67 -tuotteet

  • amarelli lakritsijauhe 100g min
    8,50

    Italialaisen lakritsivalmistajan Amarelllin lakritsijauhe sisältää vain aitoa lakritsiuutetta, glukoosisiirappia ja ruokosokeria. Se sopiikin loistavasti kotitekoisen lakritsiliköörin valmistukseen sekä esimerkiksi lakritsijäätelön, lakritsitiramisun ja suolaisen lakritsirisoton valmistukseen! Kokeile itse omaan reseptiisi!

    Lisää ostoskoriin
  • minimarenki kirsikka 80g 2
    3,90

    Ranskalaiset kirsikanmakuiset minimarengit ovat saaneet makunsa aidosta kirsikasta, jota löytyy marengista jopa 10 %. Marengissa on käytetty ainoastaan luonnollisia aromeja. Minimarengit ovat juuri sopivan kokoisia suupaloja kahvipöytään sellaisenaan herkutteluun tai osaksi jälkiruokia.

    Lisää ostoskoriin
  • minimarenki lakritsi 80g min
    3,90

    Biscuiterie du Quercyn lakritsinmakuiset minimarengit ovat herkullinen yhdistelmä perinteistä marenkia ja aitoa lakritsijuurta. Marengeissa on käytetty ainoastaan luonnollisia aromeja. Minimarengit ovat juuri sopivan kokoisia suupaloja kahvipöytään sellaisenaan herkutteluun tai osaksi jälkiruokia.

    Lisää ostoskoriin
  • galette min
    10,50

    Bretagnen kuuluisat galette-keksit saa myös La Trinitainen miniversiossa! Ne leivotaan aitoon voihin, mikä takaa keksien rapean koostumuksen ja vastustamattoman maun. Kokeile ja ihastu galettien hurmaavaan kinuskimaiseen makuun!

    Lisää ostoskoriin
  • aprikoosit siirapissa 320g min
    5,90

    Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.

    Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.

    Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!

    Lisää ostoskoriin
  • ruusunmarjahillo 110g min
    3,90

    Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.

    Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • ap200 min jpg
    8,20

    Provencen valikoima koostuu pehmeästä ja kovasta Montélimar-nougasta, Provencen tumma nougasta ja Aix en Provencen minicalissoneista.

    Lisää ostoskoriin
  • 5086 mazet ruusunlehti suklaalevy 100g
    8,50

    Ranskalaisen Mazet’n ruusulla maustettu tumma suklaa on kuin taideteos, jossa yhdistyvät herkullinen tumma suklaa ja herkät kuivatut ruusunlehdet. Tässä todella yhdistyvät perinteiset lahjat, ruusukimppu ja suklaarasia, omaperäisellä tavalla!

    Suklaa sisältää 67 % korkealaatuista ghanalaista ja madagaskarilaista kaakaota sekä vain aitoa kaakaovoita. Ilahduta itseäsi tai läheistäsi ruususuklaalla!

    Lisää ostoskoriin
  • mazet paasiaisyllatys box praslines vahemman sokeria 150g
    10,50

    Ranskalaisen Mazet’n suklaalla päällystetyt praliinit ovat hurmaava pääsiäisherkku. Rapeita karamellisoituja manteleita ympäröi valko-, maito- tai tummasuklainen kuori. Koristeellinen rasia on suunniteltu Art Nouveau -tyyliin, ja se onkin kaunis lisä pääsiäispöytään. Näitä on vaikea vastustaa!

    Lisää ostoskoriin
  • minimarenki mansikka 80g
    3,90

    Lisää ostoskoriin
  • vohveli 100g min
    3,95

    Vohvelirullat tai ”Gaufres Géantes” eli jättivohvelit ovat Biscuiterie du Quercyn yksi erikoisuuksista. Tuoreista munista leivotut rapeat rullat sopivat sellaisinaan nautiskeltaviksi tai minkä tahansa jälkiruoan kanssa.

    Lue Lisää
  • la guinette kirsikat tummasuklaassa
    19,50

    vain Hakaniemen hallista

    Mademoiselle de Margaux on tunnetun Bordeaux-viinin valmistajan, Château de Margaux’n, naapurissa sijaitseva suklaavalmistaja. Mademoiselle de Margaux’n yksi klassikoista on armanjakissa säilötyt ja tummaan suklaaseen kastetut Guinette-kirsikat. Tarkkaan valikoidun armanjakin, raikkaiden kirsikoiden ja laadukkaan tumman suklaan yhdistelmä takaa tälle herkulle upean makuyhdistelmän ja suussa sulavan rakenteen, joka kelpaa vaativimmillekin herkkusuille.

    Lue Lisää
  • 14,50

    Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kaunis peltinen lahjarasia on täydellinen tuliainen – ja vielä hyvin perinteikäs sellainen Ranskassa!

    Lue Lisää
  • aamiaiskakku
    7,80

    Bretagnelainen Quatre Quart -aamiaiskakku on vapaapäivän aamiaisen kruunaava herkku. Aitoon voihin leivottu pehmeä kakku sopii täydellisesti kuumaan juomaan dippailuun sekä sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi hillon, hunajan tai ”maitohillon” eli confiture de lait’n kanssa.

    Lue Lisää
  • palet keksipaketti 200g
    3,95

    ei saatavilla valmistajalla

    Paksut ja rapeat palet-keksit valmistetaan perinteiseen bretagnelaiseen tapaan suolaiseen voihin. Kullankeltaisiksi paahtuneet keksit ovat maistuva herkku sellaisenaan nautittavaksi kahvihetkeen.

    Lue Lisää
  • galette keksipaketti 180g min
    3,20

    ei saatavilla valmistajalla

    Bretagnen kuuluisat galette-keksit leivotaan aitoon voihin, mikä takaa keksien rapean koostumuksen ja vastustamattoman maun. DeliDelin galettet leivotaan perinteisellä reseptillä ilman lisä- tai säilöntäaineita. Kokeile ja ihastu galettien hurmaavaan kinuskimaiseen makuun!

    Lue Lisää
  • confit de lait 320g rec au chaudron
    4,90

    Maitohillo eli ranskalaisittain confiture de lait tunnetaan myös espanjankieliseltä nimeltään ”dulce de leche”. Kyseessä on maidosta ja sokerista keitetty kinuski, jonka samettisuus ja karamellisuus hurmaa kaikki makeanystävät. Kokeile maitohilloa niin vohvelin kuin crêpin päällä, leivällä, jäätelön kanssa, kakun tai leivoksen täytteenä tai sellaisenaan dippailuun.

    Lue Lisää
  • madeleines kakut min
    4,50

    Madeleine-kakut ovat Ranskassa suosittuja, pieniä simpukanmuotoisia leivoksia. Perinteiset madeleine-kakut maistuvat niin lapsille kuin aikuisille, iltapäivän goûter-välipalalla tai kahvitauolla. Madeleinet sopivat erityisen hyvin kastettavaksi niin kahviin, teehen, kaakaoon kuin vaikka maitolasilliseen.

    Lue Lisää
  • 24,90

    Perustajansa nimeä kantavan suklaatalon Chaponin Élégance-konvehtirasia sisältää 12 erilaista käsin tehtyä konvehtia. Konvehtien joukosta löytyy mm. tumma suklaa -ganache, piemontelaisista hasselpähkinöistä valmistettu praliini, mustaherukka-ganache sekä manteli-hasselpähkinäpraliini. Konvehdit valmistetaan puhtaista raaka-aineista ja käsityönä niiden kaikissa vaiheissa.

    Lue Lisää
  • Plumier 12 Canela
    18,50

    Perustajansa nimeä kantavan suklaatalon Chaponin Plumier 12 Canela -konvehtirasia sisältää 12 suussa rapsahtavaa krokanttista konvehtia. Palkituissa Canela-konvehdeissa yhdistyy käsintehty krokantti ja pehmeä pähkinä-suklaatäyte. Tässä on yhdistelmä, joka viettelee niin nuoret kuin vanhemmat herkkusuut!

    Lue Lisää