Lihatuotteet

Pateet, rilletet, terriinit… Vesi jo herahtaa kielelle, kun vain ajattelee, mitä kaikkea herkullista ranskalainen keittiö tarjoakaan. DeliDelistä löydät herkulliset lihapohjaiset levitettävät ja leikattavat lihasäilykkeet arkeen ja juhlaan. Suosimme vain aidosti laatuun panostavia ja perinteisiä tuottajia, jotka eivät käytä tuotteissaan keinotekoisia maku- tai lisäaineita. Tilaa meiltä omaksi iloksi tai lahjaksi!

Suodatimet

13 -tuotteet

  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    39,00 sis Alv (60,00€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

  • ankanrasva 350g min
    6,50 sis Alv (18,57€ per kg tai litra)

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30 sis Alv (61,43€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

  • maalaispate 220g
    4,80 sis Alv (21,82€ per kg tai litra)

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.

  • hanhirillette
    4,30 sis Alv (66,15€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

  • maalaisterrini maust tryffelilla 3
    5,10 sis Alv (78,46€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.

  • enchaud
    12,90 sis Alv (28,67€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.

  • iberian possupate maustettu savustetulla paprikalla 110g min
    3,95 sis Alv (35,91€ per kg tai litra)

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!

  • tryffelin mehulla maustettu maalaisterriinni 90 g min
    4,95 sis Alv (55,00€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin aidolla ”tryffelimehulla” maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelimehulla, joka valmistetaan tuoreita tryffeleitä keittämällä.

  • ranskalainen espeletten chililla maustettu baskimaan pate 70g
    3,50 sis Alv (50,00€ per kg tai litra)

    Tarina kertoo, että eräänä talvipäivänä nälkäinen matkaaja kulki kylän läpi. Köyhä pariskunta jakoi hänen kanssaan suojan vaatimattomassa majassaan ja hieman liemikeittoa.

    Vieras kaatoi kylmään keittoon punaista jauhetta. Taloa ei lämmitetty puiden puutteen vuoksi, mutta heille ei tullut kylmä ja ateriasta tuli herkullinen tämän erikoisen jauheen ansiosta.

    Ennen lähtöään vieras antoi heille muutaman chilipippurin siemenen ja opetti heille, miten niitä viljellään. Näin sai alkunsa Espelette-chili.​​​​​​​​​​​​​​​​

  • ranskalainen pate maustettu fin champagnella 220g
    4,95 sis Alv (22,50€ per kg tai litra)

    Lucien Georgelinin ranskalainen paté on valmistettu porsaan- ja ankanlihasta, ja se on maustettu Fin Champagnella. Se sisältää vain luonnollisia ainesosia, ja sen maku on täyteläinen ja herkullinen.

  • ankanrasva 320g webp
    6,50 sis Alv

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.