Marjat ja Hedelmät

DeliDelistä löydät hedelmät, marjat ja pähkinät mitä parhaimmin säilöttyinä. Erikoisuuksiamme ovat muiden muassa tiettyjen juustojen pareiksi mietityt hyytelöt, monipuoliset säilötyt kastanjat, täyttä hedelmää olevat hillot ja erikoisemmatkin hillo- ja hyytelömaut. Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia yksikukkahunajia.

10 -tuotteet

  • akaasiahunaja min
    10,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton akaasiahunaja on korkealaatuinen ja hienovaraisen aromikas hunaja. Kyseessä on yksikukkahunaja, jonka tuottaneet mehiläiset ovat pölyttäneet lähiympäristönsä akaasiapuita. Akaasiahunaja sopii miedon makunsa ansiosta monenlaisten jälkiruokien ja juomien makeuttamiseen, sillä sen aromi ei peitä makeutettavan ruoan tai juoman omia aromeja.

    Lisää ostoskoriin
  • eucalyptus hunaja
    3,95

    Aito italialainen eukalyptushunaja valmistetaan eukalyptuspuita pölyttäneiden mehiläisten tuottamasta hunajasta. Sillä sanotaan olevan monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia aina keuhkoista ruoansulatukseen. Kokeile sitä niin erilaisissa kuumissa juomissa, leivonnaisissa kuin ruoanlaitossakin!

    Lisää ostoskoriin
  • Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
    10,50

    Piemonten paahdetut hasselpähkinät, IGP 200 g

    Lisää ostoskoriin
  • kirsikat siirapissa 320g
    5,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton kokonaiset kirsikat siirapissa ovat kuin tuulahdus tuoreita kirsikoita satokauden ulkopuolellakin. Niiden tarkka korjuu ja säilöntä takaavat kirsikoiden tuoreiden ominaisuuksien säilymisen. Tuoreet kirsikat säilötään vain muutaman tunnin sisällä poimimisesya kevyeen sokeriliemeen, eikä muuta tarvita. Kokeile sellaisenaan herkutteluun, jäätelön kanssa tai erilaisissa jälkiruoissa. Säilöntäliemestä saat myös loistavan ainesosan cocktaileille!

    Lisää ostoskoriin
  • lehmuksenkukka hunaja 100 g
    3,95

    Lehmuksenkukkahunaja saa aromaattisen ja voimakkaan makunsa lehmuspuiden nektarista, jonka alueen mehiläiset keräävät. Kyseessä on 100-prosenttisesti italialainen lajihunaja Piemonten kukkuloilta. Sen maku on hyvin tunnistettava; saman maun löytää lehmuksenkukkateestä.

    Lisää ostoskoriin
  • mintunkukka hunaja 100 g
    3,95

    Kesällä täydessä kukassa kukkiva minttu tarjoaa aromikasta nektariaan lähialueen mehiläisille, jotka tuottavat tämän erityisen ja voimakasaromisen hunajan. Hunajan aromi tekee siitä täydellisen parin teelle ja yrttijuomiin. Se sopii myös loistavasti syventämään makua resepteissä, joissa tarvitaan hunajaa ja tuoretta minttua. Kokeile voimakkaiden, pitkään kypsytettyjen juustojen ja lampaanlihan kanssa!

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 sgusciate min
    3,80

    Filippo Cea -kuoritut mantelit ovat ihanteellisia luonnollisista manteleista nauttiville. Se soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin ruoanlaitossa ja leivonnaisissa, erinomainen paahdettujen jyvien ja nougatien valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 pelate min
    3,80

    Donna Francescan Filippo Cea -lajikkeen kokonaiset kuoritut mantelit ovat luonnollinen ja korkealaatuinen raaka-aine ruoanlaittoon ja leivontaan. Ne sopivat myös täydellisesti paahtamiseen ja nougat’n valmistukseen.

    Käsin kuoritut mantelit eroavat muista kaupan hyllyiltä löytyvistä manteleista niiden marmorinvalkoisen värin, rapeutensa ja hienovaraisen arominsa ansiosta.

    Lisää ostoskoriin
  • aprikoosit siirapissa 320g min
    5,90

    Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.

    Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.

    Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!

    Lisää ostoskoriin
  • ruusunmarjahillo 110g min
    3,90

    Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.

    Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!

    Lisää ostoskoriin