Marjat ja Hedelmät

DeliDelistä löydät hedelmät, marjat ja pähkinät mitä parhaimmin säilöttyinä. Erikoisuuksiamme ovat muiden muassa tiettyjen juustojen pareiksi mietityt hyytelöt, monipuoliset säilötyt kastanjat, täyttä hedelmää olevat hillot ja erikoisemmatkin hillo- ja hyytelömaut. Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia yksikukkahunajia.

25 -tuotteet

  • mansikka samppanja hillo 125g
    5,00

    Klassinen ja hurmaava makupari on viikuna ja vuohenjuusto. Ei niin sokerisena hillokkeena viikuna sopii täydellisesti juustolautasten oheen. Tämä DeliDelin viikunahillo on maustettu vielä erikseen saksanpähkinällä, joka tuo hilloon täydellisen lisän ja aromikkuuden. Kokeile viikuna- & saksanpähkinähilloa myös erilaisten sinihomejuustojen kera!

    Lisää ostoskoriin
  • confit de figue 150g
    3,50

    Aito ranskalainen viikunahilloke on täydellinen kumppani juustolautaselle. Kokeile viikunahilloketta myös erilaisten lihojen kanssa. Lucien Georgelinin viikunahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Nauti täyteläisestä ja aidosta viikunan mausta!

    Lisää ostoskoriin
  • siideri omena calvadoshyytelo camambert pont leveque juustolle
    5,00

    DeliDelin siideri-, omena- & calvadoshyytelö tuo juustolautasellesi aromikkaan tuulahduksen Normandian omenatarhoilta. Hyytelö valmistetaan puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- ja säilöntäaineita. Se on erityisen täydellinen kumppani camembert-, pont l’Evêque- ja livarot-juustoille. Kokeile ja ihastu!

    Lisää ostoskoriin
  • valkoviini paarynahyytelo roquefortsinihomejuustolle
    5,00

    Täydelliseen suolaisen ja makean yhdistelmään tarvitset DeliDelin valkoviini- & päärynähyytelön sekä sinihomejuustoa. Valkoviinipohjaiset hyytelöt sopivat erityisen hyvin sinihomejuuston kanssa, kuten myös päärynä. Hyytelössä on siis kaikki täydellisyyden ainekset! Kokeile roquefort- tai muiden sinihomejuustojen kanssa.

    Lisää ostoskoriin
  • akaasiahunaja min
    10,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton akaasiahunaja on korkealaatuinen ja hienovaraisen aromikas hunaja. Kyseessä on yksikukkahunaja, jonka tuottaneet mehiläiset ovat pölyttäneet lähiympäristönsä akaasiapuita. Akaasiahunaja sopii miedon makunsa ansiosta monenlaisten jälkiruokien ja juomien makeuttamiseen, sillä sen aromi ei peitä makeutettavan ruoan tai juoman omia aromeja.

    Lisää ostoskoriin
  • eucalyptus hunaja
    3,95

    Aito italialainen eukalyptushunaja valmistetaan eukalyptuspuita pölyttäneiden mehiläisten tuottamasta hunajasta. Sillä sanotaan olevan monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia aina keuhkoista ruoansulatukseen. Kokeile sitä niin erilaisissa kuumissa juomissa, leivonnaisissa kuin ruoanlaitossakin!

    Lisää ostoskoriin
  • Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
    10,50

    Piemonten paahdetut hasselpähkinät, IGP 200 g

    Lisää ostoskoriin
  • specialite 100 idf cerises noires griottes 300g lg
    4,60

    Lucien Georgelinin kahden kirsikan hillo sisältää niin makeampaa mustakirsikkaa kuin nimensä mukaisesti happamampaa hapankirsikkaa. Hillo saa makeutensa itse kirsikoiden lisäksi vain luonnollisesta hedelmäsokerista. Hillo täyttää vaativimpienkin herkkusuiden kriteerit puhtaalla koostumuksellaan ja aidon kirsikkaisella maullaan!

    Lisää ostoskoriin
  • lemon curd
    4,50

    Kanaalin toisella puolella lemon curdina tunnettu suosittu sitruunatahna löytyy myös monen ranskalaisen jälkiruoan pohjana. DeliDelin lemon curd on ihanan samettista ja sitruunaista, puhtaista raaka-aineista käsityönä valmistettua. Nauti sellaisenaan tai kokeile leivonnaisissa, esimerkiksi taivaallisessa sitruuna-marenkipiiraassa!

    Lisää ostoskoriin
  • specialite 100 idf abricot 300g lg
    4,50

    Aprikoosihillon ystäville Lucien Georgelinin 100 % hedelmään sisältävä Roussilonin aprikooseista valmistettu hillo on täydellinen valinta. Hillo sisältää 60 % täyttä hedelmää, ja makeutuksessa on käytetty hedelmäsokeria. Tämän lisäksi aprikoosihilloon on lisätty ainoastaan luonnollista pektiiniä sakeuttamiseen sekä hieman sitruunamehua korostamaan aprikoosin omaa hedelmäistä makua.

    Lisää ostoskoriin
  • luomu vadelmahillo g
    4,80

    Lucien Georgelinin luomuvadelmahillo on puhtaista raaka-aineista sekä vähemmällä sokerilla valmistettu ihanan marjaisa vadelmahillo. Hillo valmistetaan perinteisellä reseptillä pitkään keittäen kuten kotona sekä puhtaista raaka-aineista. Hillo sisältää 50 % täyttä vadelmaa sekä 11 % omenaa, mikä vähentää hillon sokerin tarvetta.

    Lisää ostoskoriin
  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton kokonaiset kirsikat siirapissa ovat kuin tuulahdus tuoreita kirsikoita satokauden ulkopuolellakin. Niiden tarkka korjuu ja säilöntä takaavat kirsikoiden tuoreiden ominaisuuksien säilymisen. Tuoreet kirsikat säilötään vain muutaman tunnin sisällä poimimisesya kevyeen sokeriliemeen, eikä muuta tarvita. Kokeile sellaisenaan herkutteluun, jäätelön kanssa tai erilaisissa jälkiruoissa. Säilöntäliemestä saat myös loistavan ainesosan cocktaileille!

    Lisää ostoskoriin
  • mansikka samppanja hillo 125g
    5,90

    Une association de saveurs divine!
    Jos haluat päästä lähelle makujen seitsemättä taivasta, kannattaa kokeilla DeliDelin mansikka-samppanjahilloa. Tässä ylellisessä hillossa on käytetty vain puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, ilman mitään ylimääräistä. Hillossa käytetty mansikkalajike, Mara De Bois, on yksi Ranskan arvostetuimmista sen makean ja metsämansikkaisen, voimakkaan aromin takia. Kokeile hilloa niin leivonnaisissa, jäätelön kanssa kuin croissantin tai leivänpäällisenä!

    Lisää ostoskoriin
  • marques de valdueza appelsiininkukka hunaja 265g
    5,90

    Marques de Valduezan appelsiininkukkahunaja on väriltään kauniin vaaleankeltainen, ja siinä on vivahteita eri keltaisen sävyistä. Sen makeassa maussa on havaittavissa kukkaisia ja sitruksisia häivähdyksiä. Hunajalla on intensiivinen ja viipyilevä maku. Hunaja on pehmeän notkeaa, ja se kiteytyy hitaasti muodostaen hienonhienoja kiteitä. Appelsiininkukkahunaja sopii erinomaisesti maustamaan riistalinnuista valmistettuja ruokia sekä sellaisenaan juustoille, teehen, jäätelöön ja paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.

    Lisää ostoskoriin
  • lehmuksenkukka hunaja 100 g
    3,95

    Lehmuksenkukkahunaja saa aromaattisen ja voimakkaan makunsa lehmuspuiden nektarista, jonka alueen mehiläiset keräävät. Kyseessä on 100-prosenttisesti italialainen lajihunaja Piemonten kukkuloilta. Sen maku on hyvin tunnistettava; saman maun löytää lehmuksenkukkateestä.

    Lisää ostoskoriin
  • mintunkukka hunaja 100 g
    3,95

    Kesällä täydessä kukassa kukkiva minttu tarjoaa aromikasta nektariaan lähialueen mehiläisille, jotka tuottavat tämän erityisen ja voimakasaromisen hunajan. Hunajan aromi tekee siitä täydellisen parin teelle ja yrttijuomiin. Se sopii myös loistavasti syventämään makua resepteissä, joissa tarvitaan hunajaa ja tuoretta minttua. Kokeile voimakkaiden, pitkään kypsytettyjen juustojen ja lampaanlihan kanssa!

    Lisää ostoskoriin
  • orange amere pomeranssihillo 320g
    5,85

    Orange Amère -pomeranssihillo on vain puhtaista raaka-aineista valmistettu marmeladi, jossa on runsaasti aitoa pomeranssia. Pomeranssi on sukulaistaan appelsiinia happamampi ja hieman karvaampi, mikä tekee siitä täydellisen ainesosan makeaan marmeladiin. Kokeile sellaisenaan paahtoleivällä, croissantin kanssa tai leivonnassa!

    Lisää ostoskoriin
  • oleosophia viinirypalesiirappi 250 ml min
    9,80

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 sgusciate min
    3,80

    Filippo Cea -kuoritut mantelit ovat ihanteellisia luonnollisista manteleista nauttiville. Se soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin ruoanlaitossa ja leivonnaisissa, erinomainen paahdettujen jyvien ja nougatien valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 pelate min
    3,80

    Donna Francesca kuori manteleita, jotka on kasvatettu Pugliassa Mariottossa. Mantelitarhat kasvatetaan perheen mailla ja niitä hoidetaan päivittäin. Filippo Cea -manteli, rapea ja suurikokoinen, erottuu tyylikkäästä ja voinen mausta. Filippo Cea kuorittu manteli antaa sinun nauttia kaseiinin intensiivisestä mausta. Sopii kaikkiin ruoanlaittoon ja leivonnaisiin, erinomainen Apulian peston valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin