Marjat ja Hedelmät

DeliDelistä löydät hedelmät, marjat ja pähkinät mitä parhaimmin säilöttyinä. Erikoisuuksiamme ovat muiden muassa tiettyjen juustojen pareiksi mietityt hyytelöt, monipuoliset säilötyt kastanjat, täyttä hedelmää olevat hillot ja erikoisemmatkin hillo- ja hyytelömaut. Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia yksikukkahunajia.

Suodatimet

32 -tuotteet

  • viikuuna saksanpahkinahillo
    5,00 sis Alv

    Klassinen ja hurmaava makupari on viikuna ja vuohenjuusto. Ei niin sokerisena hillokkeena viikuna sopii täydellisesti juustolautasten oheen. Tämä DeliDelin viikunahillo on maustettu vielä erikseen saksanpähkinällä, joka tuo hilloon täydellisen lisän ja aromikkuuden. Kokeile viikuna- & saksanpähkinähilloa myös erilaisten sinihomejuustojen kera!

  • viinihyytelo min
    9,50 sis Alv

    Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin viinihyytelö valmistetaan perinteisestä provencelaisesta vin cuit -jälkiruokaviinistä. Kokeile tätä hyvin ranskalaista hyytelöä esimerkiksi hanhenmaksan, vaaleiden lihojen, riistan tai juustojen kanssa. Tai erilaisissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa!

  • luomu appelsiini greippi sitruunahillo
    4,25 sis Alv

    Lucien Georgelinin appelsiini-greippi-sitruunahillo on raikas tuulahdus aurinkoisesta Lounais-Ranskasta. Kirpeiden sitrushedelmien aromit pehmenevät makean omenan kanssa ja muodostavat harmonisen makuyhdistelmän. Laadukas ja perinteisellä reseptillä valmistettu luomuhillo ei tarvitse lisäksi mitään keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita!

  • prepa poires vanille 320g recettes au chaudron
    4,25 sis Alv

    Williams-päärynöistä valmistettu ja vaniljalla maustettu Lucien Georgelinin päärynähillo on korkealaatuinen luomuhillo vaativillekin herkkusuille. Se valmistetaan vain parhaimmista ja puhtaista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Tästä pitävät kaikki vauvasta vaariin!

  • kastanjapurae min
    5,25 sis Alv

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kastanjasose on perinteinen, makeuttamaton pelkistä kastanjoista ja vedestä soseutettu pyree. Se sopii sellaisenaan erilaisten liha- ja siipikarjaruokien lisukkeeksi sekä leivontaan

  • cerise noire 155 g les recettes au chaudron
    3,50 sis Alv

    Lucien Georgelinin kirsikkahilloke on täynnä täyteläistä kirsikan makua ja sisältääkin aitoa kirsikkaa jopa 65 %. Kokeile kirsikkahilloketta niin juustojen kanssa, leivällä kuin jälkiruoissa. Tämä kirsikkahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja, joten voit nautiskella sitä hyvällä omatunnolla!

  • confit de figue 150g
    3,50 sis Alv

    Aito ranskalainen viikunahilloke on täydellinen kumppani juustolautaselle. Kokeile viikunahilloketta myös erilaisten lihojen kanssa. Lucien Georgelinin viikunahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Nauti täyteläisestä ja aidosta viikunan mausta!

  • siideri omena calvadoshyytelo camambert pont leveque juustolle
    5,00 sis Alv

    DeliDelin siideri-, omena- & calvadoshyytelö tuo juustolautasellesi aromikkaan tuulahduksen Normandian omenatarhoilta. Hyytelö valmistetaan puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- ja säilöntäaineita. Se on erityisen täydellinen kumppani camembert-, pont l’Evêque- ja livarot-juustoille. Kokeile ja ihastu!

  • valkoviini paarynahyytelo roquefortsinihomejuustolle
    5,00 sis Alv

    Täydelliseen suolaisen ja makean yhdistelmään tarvitset DeliDelin valkoviini- & päärynähyytelön sekä sinihomejuustoa. Valkoviinipohjaiset hyytelöt sopivat erityisen hyvin sinihomejuuston kanssa, kuten myös päärynä. Hyytelössä on siis kaikki täydellisyyden ainekset! Kokeile roquefort- tai muiden sinihomejuustojen kanssa.

  • Kokonaiset kastanjat vedessä g
    7,50 sis Alv

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.

  • akaasiahunaja 400g
    10,90 sis Alv

    Italialaisen Mariangela Prunotton akaasiahunaja on korkealaatuinen ja hienovaraisen aromikas hunaja. Kyseessä on yksikukkahunaja, jonka tuottaneet mehiläiset ovat pölyttäneet lähiympäristönsä akaasiapuita. Akaasiahunaja sopii miedon makunsa ansiosta monenlaisten jälkiruokien ja juomien makeuttamiseen, sillä sen aromi ei peitä makeutettavan ruoan tai juoman omia aromeja.

  • kastanja tuubi
    2,90 sis Alv

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu levitettävä herkku niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjatahnan resepti ei ole muuttunut vuosisatojen saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa tahnaa suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa! Kätevää tuubipakkausta on helppo käyttää ja säilyttää.

  • specialite 100 idf cerises noires griottes 300g lg
    4,50 sis Alv

    Lucien Georgelinin kahden kirsikan hillo sisältää niin makeampaa mustakirsikkaa kuin nimensä mukaisesti happamampaa hapankirsikkaa. Hillo saa makeutensa itse kirsikoiden lisäksi vain luonnollisesta hedelmäsokerista. Hillo täyttää vaativimpienkin herkkusuiden kriteerit puhtaalla koostumuksellaan ja aidon kirsikkaisella maullaan!

  • specialite 100 idf oranges 300g lg
    4,50 sis Alv

    Lucien Georgelinin appelsiinihillo on valmistettu 100 % hedelmistä peräisin olevista raaka-aineista. Appelsiinien aurinkoinen aromi on saatu säilytettyä perinteisessä valmistus- ja keittomenetelmässä. Hillon makeus tulee itse appelsiineistä ja lisätystä hedelmäsokerista. Appelsiinia hillossa on jopa 58 % – ilman mitään turhia lisä- tai säilöntäaineita.

  • lemon curd
    4,50 sis Alv

    Kanaalin toisella puolella lemon curdina tunnettu suosittu sitruunatahna löytyy myös monen ranskalaisen jälkiruoan pohjana. DeliDelin lemon curd on ihanan samettista ja sitruunaista, puhtaista raaka-aineista käsityönä valmistettua. Nauti sellaisenaan tai kokeile leivonnaisissa, esimerkiksi taivaallisessa sitruuna-marenkipiiraassa!

  • specialite 100 idf abricot 300g lg
    4,50 sis Alv

    Aprikoosihillon ystäville Lucien Georgelinin 100 % hedelmään sisältävä Roussilonin aprikooseista valmistettu hillo on täydellinen valinta. Hillo sisältää 60 % täyttä hedelmää, ja makeutuksessa on käytetty hedelmäsokeria. Tämän lisäksi aprikoosihilloon on lisätty ainoastaan luonnollista pektiiniä sakeuttamiseen sekä hieman sitruunamehua korostamaan aprikoosin omaa hedelmäistä makua.

  • luomu vadelmahillo 320g
    4,80 sis Alv

    Lucien Georgelinin luomuvadelmahillo on puhtaista raaka-aineista sekä vähemmällä sokerilla valmistettu ihanan marjaisa vadelmahillo. Hillo valmistetaan perinteisellä reseptillä pitkään keittäen kuten kotona sekä puhtaista raaka-aineista. Hillo sisältää 50 % täyttä vadelmaa sekä 11 % omenaa, mikä vähentää hillon sokerin tarvetta.

  • mansikka samppanja hillo 125g
    5,90 sis Alv

    Une association de saveurs divine!
    Jos haluat päästä lähelle makujen seitsemättä taivasta, kannattaa kokeilla DeliDelin mansikka-samppanjahilloa. Tässä ylellisessä hillossa on käytetty vain puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, ilman mitään ylimääräistä. Hillossa käytetty mansikkalajike, Mara De Bois, on yksi Ranskan arvostetuimmista sen makean ja metsämansikkaisen, voimakkaan aromin takia. Kokeile hilloa niin leivonnaisissa, jäätelön kanssa kuin croissantin tai leivänpäällisenä!

  • aprikoosihillo 50g
    2,90 sis Alv

    DeliDelin oma aprikoosihillo on hedelmäinen herkku esimerkiksi juustoille, krepeille, pannukakulle, jukurtille tai leivonnassa käytettäväksi. Sen herkullinen maku tulee aidosta hedelmästä eikä keinotekoisista aineista.

  • musta kirsikka hillo 50g
    2,90 sis Alv

    DeliDelin ranskalainen kirsikkahillo mustista kirsikoista on täynnä hedelmää ja aitoa kirsikan makua. Se on erityisen hyvä pari baskilaiselle lampaanmaidosta tehdylle brebiou-juustolle, jonka kanssa se muodostaa maagisen makuparin. Kokeile myös sellaisenaan paahtoleivällä tai jälkiruoissa.