Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.
Acanto Ecológico on hyvin korkealaatuinen extra virgin Acanto Ecológico -oliiviöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesti viljellyistä Picual-lajikkeen oliiveista. Öljyn intensiivisessä maussa on hedelmäistä vehreyttä yhdistettynä häivähdyksiin yrttisistä, ruohomaisista, tomaatinlehtisistä, kiivin ja vihreän omenan aromeista. Öljyn suutuntumassa on katkeruutta ja pippurisuutta, jotka yhdistyvät öljyn aromeihin. Tämä oliiviöljy on lisäksi täynnä terveellisiä ominaisuuksia, kuten antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.