Piparimarenki on Biscuiterie du Quercyn DeliDelille valmistama erikoisuus, joka on saatavilla kaupastamme ainoastaan joulunaikaan. Nämä piparkakkumausteella maustetut marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Tarjoa sellaisenaan tai kokeile jonkin jouluisen jälkiruoan pohjana!
Ranskalaiset kirsikanmakuiset minimarengit ovat saaneet makunsa aidosta kirsikasta, jota löytyy marengista jopa 10 %. Marengissa on käytetty ainoastaan luonnollisia aromeja. Minimarengit ovat juuri sopivan kokoisia suupaloja kahvipöytään sellaisenaan herkutteluun tai osaksi jälkiruokia.
Suprem’Nougat’n peltinen ”Route National 7” -teeman mukaan koristeltu lahjarasia pitää sisällään Montélimar-nougat-paloja. Nougat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ja se sisältää jopa 30 % manteleita ja 25 % hurmaavaa laventelihunajaa.
Ranskalaiset mansikanmakuiset minimarengit ovat saaneet makunsa vain ja ainoastaan aidosta mansikasta, jota on käytetty marengeissa jopa 10 %. Minimarengit ovat juuri sopivan kokoisia suupaloja kahvipöytään sellaisenaan herkutteluun tai osaksi jälkiruokia.
Orangettes eli tummalla suklaalla kuorrutetut hillotut appelsiinin kuoripalat ovat ihanan raikas ja makunystyröitä hellivä herkku. Rapsahtavan suklaakuoren alla on pehmeä ja mehevä hedelmäinen sisus. Suklaan kaakaopitoisuus on 72 %, ja se sisältää ainoastaan luonnollisia luomuraaka-aineita.
Nämä herkulliset tummasuklaatryffelit on maustettu aidolla appelsiinilla, mikä tekee suussa sulavista tryffeleistä entistäkin herkullisempia. Ne sisältävät 72 % luomukaakaota, joka on tuotettu lisäksi Reilun kaupan periaatteiden mukaan. Tryffeleiden samettinen koostumus ja vastustamaton maku syntyvät vain luonnollisista raaka-aineista valmistetusta suklaaganachesta, jonka kruunaa ripaus appelsiinia.
Piparimarenki on Biscuiterie du Quercyn DeliDelille valmistama erikoisuus, joka on saatavilla kaupastamme ainoastaan joulunaikaan. Nämä piparkakkumausteella maustetut marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Tarjoa sellaisenaan tai kokeile jonkin jouluisen jälkiruoan pohjana!
Perustajansa nimeä kantavan suklaatalon Chaponin Élégance-konvehtirasia sisältää 12 erilaista käsin tehtyä konvehtia. Konvehtien joukosta löytyy mm. tumma suklaa -ganache, piemontelaisista hasselpähkinöistä valmistettu praliini, mustaherukka-ganache sekä manteli-hasselpähkinäpraliini. Konvehdit valmistetaan puhtaista raaka-aineista ja käsityönä niiden kaikissa vaiheissa.
Ranskalaisen suklaatalo Chaponin tummasuklaalevy on sekoitus Venezuelan Chuaon sekä Madagaskarin kaakota. Suklaa sisältää 74 % kaakaota ja sen lisäksi ainoaan luomuruokosokeria sekä aitoa kaakaovoita. Sekoituksessa yhdistyvät kaksi poikkeuksellista kaakaolaatua ainutlaatuiseksi suklaaksi.
Ranskalaisen suklaatalo Chaponin tummasuklaalevy on sekoitus Venezuelan Chuaon sekä Madagaskarin kaakota. Suklaa sisältää 74 % kaakaota ja sen lisäksi ainoaan luomuruokosokeria sekä aitoa kaakaovoita. Sekoituksessa yhdistyvät kaksi poikkeuksellista kaakaolaatua ainutlaatuiseksi suklaaksi.
Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kaunis peltinen lahjarasia on täydellinen tuliainen – ja vielä hyvin perinteikäs sellainen Ranskassa!
Paksut ja rapeat palet-keksit valmistetaan perinteiseen bretagnelaiseen tapaan suolaiseen voihin. Kullankeltaisiksi paahtuneet keksit ovat maistuva herkku sellaisenaan nautittavaksi kahvihetkeen.
Bretagnen kuuluisat galette-keksit leivotaan aitoon voihin, mikä takaa keksien rapean koostumuksen ja vastustamattoman maun. DeliDelin galettet leivotaan perinteisellä reseptillä ilman lisä- tai säilöntäaineita. Kokeile ja ihastu galettien hurmaavaan kinuskimaiseen makuun!
Lucien Georgelinin orvokkikaramellissa voit maistaa herkullisen kevään ensituulahduksen. Orvokkikaramelli on perinteinen herkku Etelä-Ranskassa, Toulousessa. Karamellit on valmistettu laadukkaasta ruokosokerista, ja niiden massa on saanut keittyä rauhassa suuressa padassa – kuten ennen vanhaan.
Kun haluat aidosti laadukkaan ja herkullisen suklaa-hasselpähkinälevitteen herkutteluun tai välipalalle, kokeile Lucien Georgelinin suklaa-hasselpähkinälevitettä! Levitteessä ei ole käytetty lainkaan palmuöljyä, keinotekoisia aromeja, väriaineita tai lisä- ja säilöntäaineita. Levitteessä käytetyt aromikkaat hasselpähkinät kerätään korkeintaan 30 kilometrin päästä valmistajan tehtaasta Lounais-Ranskassa, ja niitä onkin käytetty levitteessä reilummin kuin muiden valmistajien vastaavissa levitteissä. Kokeile ja hurmaannu!
Ranskalaisen Lucien Georgelinin marmeladimakeiset on valmistettu pieteetillä ja perinteisellä reseptillä. Ne sisältävät runsaasti aitoa hedelmää, mikä luo makeisiin niiden vastustamattoman maun. Pussi sisältää kuusi eri makua: mustaherukka, aprikoosi, raparperi, päärynä, mansikka ja vadelma.