Suolakeksit, sipsit ja muut naposteltavat

Naposteluun, apéro- tai tapashetkeen löydät meiltä vastustamattoman rapeat ja herkulliset peruna- ja juureslastut, suolakeksit ja grissotti-leipätikut. Perunalastujen ystäviä rohkaisemme tutustumaan italialaisen Foxin luksusperuna- ja juureslastuihin eri mauissa. Ne on valmistettu perinteiseen tapaan käsityönä ilman palmuöljyä ja natriumglutamaattia, ja ne ovat hieman tavallista paksumpia. Erilaiset levitteet taas pääsevät oikeuksiinsa apéro-kekseillä tai muilla suolakekseillämme.

6 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • suolakeksi 1

  3,93

  Terrenostren perinteisten reseptien mukaan leivotut tuotteet tuovat aidon Puglian maun ruokapöytääsi.
  Bruschette-suolakeksit on valmistettu kokonaan ilman lisäaineita.
  Niiden neutraali maku sopii täydellisesti erilaisten levitteiden ja juustojen kera. Kokeile suolakeksejä pateiden, kalapateiden tai tapenadejen seurana. Aidon italialaisen bruschetta-alkupalan saat helposti aikaiseksi valkosipulibruschettamme avulla. Suolakeksit ovat myös oiva lisuke kalakeitolle: sipaise keksien päälle nokare rouille-kastiketta ja tarjoile kalakeiton kera.

 • grissotti oliivioljytikku 1

  5,50

  Grissotti-leipätikku on perinteinen, oliiviöljyyn leivottu suolainen, kuivattu leipätikku. Ne ovat maukkaita sellaisenaan naposteluun esimerkiksi viinilasillisen seurana. Kokeile niitä myös esimerkiksi keittojen kera perinteisen leivän sijaan. Grissotti-leipätikuilla saat luotua lisäksi maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera!

 • apero keksit

  4,25

  Perinteiset apéro-suolakeksit ovat mitä parhain kumppani erilaisille maukkaille tahnoille ja päällisille. Keksit ovat käsin tehtyjä ja uunissa valmistettuja perinteisen reseptin mukaan ilman palmuöljyä. Viimeistele välimerellinen makuelämyksesi aidoilla apéro-kekseillä!

 • FOX Perunalastut merisuola 40g

  1,70

  Kun haluat aitoja, artesaaniperunalastuja, italialaisen Foxin merisuolalla maustetut perunalastut ovat varmasti mieleesi! Käsityönä valmistettavat premium-perunalastut valmistetaan vain parhaista raaka-aineista ilman mitään keinotekoisia aineita. Lisäksi perinteinen valmistustapa jättää ne herkullisen paksuiksi, jolloin lastuihin syntyy niiden täydellinen maku ja suutuntuma.

 • grissini oliivioljyleipatikku 180g min

  5,90

  Espanjalaisen Finca la Barcan grissini-leipätikut on valmistettu perinteisellä tavalla korkealaatuista oliiviöljyä käyttäen. Tikuissa maistuvat puhtaat raaka-aineet, ja ne ovat ihanan rapea herkku dippailuun ja naposteluun.

 • reganas ekstra neitsytoliivioljykekseja 180g min

  5,65

  Espanjalaisen Finca la Barcan Regañás-keksit ovat puhtaasta vehnästä ja oliiviöljystä leivottuja suolaisia keksejä. Ne on leivottu perinteisin menetelmin ilman keinotekoisia aineita. Kekseissä yhdistyy rapea koostumus puhtaan oliiviöljyn ja seesaminsiementen aromiin. Herkuttele erilaisten levitteiden, tahnojen ja täytteiden kanssa!