Marjat ja Hedelmät

DeliDelistä löydät hedelmät, marjat ja pähkinät mitä parhaimmin säilöttyinä. Erikoisuuksiamme ovat muiden muassa tiettyjen juustojen pareiksi mietityt hyytelöt, monipuoliset säilötyt kastanjat, täyttä hedelmää olevat hillot ja erikoisemmatkin hillo- ja hyytelömaut. Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia yksikukkahunajia.

Suodatimet

24 -tuotteet

  • viikuuna saksanpahkinahillo
    5,00

    Klassinen ja hurmaava makupari on viikuna ja vuohenjuusto. Ei niin sokerisena hillokkeena viikuna sopii täydellisesti juustolautasten oheen. Tämä DeliDelin viikunahillo on maustettu vielä erikseen saksanpähkinällä, joka tuo hilloon täydellisen lisän ja aromikkuuden. Kokeile viikuna- & saksanpähkinähilloa myös erilaisten sinihomejuustojen kera!

    Lisää ostoskoriin
  • luomu appelsiini greippi sitruunahillo
    4,80

    Lucien Georgelinin appelsiini-greippi-sitruunahillo on raikas tuulahdus aurinkoisesta Lounais-Ranskasta. Kirpeiden sitrushedelmien aromit pehmenevät makean omenan kanssa ja muodostavat harmonisen makuyhdistelmän. Laadukas ja perinteisellä reseptillä valmistettu luomuhillo ei tarvitse lisäksi mitään keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita!

    Lisää ostoskoriin
  • prepa poires vanille 320g recettes au chaudron
    4,80

    Williams-päärynöistä valmistettu ja vaniljalla maustettu Lucien Georgelinin päärynähillo on korkealaatuinen luomuhillo vaativillekin herkkusuille. Se valmistetaan vain parhaimmista ja puhtaista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Tästä pitävät kaikki vauvasta vaariin!

    Lisää ostoskoriin
  • cerise noire 155 g les recettes au chaudron
    3,50

    Lucien Georgelinin kirsikkahilloke on täynnä täyteläistä kirsikan makua ja sisältääkin aitoa kirsikkaa jopa 65 %. Kokeile kirsikkahilloketta niin juustojen kanssa, leivällä kuin jälkiruoissa. Tämä kirsikkahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja, joten voit nautiskella sitä hyvällä omatunnolla!

    Lisää ostoskoriin
  • confit de figue 150g
    3,50

    Aito ranskalainen viikunahilloke on täydellinen kumppani juustolautaselle. Kokeile viikunahilloketta myös erilaisten lihojen kanssa. Lucien Georgelinin viikunahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Nauti täyteläisestä ja aidosta viikunan mausta!

    Lisää ostoskoriin
  • siideri omena calvadoshyytelo camambert pont leveque juustolle
    5,00

    DeliDelin siideri-, omena- & calvadoshyytelö tuo juustolautasellesi aromikkaan tuulahduksen Normandian omenatarhoilta. Hyytelö valmistetaan puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- ja säilöntäaineita. Se on erityisen täydellinen kumppani camembert-, pont l’Evêque- ja livarot-juustoille. Kokeile ja ihastu!

    Lisää ostoskoriin
  • valkoviini paarynahyytelo roquefortsinihomejuustolle
    5,00

    Täydelliseen suolaisen ja makean yhdistelmään tarvitset DeliDelin valkoviini- & päärynähyytelön sekä sinihomejuustoa. Valkoviinipohjaiset hyytelöt sopivat erityisen hyvin sinihomejuuston kanssa, kuten myös päärynä. Hyytelössä on siis kaikki täydellisyyden ainekset! Kokeile roquefort- tai muiden sinihomejuustojen kanssa.

    Lisää ostoskoriin
  • eucalyptus hunaja
    3,95

    Aito italialainen eukalyptushunaja valmistetaan eukalyptuspuita pölyttäneiden mehiläisten tuottamasta hunajasta. Sillä sanotaan olevan monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia aina keuhkoista ruoansulatukseen. Kokeile sitä niin erilaisissa kuumissa juomissa, leivonnaisissa kuin ruoanlaitossakin!

    Lisää ostoskoriin
  • specialite 100 idf cerises noires griottes 300g lg
    4,50

    Lucien Georgelinin kahden kirsikan hillo sisältää niin makeampaa mustakirsikkaa kuin nimensä mukaisesti happamampaa hapankirsikkaa. Hillo saa makeutensa itse kirsikoiden lisäksi vain luonnollisesta hedelmäsokerista. Hillo täyttää vaativimpienkin herkkusuiden kriteerit puhtaalla koostumuksellaan ja aidon kirsikkaisella maullaan!

    Lisää ostoskoriin
  • specialite 100 idf oranges 300g lg
    4,50

    Lucien Georgelinin appelsiinihillo on valmistettu 100 % hedelmistä peräisin olevista raaka-aineista. Appelsiinien aurinkoinen aromi on saatu säilytettyä perinteisessä valmistus- ja keittomenetelmässä. Hillon makeus tulee itse appelsiineistä ja lisätystä hedelmäsokerista. Appelsiinia hillossa on jopa 58 % – ilman mitään turhia lisä- tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • specialite 100 idf abricot 300g lg
    4,50

    Aprikoosihillon ystäville Lucien Georgelinin 100 % hedelmään sisältävä Roussilonin aprikooseista valmistettu hillo on täydellinen valinta. Hillo sisältää 60 % täyttä hedelmää, ja makeutuksessa on käytetty hedelmäsokeria. Tämän lisäksi aprikoosihilloon on lisätty ainoastaan luonnollista pektiiniä sakeuttamiseen sekä hieman sitruunamehua korostamaan aprikoosin omaa hedelmäistä makua.

    Lisää ostoskoriin
  • luomu vadelmahillo g
    4,80

    Lucien Georgelinin luomuvadelmahillo on puhtaista raaka-aineista sekä vähemmällä sokerilla valmistettu ihanan marjaisa vadelmahillo. Hillo valmistetaan perinteisellä reseptillä pitkään keittäen kuten kotona sekä puhtaista raaka-aineista. Hillo sisältää 50 % täyttä vadelmaa sekä 11 % omenaa, mikä vähentää hillon sokerin tarvetta.

    Lisää ostoskoriin
  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton kokonaiset kirsikat siirapissa ovat kuin tuulahdus tuoreita kirsikoita satokauden ulkopuolellakin. Niiden tarkka korjuu ja säilöntä takaavat kirsikoiden tuoreiden ominaisuuksien säilymisen. Tuoreet kirsikat säilötään vain muutaman tunnin sisällä poimimisesya kevyeen sokeriliemeen, eikä muuta tarvita. Kokeile sellaisenaan herkutteluun, jäätelön kanssa tai erilaisissa jälkiruoissa. Säilöntäliemestä saat myös loistavan ainesosan cocktaileille!

    Lisää ostoskoriin
  • lehmuksenkukka hunaja 100 g
    3,95

    Lehmuksenkukkahunaja saa aromaattisen ja voimakkaan makunsa lehmuspuiden nektarista, jonka alueen mehiläiset keräävät. Kyseessä on 100-prosenttisesti italialainen lajihunaja Piemonten kukkuloilta. Sen maku on hyvin tunnistettava; saman maun löytää lehmuksenkukkateestä.

    Lisää ostoskoriin
  • mintunkukka hunaja 100 g
    3,95

    Kesällä täydessä kukassa kukkiva minttu tarjoaa aromikasta nektariaan lähialueen mehiläisille, jotka tuottavat tämän erityisen ja voimakasaromisen hunajan. Hunajan aromi tekee siitä täydellisen parin teelle ja yrttijuomiin. Se sopii myös loistavasti syventämään makua resepteissä, joissa tarvitaan hunajaa ja tuoretta minttua. Kokeile voimakkaiden, pitkään kypsytettyjen juustojen ja lampaanlihan kanssa!

    Lisää ostoskoriin
  • pistachio nuts
    3,90

    Italialaisen D. Barberon kokonaiset paahdetut pistaasipähkinät ovat arvostettua Bronte-lajiketta (“Pistacchio Verde di Bronte”), joka kasvaa tuliperäisellä maaperällä Sisiliassa Etnan kupeessa. Tuliperäinen kasvualusta antaa pistaaseille niiden tunnusomaisen maun. Pähkinöillä on myös PDO-alkuperäissertifikaatti, mikä takaa niin aitouden.

    Lisää ostoskoriin
  • aprikoosihillo 50g
    2,90

    DeliDelin oma aprikoosihillo on hedelmäinen herkku esimerkiksi juustoille, krepeille, pannukakulle, jukurtille tai leivonnassa käytettäväksi. Sen herkullinen maku tulee aidosta hedelmästä eikä keinotekoisista aineista.

    Lisää ostoskoriin
  • provencen viikuna hillo 50g
    2,90

    Provencen viikunahillo valmistetaan nimensä mukaisesti Provencen auringon alla kypsyneistä viikunoista. Se sopii erityisen hyvin foie gras’n sekä sinihomejuuston makupariksi.

    Lisää ostoskoriin
  • musta kirsikka hillo 50g
    2,90

    DeliDelin ranskalainen kirsikkahillo mustista kirsikoista on täynnä hedelmää ja aitoa kirsikan makua. Se on erityisen hyvä pari baskilaiselle lampaanmaidosta tehdylle brebiou-juustolle, jonka kanssa se muodostaa maagisen makuparin. Kokeile myös sellaisenaan paahtoleivällä tai jälkiruoissa.

    Lisää ostoskoriin
  • aprikoosit siirapissa 320g min
    5,90

    Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.

    Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.

    Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!

    Lisää ostoskoriin