Etikat

Viinietikat ovat oleellinen osa välimerellistä keittiötä. Viimeistelet niillä erilaiset kastikkeet, padat ja salaatit. Viinietikka on erityisesti tomaattikastikkeessa olennainen ainesosa italialaisessa keittiössä. Se myös tuo makuja paremmin esiin erilaisissa marinadeissa ja salaatinkastikkeissa. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia maustettuja ja maustamattomia etikoita.

Suodatimet

9 -tuotteet

  • punaviinietikka 12 kk
    4,20 sis Alv

    DeliDelin punaviinietikka on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä. Kypsytyksen ansiosta punaviinietikka saa ominaisen pyöreän ja tammisen arominsa. Etikassa käytetyt rypäleet taas tuovat etikkaan aromien lisäksi sen syvän rubiininpunaisen värin. Punaviinietikkamme sopii hyvin niin salaatteihin kuin liharuokiin.

  • valkoviinietikka 250ml
    4,30 sis Alv

    Joka keittiön perustarvikkeisiin kuuluu laadukas valkoviinietikka. DeliDelin valkoviinietikka valmistetaan valkoviinietikasta sekä chardonnay-rypäleiden rypälemehutiivisteestä, joka tuo etikkaan pehmeän, hedelmäisen ja hennosti puisen aromin. Se sopii erityisen hyvin kalaruoille sekä perinteiseen beurre blanc -kastikkeelle.

  • 4486 siiderietikka 250ml
    4,95 sis Alv

    Normandia on kuuluista omenasiidereistään, josta valmistetaan myös suositut alueen omenasiiderietikat. Niiden ruoansulatusta edistävät ominaisuudet ovat tehneet etikoista suosikin kaikentyyppiseen maustamiseen esimerkiksi salaateissa, kastikkeissa tai kalan ja kanan keitinliemissä

  • vadelmaviinietikka alziari 200 ml
    8,90 sis Alv

    La Maison Alziarin vadelmaviinietikka on raikas ja hedelmäinen maustaja lihalle, maksalle ja siipikarjalle. Kokeile sitä myös yhdessä hasselpähkinä-, saksanpähkinä-, pistaasipähkinä- tai manteliöljyjen kanssa ja saat luotua tyrmäävän hyviä makuyhdistelmiä!

  • viikunaviinietikka alziari 200 ml
    8,90 sis Alv

    Etelä-Ranskan viikunoilla maustettu viinietikka on raikas kastike ja maustaja niin erilaisille salaateille, hanhenmaksalle kuin ankankoiville. Yhdistelmä etikan hapokkuutta ja viikunan aromikasta makeutta luo erittäin hyvin yhteen toimivan makuparin. Viikunaviinietikka sisältää jopa 40 % viikunaa.

  • alziari aprikoosi vaniljaetikka 200 ml
    8,90 sis Alv

    La Maison Alziarin aprikoosi-vaniljaetikka on monipuolinen annosten viimeistelijä ja maustaja. Se sopii niin salaatteihin, vaaleille lihoille kuin jälkiruoillekin. Hedelmäisen ja raikkaan maun takaa aito aprikoosimehu, jota on mukana jopa 42 %.

  • vadelmaviinietikka sis 40 vadelmaa la maison alziari 200 ml
    8,90 sis Alv

    La Maison Alziarin vadelmaviinietikka on raikas ja hedelmäinen maustaja lihalle, maksalle ja siipikarjalle. Kokeile sitä myös yhdessä hasselpähkinä-, saksanpähkinä-, pistaasipähkinä- tai manteliöljyjen kanssa ja saat luotua tyrmäävän hyviä makuyhdistelmiä!

  • reimsin shampanjaetikka 12 kk
    5,20 sis Alv

    Tämä juhlava samppanjaetikka valmistetaan Champagnen maakunnassa, Reimsissä. Valmistus mukailee samppanjanvalmistuksen perinteitä. Etikka on kypsytetty tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan, mikä on tuonut etikkaan sen uniikkeja hienovaraisia ja tammisia aromeja.

  • alziari omena hunajaetikka 200 ml
    8,90 sis Alv

    Ranskalaisen La Maison Alziarin omena-hunajaetikka on raikas ja sopivan hapokas maustettu etikka. Lempeä hunaja pyöristää omenan hapokkuutta, mikä tekee etikasta täydellisen salaatinkastikkeisiin, foie gras’n maustamiseen, porsaanlihalle sekä mereneläville.