Makeat

DeliDelin makeiden tuotteiden valikoimasta löydät harvinaisemmatkin herkut Keski- ja Etelä-Euroopasta. Kestosuosikkejamme ovat muiden muassa ranskalaiset keksit, erilaiset pähkinäiset ja makeat levitteet sekä veden kielelle nostattava suklaavalikoimamme. Monia tuotteitamme ei löydy joka kaupasta, ja panostamme erityisen korkealaatuisiin tuotteisiin. Jos etsit lahjaa makeiden ystävälle, meiltä löydät taatusti loistavat vaihtoehdot!

67 -tuotteet

  • marenki 100g min
    3,95

    Biscuiterie du Quercy on yksi Ranskan tärkeimmistä artisaanimarenkien valmistajista. Sen vanhanajan marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Ne on pursotettu kauniiseen pitkään muotoon. Pieni häivähdys vaniljaa antaa marengeille hienostuneen maun.

    Lisää ostoskoriin
  • vohveli 100g min
    3,95

    Vohvelirullat tai ”Gaufres Géantes” eli jättivohvelit ovat Biscuiterie du Quercyn yksi erikoisuuksista. Tuoreista munista leivotut rapeat rullat sopivat sellaisinaan nautiskeltaviksi tai minkä tahansa jälkiruoan kanssa.

    Lisää ostoskoriin
  • 4,90

    Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kokeile ja ihastu tähän pehmeään ja vuosisatojen ajan arvostettuun herkkuun!

    Lisää ostoskoriin
  • 14,50

    Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kaunis peltinen lahjarasia on täydellinen tuliainen – ja vielä hyvin perinteikäs sellainen Ranskassa!

    Lisää ostoskoriin
  • aamiaiskakku
    7,80

    Bretagnelainen Quatre Quart -aamiaiskakku on vapaapäivän aamiaisen kruunaava herkku. Aitoon voihin leivottu pehmeä kakku sopii täydellisesti kuumaan juomaan dippailuun sekä sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi hillon, hunajan tai ”maitohillon” eli confiture de lait’n kanssa.

    Lisää ostoskoriin
  • madeleines kakut min
    4,50

    Madeleine-kakut ovat Ranskassa suosittuja, pieniä simpukanmuotoisia leivoksia. Perinteiset madeleine-kakut maistuvat niin lapsille kuin aikuisille, iltapäivän goûter-välipalalla tai kahvitauolla. Madeleinet sopivat erityisen hyvin kastettavaksi niin kahviin, teehen, kaakaoon kuin vaikka maitolasilliseen.

    Lisää ostoskoriin
  • bonbons a la violette 150 g
    2,95

    Lucien Georgelinin orvokkikaramellissa voit maistaa herkullisen kevään ensituulahduksen. Orvokkikaramelli on perinteinen herkku Etelä-Ranskassa, Toulousessa. Karamellit on valmistettu laadukkaasta ruokosokerista, ja niiden massa on saanut keittyä rauhassa suuressa padassa – kuten ennen vanhaan.

    Lisää ostoskoriin
  • marenki pussi min
    4,55

    Biscuiterie du Quercy on yksi Ranskan tärkeimmistä artesaanimarenkien valmistajista. Sen perinteiset marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Pieni häivähdys vaniljaa antaa marengeille hienostuneen maun.

    Lisää ostoskoriin
  • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
    7,90

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

    Lisää ostoskoriin
  • Torroncino nougatlevite
    8,90

    Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!

    Lisää ostoskoriin
  • pate a tartiner noisette du lot et garonne et cacao 280g recettes au chaudron
    5,90

    Kun haluat aidosti laadukkaan ja herkullisen suklaa-hasselpähkinälevitteen herkutteluun tai välipalalle, kokeile Lucien Georgelinin suklaa-hasselpähkinälevitettä! Levitteessä ei ole käytetty lainkaan palmuöljyä, keinotekoisia aromeja, väriaineita tai lisä- ja säilöntäaineita. Levitteessä käytetyt aromikkaat hasselpähkinät kerätään korkeintaan 30 kilometrin päästä valmistajan tehtaasta Lounais-Ranskassa, ja niitä onkin käytetty levitteessä reilummin kuin muiden valmistajien vastaavissa levitteissä. Kokeile ja hurmaannu!

    Lisää ostoskoriin
  • pistaasi unelma 180g
    8,90

    DeliDelin oma pistaasiunelma on nimensä mukaisesti jokaisen pistaasinystävän päiväunelmien täyttymys. Se on pehmeästi levittyvä makea tahna, jonka käytölle on vain mielikuvitus rajana! Kokeile esimerkiksi keksin päällä, letuilla, macaronien täytteenä, juustokakussa tai vain sellaisenaan lusikoituna.

    Lisää ostoskoriin
  • 1249
    14,50

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

    Lisää ostoskoriin
  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton kokonaiset kirsikat siirapissa ovat kuin tuulahdus tuoreita kirsikoita satokauden ulkopuolellakin. Niiden tarkka korjuu ja säilöntä takaavat kirsikoiden tuoreiden ominaisuuksien säilymisen. Tuoreet kirsikat säilötään vain muutaman tunnin sisällä poimimisesya kevyeen sokeriliemeen, eikä muuta tarvita. Kokeile sellaisenaan herkutteluun, jäätelön kanssa tai erilaisissa jälkiruoissa. Säilöntäliemestä saat myös loistavan ainesosan cocktaileille!

    Lisää ostoskoriin
  • nougat rulla 6 kpl 150g
    5,50

    Ranskalaisen Suprem’Nougat’n nougat-rullat on tehty täysin käsityönä aina mantelimassan valmistuksesta rullan pyöritykseen ja pakkaamiseen asti. Pakkauksesta löytyy 6 yksittäispakattua, pehmeää nougat-rullan palaa. Puhtaista raaka-aineista valmistettu nougat saa arominsa manteleiden lisäksi mm. laventelihunajasta ja vaniljasta.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 80g min
    5,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • tablettes de chocolat tablette chocolat lait praslines 100g min 1
    5,30

    Mazet’n praliinilla maustettu maitosuklaalevy on korkealaatuinen herkku, jossa on käytetty vain luonnollisia raaka-aineita. Se sisältää 36 % kaakaota ja 9,5 % rapsahtavaa, mantelista praliinia.

    Lisää ostoskoriin
  • suklaalevy 37 kaakao luomu reilu kauppa 100 g min
    3,90

    Kun haluat herkutella suklaalla hyvällä omatunnolla, tässä on siihen loistava vaihtoehto. Chevalier d’Argouges’in käsin tehty luomumaitosuklaalevy on Reilun kaupan suklaata. Lisäksi pakkaus on valmistettu täysin kierrätettäväksi ilman muovia tai alumiinia. Maitosuklaa sisältää 37 % herkullista kaakaota eikä lainkaan lisättyjä kasvirasvoja.

    Lisää ostoskoriin
  • palet keksi trinitaine 650g min
    10,50

    Paksut ja rapeat palet-keksit valmistetaan perinteiseen bretagnelaiseen tapaan suolaiseen voihin. Kullankeltaisiksi paahtuneet keksit ovat maistuva herkku sellaisenaan nautittavaksi kahvihetkeen.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon mantelikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakkua makeuttavat myös aprikoosit ja akaasiahunaja. Mantelikakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin