Makeat

DeliDelin makeiden tuotteiden valikoimasta löydät harvinaisemmatkin herkut Keski- ja Etelä-Euroopasta. Kestosuosikkejamme ovat muiden muassa ranskalaiset keksit, erilaiset pähkinäiset ja makeat levitteet sekä veden kielelle nostattava suklaavalikoimamme. Monia tuotteitamme ei löydy joka kaupasta, ja panostamme erityisen korkealaatuisiin tuotteisiin. Jos etsit lahjaa makeiden ystävälle, meiltä löydät taatusti loistavat vaihtoehdot!

20 -tuotteet

  • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
    7,90

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

    Lisää ostoskoriin
  • Torroncino nougatlevite
    8,90

    Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!

    Lisää ostoskoriin
  • 1249
    14,50

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

    Lisää ostoskoriin
  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton kokonaiset kirsikat siirapissa ovat kuin tuulahdus tuoreita kirsikoita satokauden ulkopuolellakin. Niiden tarkka korjuu ja säilöntä takaavat kirsikoiden tuoreiden ominaisuuksien säilymisen. Tuoreet kirsikat säilötään vain muutaman tunnin sisällä poimimisesya kevyeen sokeriliemeen, eikä muuta tarvita. Kokeile sellaisenaan herkutteluun, jäätelön kanssa tai erilaisissa jälkiruoissa. Säilöntäliemestä saat myös loistavan ainesosan cocktaileille!

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli 100 lakritsi dop calabria 40g min
    6,90

    Italialaisen Amarellin perinteinen ”Black label” -lakritsi on tehty vain ja ainoastaan lakritsijuuresta. Se ei sisällä mitään muita ainesosia, ja se on valmistettu perinteiseen calabrialaiseen tapaan. Siitä todisteena lakritsilla on D.O.P-alkuperämerkintä.

    Black label -lakritsilla on vahva ja tunnistettava maku, jota ei voi sekoittaa muihin lakritsoihin. Se on luontaisesti gluteeniton, sokeriton ja laktoositon. Lakritsi on pakattu tyylikkääseen peltirasiaan.

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsimarmeladi 50g min
    3,90

    Italialaisen Amarellin lakritsimarmeladimakeiset on valmistettu kuin tavalliset marmeladimakeiset, mutta hedelmien tai marjojen sijaan ne on maustettu lakritsiuutteella. Niillä on vastustamattoman pehmeä ja mehukas sisus, ja ulkopinta on päällystetty ohuesti sokerilla. Makeiset eivät sisällä lainkaan keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsi minttupastilli 60g 2 min
    3,90

    Amarellin lakritsi-minttupastillit ovat raikas makuyhdistelmä perinteistä italialaista lakritsijuurta ja minttua. Mustaa lakritsisydäntä ympäröi mintunmakuinen kuori, ja viimeisenä silauksena pinnalla on ohut kerros sokeria. Pastillit sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja aromeja.

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsijauhe 100g min
    8,50

    Italialaisen lakritsivalmistajan Amarelllin lakritsijauhe sisältää vain aitoa lakritsiuutetta, glukoosisiirappia ja ruokosokeria. Se sopiikin loistavasti kotitekoisen lakritsiliköörin valmistukseen sekä esimerkiksi lakritsijäätelön, lakritsitiramisun ja suolaisen lakritsirisoton valmistukseen! Kokeile itse omaan reseptiisi!

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsijuuri 30g min
    3,90

    Italialainen kokonainen lakritsijuuri on aitoa calabrialaista lakritsijuurta (Glycyrrhiza Glabra). Juuripaloja voi imeskellä sellaisenaan tai kuorittuna, jolloin suuhun saa voimakkaan ja 100-prosenttisesti luonnollisen lakritsin maun. Juurista voi myös hauduttaa teetä, tai niillä voi maustaa esimerkiksi likööriä.

    Lakritsijuuri kannattaa säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, jotta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa.

    Lisää ostoskoriin
  • aprikoosit siirapissa 320g min
    5,90

    Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.

    Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.

    Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!

    Lisää ostoskoriin
  • ruusunmarjahillo 110g min
    3,90

    Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.

    Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • pistaasi unelma 180g
    8,90

    DeliDelin oma pistaasiunelma on nimensä mukaisesti jokaisen pistaasinystävän päiväunelmien täyttymys. Se on pehmeästi levittyvä makea tahna, jonka käytölle on vain mielikuvitus rajana! Kokeile esimerkiksi keksin päällä, letuilla, macaronien täytteenä, juustokakussa tai vain sellaisenaan lusikoituna.

    Lue Lisää
  • Rommisuklaatanko 270g min
    13,20

    Italialaisen D. Barberon rommisuklaatanko kätkee sisäänsä torrone-nougat-sydämen, joka on kuorrutettu rommikermaliköörillä maustetulla suklaalla. Suklaaseen on lisätty vielä rusinoita ehkäisemään nougat’n ja suklaan kuivumista.

    Lue Lisää
  • barberon panettone classico 750g
    19,90

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Tyylikäs pakkaus tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää.

    Lue Lisää
  • barberon panettone classico peltipurkissa 750g
    26,80

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Panettone on pakattu tyylikkääseen vanhanajan peltipurkkiin, mikä tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää. Panettone myös säilyy purkissaan hyvin, jos kakku ei päädy parempiin suihin heti ensimmäisellä aterialla.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 80g min
    5,50

    D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku manteli 80g min
    5,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää
  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Mariangela Prunotton luumut sokeriliemessä on herkullinen hedelmäsäilyke, joka sisältää Piemonten hedelmätarhoissa kasvatettuja herkullisia luumuja sekä kevyen sokeriliemen. Liemi on valmistettu ainoastaan vedestä ja ruokosokerista. Mitään muuta ei tarvita säilömään juuri oikeaan aikaan poimittujen luumujen herkulliset aromit ja pehmeä koostumus.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku manteli 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon mantelikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakkua makeuttavat myös aprikoosit ja akaasiahunaja. Mantelikakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon hasselpähkinä-suklaakakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää piemontelaisia hasselpähkinöitä jopa 40 %. Kakkua makeuttavat myös ihanat suklaahiput. Hasselpähkinä-suklaakakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää