Muut marjat & hedelmät

Siirappiin säilötyt hedelmät ja marjat ovat herkullinen jälkiruoka tai ainesosa leivontaan, ja ne säilyvät hyvin ruokakomerossa. Ne on valmistettu vain parhaimmista hedelmistä ja nopeasti säilömällä poimimisen jälkeen kaikkien aromien säilyttämiseksi.

5 -tuotteet

  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton kokonaiset kirsikat siirapissa ovat kuin tuulahdus tuoreita kirsikoita satokauden ulkopuolellakin. Niiden tarkka korjuu ja säilöntä takaavat kirsikoiden tuoreiden ominaisuuksien säilymisen. Tuoreet kirsikat säilötään vain muutaman tunnin sisällä poimimisesya kevyeen sokeriliemeen, eikä muuta tarvita. Kokeile sellaisenaan herkutteluun, jäätelön kanssa tai erilaisissa jälkiruoissa. Säilöntäliemestä saat myös loistavan ainesosan cocktaileille!

    Lisää ostoskoriin
  • oleosophia viinirypalesiirappi 250 ml min
    9,80

    Kreikkalainen viinirypälesiirappi on luonnollinen makeuttaja, jolla kreikkalaiset isoäidit makeuttivat ennen leivonnaisiaan pyrkiessään välttämään sokerin tarjoamista lapsenlapsilleen. Kokeile jukurtin tai vaniljajäätelön kanssa tai karamellisoidun pinnan saamiseen grilliruoalle. Tai käytä osana vinaigretteasi.

    Lisää ostoskoriin
  • aprikoosit siirapissa 320g min
    5,90

    Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.

    Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.

    Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!

    Lisää ostoskoriin
  • ruusunmarjahillo 110g min
    3,90

    Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.

    Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Mariangela Prunotton luumut sokeriliemessä on herkullinen hedelmäsäilyke, joka sisältää Piemonten hedelmätarhoissa kasvatettuja herkullisia luumuja sekä kevyen sokeriliemen. Liemi on valmistettu ainoastaan vedestä ja ruokosokerista. Mitään muuta ei tarvita säilömään juuri oikeaan aikaan poimittujen luumujen herkulliset aromit ja pehmeä koostumus.

    Lue Lisää