Ranskalaisen Lucien Georgelinin pomeranssihillo on tehty myös hapanappelsiiniksi kutsutusta appelsiinilajikkeesta, joka on normaalia happamampi lajike. Tämä ranskaksi ”orange amère” -hillo on herkullinen yhdistelmä pomeranssin karvautta ja hedelmähillojen makeutta. Se sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita ja 45 % hedelmää. Kokeile croissantin kanssa, vaalealla leivällä, krepille tai esimerkiksi leivonnassa.
DeliDelin oma aprikoosihillo on hedelmäinen herkku esimerkiksi juustoille, krepeille, pannukakulle, jukurtille tai leivonnassa käytettäväksi. Sen herkullinen maku tulee aidosta hedelmästä eikä keinotekoisista aineista.
Provencen viikunahillo valmistetaan nimensä mukaisesti Provencen auringon alla kypsyneistä viikunoista. Se sopii erityisen hyvin foie gras’n sekä sinihomejuuston makupariksi.
DeliDelin ranskalainen kirsikkahillo mustista kirsikoista on täynnä hedelmää ja aitoa kirsikan makua. Se on erityisen hyvä pari baskilaiselle lampaanmaidosta tehdylle brebiou-juustolle, jonka kanssa se muodostaa maagisen makuparin. Kokeile myös sellaisenaan paahtoleivällä tai jälkiruoissa.
Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.
Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.
Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!
Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.
Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!
Ranskalaisen Lucien Georgelinin aprikoosihillo on herkullisen hedelmäinen hillo, joka on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Se sisältää 55 % auringon alla kasvaneita aprikooseja, jotka on keitetty ruokosokerin, pektiinin ja sitruunamehun kanssa herkulliseksi hilloksi. Kokeile niin juustojen, jäätelön, pannukakun, ohukaisten kuin croissantin kanssa.
Persikka-omenasose on terveellinen ja herkullinen välipala tai jälkiruoka mihin hetkeen vain päivässä. Se on herkullisen sileää ja samettista. Lisäksi soseessa on käytetty väin luonnollisia raaka-aineita, ja se on täyttä hedelmää. Saat parhaan makunautinnon, kun otat soseen suoraan jääkaapista ennen avaamista.
Ranskalainen luomu-omenasosejälkiruoka on valmistettu vanhasta, perinteisestä omenalajikkeesta, ja se on täynnä herkullisia, aitoja omenan aromeja. Tässä on täydellinen jälkiruoka tai välipala terveellisiä vaihtoehtoja arvostavalle. Sose on samettisen sileää ja valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Saat parhaan makunautinnon, kun otat omenasoseen suoraan jääkaapista ennen avaamista.
DeliDelin Kesähetki-hillo säilöö itseensä kesän parhaimpien marjojen makua. Se on täydellinen yhdistelmä makeita ja kirpeitä kirsikoita, mansikoita, vadelmia ja punaherukoita. Kokeile hilloa esimerkiksi muffinien tai munkkien täytteenä, pikkuleivän päällä, täytekakun välissä, jäätelön kanssa tai lettujen kera.
Etelä-Amerikassa lähes symbolin kaltainen hedelmä guava on jalostunut DeliDelin Pink guava -hillossa samettisen eksoottiseksi herkuksi. Kokeile sitä sellaisenaan vaikka osana jälkiruokaa panna cottan päällä tai mansikkapiiraassa. Se on myös odottamattoman hyvä kumppani juustolautaselle!
DeliDelin oma mango-ananashillo on trooppisen makea ja maukas hedelmähillo. Ananas tuo siihen kuitenkin hieman sopivaa hapokkuutta. Hillo sopii täydellisesti esimerkiksi panna cottan päälle, erilaisiin kookosjälkiruokiin ja hedelmämousseen.
DeliDelin vaniljainen vadelma-raparperihillo on täynnä aitoja ja hurmaavia makuja. Raparperin ja vadelman hapokkuus taittuu suloisesti aidolla Madagaskarin vaniljalla. Tässä on täydellinen hillo etenkin letuille, leivontaan, kakun tai kääretortun täytteeksi, hedelmämousseen, jäätelön päälle, jogurtin kaveriksi tai juustokakkuun.
Saat meiltä La Maison Alziarin oliiviöljypakkauksiin ja etikkapulloihin täydellisesti sopivan kaatonokan. Sen avulla voit annostella öljyjä ja etikoita entistäkin helpommin ja siistimmin.