Kastanjoiden ja pähkinöiden valikoimistamme löydät aidot eurooppalaiset pähkinätuotteet, kuten eri tavoin säilötyt ranskalaiset kastanjat sekä aidot piemontelaiset paahdetut hasselpähkinät. Kokeile niitä monipuolisesti leivonnassa!
Kastanjat ja pähkinät
9 -tuotteet
-
2,50
Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu levitettävä herkku niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjatahnan resepti ei ole muuttunut vuosisatojen saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa tahnaa suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa! Kätevää tuubipakkausta on helppo käyttää ja säilyttää.
-
3,90
Italialaisen D. Barberon kokonaiset paahdetut pistaasipähkinät ovat arvostettua Bronte-lajiketta (“Pistacchio Verde di Bronte”), joka kasvaa tuliperäisellä maaperällä Sisiliassa Etnan kupeessa. Tuliperäinen kasvualusta antaa pistaaseille niiden tunnusomaisen maun. Pähkinöillä on myös PDO-alkuperäissertifikaatti, mikä takaa niin aitouden.
-
3,80
Donna Francesca kuori manteleita, jotka on kasvatettu Pugliassa Mariottossa. Mantelitarhat kasvatetaan perheen mailla ja niitä hoidetaan päivittäin. Filippo Cea -manteli, rapea ja suurikokoinen, erottuu tyylikkäästä ja voinen mausta. Filippo Cea kuorittu manteli antaa sinun nauttia kaseiinin intensiivisestä mausta. Sopii kaikkiin ruoanlaittoon ja leivonnaisiin, erinomainen Apulian peston valmistukseen.
-
9,50
Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu lisuke niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjalevitteen resepti ei ole muuttunut vuosisatojenkaan saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa levitettä suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa. Kilon pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa tai isommalle porukalle!
-
7,50
Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.