Marjat ja Hedelmät

DeliDelistä löydät hedelmät, marjat ja pähkinät mitä parhaimmin säilöttyinä. Erikoisuuksiamme ovat muiden muassa tiettyjen juustojen pareiksi mietityt hyytelöt, monipuoliset säilötyt kastanjat, täyttä hedelmää olevat hillot ja erikoisemmatkin hillo- ja hyytelömaut. Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia yksikukkahunajia.

Suodatimet

7 -tuotteet

  • akaasiahunaja 400g
    10,90 sis Alv

    Italialaisen Mariangela Prunotton akaasiahunaja on korkealaatuinen ja hienovaraisen aromikas hunaja. Kyseessä on yksikukkahunaja, jonka tuottaneet mehiläiset ovat pölyttäneet lähiympäristönsä akaasiapuita. Akaasiahunaja sopii miedon makunsa ansiosta monenlaisten jälkiruokien ja juomien makeuttamiseen, sillä sen aromi ei peitä makeutettavan ruoan tai juoman omia aromeja.

    Lisää ostoskoriin

  • eucalyptus hunaja
    3,95 sis Alv

    Aito italialainen eukalyptushunaja valmistetaan eukalyptuspuita pölyttäneiden mehiläisten tuottamasta hunajasta. Sillä sanotaan olevan monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia aina keuhkoista ruoansulatukseen. Kokeile sitä niin erilaisissa kuumissa juomissa, leivonnaisissa kuin ruoanlaitossakin!

    Lisää ostoskoriin

  • Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
    10,50 sis Alv

    Piemonten paahdetut hasselpähkinät, IGP 200 g

    Lisää ostoskoriin

  • lehmuksenkukka hunaja 100 g
    3,95 sis Alv

    Lehmuksenkukkahunaja saa aromaattisen ja voimakkaan makunsa lehmuspuiden nektarista, jonka alueen mehiläiset keräävät. Kyseessä on 100-prosenttisesti italialainen lajihunaja Piemonten kukkuloilta. Sen maku on hyvin tunnistettava; saman maun löytää lehmuksenkukkateestä.

    Lisää ostoskoriin

  • mintunkukka hunaja 100 g
    3,95 sis Alv

    Kesällä täydessä kukassa kukkiva minttu tarjoaa aromikasta nektariaan lähialueen mehiläisille, jotka tuottavat tämän erityisen ja voimakasaromisen hunajan. Hunajan aromi tekee siitä täydellisen parin teelle ja yrttijuomiin. Se sopii myös loistavasti syventämään makua resepteissä, joissa tarvitaan hunajaa ja tuoretta minttua. Kokeile voimakkaiden, pitkään kypsytettyjen juustojen ja lampaanlihan kanssa!

    Lisää ostoskoriin

  • aprikoosit siirapissa 320g min
    5,90 sis Alv

    Näiden italialaisten aprikoosien annetaan kypsyä juuri oikean kypsyisiksi puissa eikä kylmässä varastossa. Näin ne ovat poimintahetkellä mehukkaita ja täynnä aromeja. Poimimisen jälkeen ne viedään heti säilöttäviksi.

    Nämä pienet, noin saksanpähkinän kokoiset aprikoosit keitetään hellävaraisesti ja säilötään ruokosokerista tehtyyn sokeriliemeen. Tuloksena on ihanan maukkaat ja hieman pähkinäisen makuiset säilötyt aprikoosit, jotka maistuvat kuin suoraan puusta syötynä.

    Kokeile niitä myös jälkiruoissa, jäätelön kanssa tai osana juustolautasta. Aprikoosit sopivat hyvin myös suolaisiin ruokalajeihin, kuten porsaankyljysten, ankanrinnan ja jopa paistetun kanan kanssa. Äläkä unohda hyödyntää hurmaava-aromista sokerilientä esimerkiksi cocktaileissa!

    Lisää ostoskoriin

  • ruusunmarjahillo 110g min
    3,90 sis Alv

    Italialainen ruusunmarjahillo on täydellinen kumppani monelle eri juustolle. Se valmistetaan vain aidoista ruusunmarjoista ja ruokosokerista, jolloin saadaan täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu hillo piemontelaiseen tapaan. Sataan grammaan hilloa tarvitaan 170 g ruusunmarjaa, jotka keitetään herkulliseksi hilloksi.

    Ruusunmarjahillo sopii erityisesti pecorinon, lehmänmaitojuustojen, parmesaanin tai sinihomejuustojen kanssa. Kokeile myös voidellun vaalean leivän päällä!

    Lisää ostoskoriin