin.
-
7,50€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Papillons-perhospasta on durumjauhoista valmistettu värikäs pastasekoitus. Eriväriset ”perhoset” saavat sävynsä pinaatista, punajuuresta, kurkumasta, peperoncino-chilistä sekä mustekalan musteesta. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana terveellistä vehnänalkiota. Keittoaika 8 minuuttia.
-
6,20€ sis Alv
Yksi suosituimmista pastalajeista on monikäyttöinen penne, joka sopii erityisesti käytettäväksi sellaisten kastikkeiden kanssa, jotka eivät jää kiinni pastaan. Morellin artesaani-penne-pasta on valmistettu toscanalaisesta durum-vehnästä ja valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa.
-
7,90€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
-
6,20€ sis Alv
Astetta ylellisemmän ja puhtaasti herkullisen pastaruokalajin saat valmistettua helposti tryffelipastalla! Toscanalaisen Morellin pastatehtaan aidolla mustalla tryffelillä maustettu durumvehnästä tehty linguine-pasta sopii täydellisesti kermaisille kastikkeille. Kokeile pastaa myös tryffeliöljyn kanssa! Keittoaika 6–7 minuuttia.
-
7,20€ sis Alv
Toscanalaisen Morellin täysjyväspelttispagetti valmistetaan ikivanhasta italialaisesta vehnän alkumuodosta, kuitupitoisesta speltistä. Spagetissa käytetty speltti on 100 % italialaista luomuspelttiä. Spagetti valmistetaan perinteisellä artesaani-menetelmällä. Täysjyväspelttispagetti pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisella lisukkeella, kuten tomaatilla tai öljyllä höystettynä. Kokeile myös liha- tai kala-pohjaisten kastikkeiden kanssa ilman tomaattia!