Vihannekset

Jotta vihannessäilykkeet saadaan säilymään ja pysymään herkullisina, niissä on pitänyt käyttää aidosti laadukkaita raaka-aineita. DeliDelin vihannessäilykkeistä löydätkin korkealaatuiset tuotteet, jotka on valmistettu vain tarkkaan valituista raaka-aineista. Valikoimiimme sisältyy myös useita luomutuotteita ja vegaanisia vaihtoehtoja. Löydät meiltä erikoisempiakin säilykkeitä Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta, joihin ei törmää joka kaupassa Suomessa.

16 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • sitruunat min

    6,90

    Kokonaisina säilötyt sitruunat kuuluvat välimerelliseen keittiöön kiinteänä osana tuoreiden sitruunoiden kauden ulkopuolella. Suolaan ja veteen säilöttyjä sitruunoita voi käyttää maustamaan monenlaisia ruokia, kuten kalaa ja kanaa. DeliDelin säilötyt sitruunat tulevat Egyptistä, jossa ne ovat saaneet kypsyä auringon alla mehukkaiksi ja kauniin kultaisen keltaisiksi. Käytä sitruunoista etenkin niiden kuoriosa tai leikkaa ne kokonaisina ohuiksi viipaleiksi ja käytä eri ruoissa!

  • ratatouille luomu

    6,70

    Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!

  • grillattu artisokka oliivioljyssa

    10,20

    Kun haluat nauttia aidoista italialaisista artisokista, kokeile Mariangela Prunotton grillattuja artisokkia oliiviöljyssä. Saat tästä helpon ja herkullisen lisukkeen monelle erilaiselle ruoalle, ainesosan salaattiin tai tarjottavan antipastolautaselle. Kokeile myös artisokkapastassa!

  • kapris suolassa 140g

    6,20

    DeliDelin kaprikset on säilötty merisuolaan eikä säilöntäliemeen, mikä säilyttää niiden ainutlaatuisen maun paremmin. Liota kapriksia ennen käyttöä muutaman minuuttia, ja saat niiden herkulliset ja monipuoliset aromit esiin.

  • aurinkokuivatut tomaatit delidelifinland min

    8,90

    DeliDelin aurinkokuivatut kirsikkatomaatit on valmistettu italialaisista makeista, auringon alla kypsyneistä kirsikkatomaateista. Ne on kuivattu tavalla, joka jättää ne kuitenkin ihanan pehmeiksi ja aromikkaiksi. Kokeile salaateissa, kastikkeissa, pasta-annoksissa tai antipastoissa.

  • luomu tomaattimurska 340g fi eko 201

    4,60

    Kun haluat helpon tavan maistaan Italian auringon alla kypsyneitä tomaatteja milloin vain, pidä huolta, että kaapistasi löytyy Mariangela Prunotton luomutomaattimurska. Tomaattimurska on valmistettu 48 tunnin kuluessa tomaattien poimimisesta täysin ilman suolaa, sokeria, tiivisteitä tai kuivattuja yrttejä. Vain 100 % tuoreita luomutomaattia ja täyttä makua.

  • kokonaiset kuoritut italialaiset tomaatit 550g

    5,50

    Kesän parhaimpana ajankohtana, elokuussa poimitaan käsin nämä Italian auringon alla kypsyneet herkulliset luomutomaatit. 48 tunnin kuluttua ne ovat jo muuttuneet täksi herkulliseksi säilykkeeksi. Tuoreet tomaatit kuoritaan ja täytetään luomu-passatalla ja keitetään ilman lisättyä suolaa. Tomaatteja voi käyttää aivan kuten tuoreitakin tomaatteja.

  • luomuherne extra fins 2x190g min

    4,20

    Maison ProSainin säilötyt herneet on valmistettu parhaista luomuherneistä ja huolellisesti keittäen maustetussa keittoliemessä. Voit vain lämmittää herneet, ja ne ovat valmis lisuke. Säilötyt herneet sopivat erinomaisesti myös ruoanlaittoon, esimerkiksi hernesosekeittoon.

  • maissi

    4,20

    Ranskalaisen Prosainin luomumaissi on viljelty Ranskassa perheomisteisella tilalla ja kypsennetty valmistajan tehtaalla Pyreneillä. Maissi poimitaan, kun se on parhaimmillaan, minkä jälkeen se säilötään ainoastaan käyttäen vettä ja hyppysellinen merisuolaa. Tässä on herkullinen ja vastuullisesti tuotettu perustuote jokaiseen ruokakaappiin!

  • piquillo min

    9,85

    Espanjan La Veran alueella kasvatetut Piquillo-paprikat on valittu säilöttäviksi käsityönä yksitellen. Paprikat kuuluvat chilipaprikoiden sukuun, mutta niiden maku on pehmeän makea eikä lainkaan polttava. Finca La Barcan Piquillo-paprikat on paahdettu alueelle perinteiseen tapaan puu-uunissa.

  • ragu luomu vegaani pastakastike 300g min

    6,05

    Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!

  • luomu kikherneet 2x190g min

    4,20

    Prosainin luomukikherneet viljellään Ranskassa ja jalostetaan valmistajan tuotantotiloissa Pyreneillä. Kuivattuja kikherneitä liotetaan ensin 12 tuntia, minkä jälkeen ne keitetään hiljalleen pehmeäksi niiden maun säilöen. Luomukikherneet ovat valmiita käytettäviksi, joten ne ovat terveellinen ja helppo perustarvike jokaiseen ruokakomeroon!

  • luomu thaikeitto 420g min

    5,00

    Prosainin kokonaan luomuaineksista valmistettu thaikeitto sisältää jokaisessa lusikallisessa reilusti bataattia, siitakesientä ja mungpapuja, jotka ovat saaneet kiehua hiljalleen Prosainin omassa herkullisessa kookosmaitopohjaisessa liemessä valmiiksi keitoksi. Thaikeiton vastustamattoman maun salaisuus piilee aidossa sitruunaruohossa, jota on jätetty reilu kokonainen pala keittoon tuomaan raikasta makua. Sopii myös vegaaneille.

  • luomukasvisraviolit toscanan kastikkeella 365g min

    4,20

    Kasvisraviolit toscanalaisella kastikkeella, luomu 365 g

  • luomu kasvis korma kookosmaidolla 350g min

    6,20

    Ranskalaisen Prosainin kasviskorman reseptiin on haettu inspiraatiota pohjoisintialaisesta keittiöstä. Se on valmistettu kokonaan luomutuotetuista ja Reilu kauppa -sertifioiduista raaka-aineista. Maistuvat kasvikset ovat saaneet kumppanikseen pehmeän ja samettisen kookoskastikkeen, jonka kruunaa aromikas ja huolella tehty maustesekoitus. Maista ja ylläty!

  • cornichons

    5,80

    Mitä olisikaan apéro- tai tapashetki ilman pikkuisia cornichons-kurkkuja? Ranskalaisen Percheron Freres’n cocktailkurkut on käsin poimittu sekä säilötty viinietikkaan korianterin ja rakuunan kanssa. Tilaa ja maista mutta varo, ettet jää koukkuun!