Jälkiruuat

9 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • pistaasi unelma 180g
  8,90

  DeliDelin oma pistaasiunelma on nimensä mukaisesti jokaisen pistaasinystävän päiväunelmien täyttymys. Se on pehmeästi levittyvä makea tahna, jonka käytölle on vain mielikuvitus rajana! Kokeile esimerkiksi keksin päällä, letuilla, macaronien täytteenä, juustokakussa tai vain sellaisenaan lusikoituna.

 • Torroncino nougatlevite
  8,90

  Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!

 • kokonaiset viikunat siirapissa 280g
  9,80

  DeliDelin kokonaiset viikunat siirapissa on herkullinen hedelmäsäilyke käytettäväksi sellaisenaan tai leivonnassa. Ruokosokerisiirappiin kokonaisina säilötyt viikunat säilyttävät kaikki arominsa kuin tuoreena ja on hyvä vara ruokakaappiin. Tuotteessa ei ole käytetty mitään keinotekoisia aineita, vaan maku tulee puhtaasti tuoreista viikunoista ja ruokosokerista.

 • crema alla nocciola
  10,50

  Jos etsit terveellisempää mutta silti herkullista vaihtoehtoa perinteiselle suklaa-hasselpähkinälevitteelle, tässä on loistava vaihtoehto! Italialaisen Teobian luomuhasselpähkinälevite on valmistettu vain kolmesta ainesosasta: piemontelaisista luomuhasselpähkinöistä, -kaakaopavusta ja -ruokosokerista. Levite sopii täydellisesti niin gluteenittomaan, maidottomaan kuin vaikka vegaaniseen ruokavalioon. Levitteessä ei ole myöskään käytetty lainkaan palmuöljyä, ja se sisältää vähintään 47 % hasselpähkinää.

 • crema
  10,50

  Italialainen luomumantelilevite on herkullisen pähkinäinen levite, joka on valmistettu vain kahdesta ainesosasta: luomumanteleista ja ruokosokerista. Tuotteessa ei ole käytetty lainkaan maitoa, soijalesitiiniä tai palmuöljyä. Se on myös luontaisesti täysin gluteeniton. Levitteessä on jopa 63 % mantelia, joka on tunnetusti terveellinen osa päivittäistä ruokavaliota. Levite sopii hyvin myös vegaaniseen ruokavalioon.

 • Manteli creme 125g
  4,50

  DeliDelin manteli-crème on astetta herkullisempi ja ranskalaisempi mantelimassa. Tämä myös omenaa sisältävä mantelitahna on herkullinen täyte niin leivoksille, crêpeille kuin esimerkiksi tuulihatuille. Kokeile myös omenapiiraan täytteenä!